System Of a Down

Yabancı Müzik Grupları
queenseleN
Üye
Üye

Mesaj gönderen queenseleN »

System of a down u dinlemem..Tek bi bildigim sarkilari var oda chop suey...O hosuma gider onun haricinde hiic bi sarkilarini dinlemedim... :-)
ntquartex
Üye
Üye

Mesaj gönderen ntquartex »

Görmeyeli sahipsiz kalmış RockTR SOAD topiği...Question klibini izlediniz mi?Süre ya harika olmuş...İndirmek isteyenler için DivX codeğinde bizim site forumunda var... www.soadtr.sayfasi.com
ntquartex
Üye
Üye

Mesaj gönderen ntquartex »

morgenstern yazdı:system of a down'dan bahsetmiomuyuz? onlar ermeni we türklerden nefret ediolar. yanlış mı biliorm?? bu arada tam bir chop suey hastasıyım we müziklerini çok beğeniorm...
Arkadaşlar adamlar Türk karşıtı falan değil bunu nerden çıkartıyorsunuz bunu anlamıyorum...Adamlar SÖZDE soykırım propagandası yapıyor ve buna her türlü desteği veriyor ama Türklere karşı bir düşmanlıkları yok bunu birçok röportajlarında da belirttiler...Lütfen bu tür hassas konularda bilgilenmeden yazmayalım çünkü biri ortaya bir taş sallayınca birşey bilmeden bazıları da milliyetçilik duygularını bu yolla tatmin etme yoluna gidiyor...
Kullanıcı avatarı
Kanatsiz_Melek
Site ve Forum Yöneticisi
Site ve Forum Yöneticisi

Mesaj gönderen Kanatsiz_Melek »

ben bugün aerials klibini izledim, gerçeği söylemek gerekirse...parça fena değil,ama klip hiç güzel değil bence, benim hoşuma gitmedi, biraz basit geldi bana ...bilmiyorum tabi beğenenler vardır..ama ben beğenmedim...zaten pekde dinlediğim bir grup değil..
Kurbanlar... Hepimiz değilmiyiz!....(Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!)
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

ya bn bu adamlarıı çok sevioruumm vallaa parçalar flnn ooofffff :014 :014 :014
soad diince akan sularr duruur vallaa :015
The burden is mine... alone
Kullanıcı avatarı
trabrock
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen trabrock »

ikili projenin 2.si biraz daha ağır bi albüm olcakmış (yani hypnotize) galiba böyle yazılıodu :grin:
heralde 2.de serjin sesini daha çok duyarız yani umarım
bu arada mezmerize da kötü albüm değil ama daha ii olabilirdi
YalnızLığı aNLa
Eye_Of_the_Beholder
Üye
Üye

Mesaj gönderen Eye_Of_the_Beholder »

Arkadaşlar, Soad'ın yaptığı resmen ırkçılıktır. Bir çok röpörtajlarında da açıkça belli ettiler. Benim için ermeni de insandır, türk de. Ermeniler ile bi sorunum yok. Ama ırkçılık yapan kimseye hoşgörü ile yaklaşamam! :023
...And Justice For All
Kullanıcı avatarı
Ned_Kelly
Üye
Üye

Mesaj gönderen Ned_Kelly »

ırkçıları severim...ayrıca çok sağlamlar...bu arada onlar ırkçı değiller..keşke olsalar...
Kullanıcı avatarı
Ned_Kelly
Üye
Üye

ırkçıları severim...ayrıca çok sağlamlar...bu arada onlar ırkçı değiller..keşke olsalar...
Kullanıcı avatarı
mavisakal_kan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mavisakal_kan »

son klip çok ii olmuş ve doğru şarkıya gelmiş -QUESTION- .... aynen dewam ırkçılık türk düşmanlığı falan umrumda değil deli müzik yapıor adamlar :evil:
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
Kullanıcı avatarı
Ned_Kelly
Üye
Üye

Eye_Of_the_Beholder yazdı:Arkadaşlar, Soad'ın yaptığı resmen ırkçılıktır. Bir çok röpörtajlarında da açıkça belli ettiler. Benim için ermeni de insandır, türk de. Ermeniler ile bi sorunum yok. Ama ırkçılık yapan kimseye hoşgörü ile yaklaşamam! :023

hangi röportajlarında mesela?? sallamayalım...
Kullanıcı avatarı
mavisakal_kan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mavisakal_kan »

soad .... amerikadan nefret ediorlar bi çok şarkısında bu açıkça görünüyor.. savaş ve amerika karşıtı sözler yazıyorlar genelde.. türklerden haz etmedikleri açıkça belli zaten.. dışardan baktığımızda bide onların gözü ile baktığımızda bu çok normal bence.. sonuçta türkiye daha doğrusu akp nin yaptıkları ortada.. git gide amerikanın öncülüğünde iran a benzemeye başlıyoruz...
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
Kullanıcı avatarı
Ned_Kelly
Üye
Üye

evet insanlar ırkçılıkla eleştiriyi karıştırıyolar...vatandaşları olduğu ülke göz önüne alındığında ermeni soykırımını dile getirmeleri çok normal...nasıl ki bizim vatandaşı olduğumuz ülke göz önüne alındığında ermeni soykırımını destekleyenleri eleştirmemiz çok normalse...ve ermenilerle başka herangi bi problemimiz yoksa..durduk yere onlardan tiksinmiyosak...

