aslında bu grubun başlıgını buraya açmak garibime gitti. çünkü kendimi bildim bileli var bu grup. 99dan beri ya da 98 den beri sürelki demo çıkarıyolar. grup ankaralı, rapcore yapıyo (manga fln hikaye bu grubun yanında). ankaradan sevebildiğim bikaç gruptan beri. grup içinde sıkıntılar yasanıyodu bi ara. bahadır ing kimya fln okuyodu izzet baysalda. orada pop fln çalmaya başlamış hatta bilmiyorum tam noluyo ama bugün grubun web sitesi açıldı. şaşırdım, grup dağıldı sanıyodum. www.handcuffstyle.com
kaçmak için i indirin aşağıdaki adresten mutlaka hatta yalvarıyorum size.. http://www.purevolume.com/handcuff
gitarist levent e dağıldınız mı dedim "yok bayaadır çalışamıyoruz zaman yok" dedi. yakında belki olur bişeyler tarzları biraz daha hafiflemiş diye de duydum... handcuff gitaristi levent planB de çalıyo salı garage da cuma gölge de...
bu grubu ilk yıllar evvel çıkmış hardcore/punk comp. ında dinlemiştim ve çok sevmiştim so fest diye bi şarkıydı yanlış hatırlamıyosam.. çok iyilerdi.. rep kor yaparlar dandirik şarkılar yapmazlardı ama artık nasıllar bilmiyorum..
bendeki şarkıları kaybettim maalesef, bi elimde kaçmak için var. onla tatmin ediyorum kendimi. bi röportaj da yapmıştım bu grupla. biohazard kavırı yaparladı önceden. harbiden çok kaliteliydi be..