mesela afro-amerikanlardan durduk yere ortada hiç bi sebep yokken nefret eden ben durduk yere ırkçılık yapmış oluyorum..ama ermenileri eleştirmemin bi sebebi var...onlardan durduk yere tiksinmiyorum...demek ki onlara karşı ayrımcı düşüncelerim yok...soad için de aynı şey geçerli...ermenistan vatandaşlrından daha iyi ne bekleyebilirsiniz ki? okullarda ÖĞRETİLEN NEYSE ONU ALIO İNSAN ÇOCUKKEN...TIPKI BİZİM ALDIĞIMIZ GİBİ...
Kullanıcı avatarı
trabrock
Müdavim Üye
Müdavim Üye

zaten ermeniler bize karşı düşmanlık beslemes ya da beslese de belli etmese anormal ve zararımıza olurdu
YalnızLığı aNLa
Kullanıcı avatarı
Ned_Kelly
Üye
Üye

mesela biz yunanlıları denize döktüğümüz günü bayram ilan ettik...yunanlılar da osmanlıdan bağımsızlıklarını ilan ettikleri günü...şimdi biz bu bayram törenlerinde görüldüğümüz zaman "ırkçı" sıfatı ekleniyo mu ismimizin önüne? hayır...muhtemelen soad da böyle bi resmi günde ortalıkta gözükmüş...bundan ibaret...yoksa ben ırkçı bi demeçlerine rastlamadım...rastlayan varsa sölesin direk forumda "şu tarihte şöle şöle demişler ahan da ispatı gidin okuyun" desin...biz de okuyalım...hakkaten adamlar ırkçıymış diyelim....hayır yanılıo da olabilirim normal..ben rastlamadım...ama birileri rastlamış olabilir...paylaşsın...ööle kuru iddia etmekle olmuyo... o zaman atalım tüm albümlerini, posterlerini...bi daha da para kazandırmayalım adamlara...ama bi dayanak olması lazım...neye göre ırkçı diyosun...kulaktan dolma bilgilere göre mi?? yoksa buna şahit mi oldun??*
Kullanıcı avatarı
metalline
Üye
Üye

Mesaj gönderen metalline »

heyy system of a down un bu kadar sevilmesini hazmedemeyenler yeter artýk bee ..adamlar iyi müzik yapýyor iþte ..ayrýca ne derseniz dinleyecezde bosuna yormayýn kendinizi!!!
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

:002 :002 :002 :002
:002 :002 :002 :002 :002
:002 :002 :002 :002 :002 :002

:014
Kullanıcı avatarı
INFLaMeS
Üye
Üye

Mesaj gönderen INFLaMeS »

Walla yaptığı müziğe bişey demiyorum bende önceleri dinlerdim system ama daha sonradan bi konser olayını duydum ve sinir oldum açıkcası o zamandan sonra dinlemiyorum ee adamlar ermeni herşeyi beqleyeceksin. :023
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

:013

:023
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

soad türkiyeyey gelebilirr arkadaşlar 22 ksm da çıkacak albmn turnesi için şuan son sırlamalardayızz ama bilmiorum umarımm gelirlerr :014
Kullanıcı avatarı
consume
Üye
Üye

Mesaj gönderen consume »

S.O.A.D LANET OLSUN BU GRUPTAN NEFRET EDÝORM!..
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

consume yazdı:S.O.A.D LANET OLSUN BU GRUPTAN NEFRET EDİORM!..
saygı duyuyrmm :010
Kullanıcı avatarı
trabrock
Müdavim Üye
Müdavim Üye

yeni albüm nete düşmüş indiriyorum şimdi bakalım nasıl olmuş
YalnızLığı aNLa
Kullanıcı avatarı
zihni05
Üye
Üye

...

Mesaj gönderen zihni05 »

S.O.A.D Yıllar boyu dinledim ama artık tam bi köpek grubu olduğunu anladım... :x
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Re: ...

Mesaj gönderen in_ven »

zihni05 yazdı:S.O.A.D Yıllar boyu dinledim ama artık tam bi köpek grubu olduğunu anladım... :x
:008 :read :evil: :evil: SAYGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!