System Of a Down
-
queenseleN
- Üye

Görmeyeli sahipsiz kalmış RockTR SOAD topiği...Question klibini izlediniz mi?Süre ya harika olmuş...İndirmek isteyenler için DivX codeğinde bizim site forumunda var... www.soadtr.sayfasi.com
Arkadaşlar adamlar Türk karşıtı falan değil bunu nerden çıkartıyorsunuz bunu anlamıyorum...Adamlar SÖZDE soykırım propagandası yapıyor ve buna her türlü desteği veriyor ama Türklere karşı bir düşmanlıkları yok bunu birçok röportajlarında da belirttiler...Lütfen bu tür hassas konularda bilgilenmeden yazmayalım çünkü biri ortaya bir taş sallayınca birşey bilmeden bazıları da milliyetçilik duygularını bu yolla tatmin etme yoluna gidiyor...morgenstern yazdı:system of a down'dan bahsetmiomuyuz? onlar ermeni we türklerden nefret ediolar. yanlış mı biliorm?? bu arada tam bir chop suey hastasıyım we müziklerini çok beğeniorm...
- Kanatsiz_Melek
- Site ve Forum Yöneticisi

ben bugün aerials klibini izledim, gerçeği söylemek gerekirse...parça fena değil,ama klip hiç güzel değil bence, benim hoşuma gitmedi, biraz basit geldi bana ...bilmiyorum tabi beğenenler vardır..ama ben beğenmedim...zaten pekde dinlediğim bir grup değil..
Kurbanlar... Hepimiz değilmiyiz!....(Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!)
-
Eye_Of_the_Beholder
- Üye

- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
soad .... amerikadan nefret ediorlar bi çok şarkısında bu açıkça görünüyor.. savaş ve amerika karşıtı sözler yazıyorlar genelde.. türklerden haz etmedikleri açıkça belli zaten.. dışardan baktığımızda bide onların gözü ile baktığımızda bu çok normal bence.. sonuçta türkiye daha doğrusu akp nin yaptıkları ortada.. git gide amerikanın öncülüğünde iran a benzemeye başlıyoruz...
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
evet insanlar ırkçılıkla eleştiriyi karıştırıyolar...vatandaşları olduğu ülke göz önüne alındığında ermeni soykırımını dile getirmeleri çok normal...nasıl ki bizim vatandaşı olduğumuz ülke göz önüne alındığında ermeni soykırımını destekleyenleri eleştirmemiz çok normalse...ve ermenilerle başka herangi bi problemimiz yoksa..durduk yere onlardan tiksinmiyosak...
mesela afro-amerikanlardan durduk yere ortada hiç bi sebep yokken nefret eden ben durduk yere ırkçılık yapmış oluyorum..ama ermenileri eleştirmemin bi sebebi var...onlardan durduk yere tiksinmiyorum...demek ki onlara karşı ayrımcı düşüncelerim yok...soad için de aynı şey geçerli...ermenistan vatandaşlrından daha iyi ne bekleyebilirsiniz ki? okullarda ÖĞRETİLEN NEYSE ONU ALIO İNSAN ÇOCUKKEN...TIPKI BİZİM ALDIĞIMIZ GİBİ...
mesela afro-amerikanlardan durduk yere ortada hiç bi sebep yokken nefret eden ben durduk yere ırkçılık yapmış oluyorum..ama ermenileri eleştirmemin bi sebebi var...onlardan durduk yere tiksinmiyorum...demek ki onlara karşı ayrımcı düşüncelerim yok...soad için de aynı şey geçerli...ermenistan vatandaşlrından daha iyi ne bekleyebilirsiniz ki? okullarda ÖĞRETİLEN NEYSE ONU ALIO İNSAN ÇOCUKKEN...TIPKI BİZİM ALDIĞIMIZ GİBİ...
mesela biz yunanlıları denize döktüğümüz günü bayram ilan ettik...yunanlılar da osmanlıdan bağımsızlıklarını ilan ettikleri günü...şimdi biz bu bayram törenlerinde görüldüğümüz zaman "ırkçı" sıfatı ekleniyo mu ismimizin önüne? hayır...muhtemelen soad da böyle bi resmi günde ortalıkta gözükmüş...bundan ibaret...yoksa ben ırkçı bi demeçlerine rastlamadım...rastlayan varsa sölesin direk forumda "şu tarihte şöle şöle demişler ahan da ispatı gidin okuyun" desin...biz de okuyalım...hakkaten adamlar ırkçıymış diyelim....hayır yanılıo da olabilirim normal..ben rastlamadım...ama birileri rastlamış olabilir...paylaşsın...ööle kuru iddia etmekle olmuyo... o zaman atalım tüm albümlerini, posterlerini...bi daha da para kazandırmayalım adamlara...ama bi dayanak olması lazım...neye göre ırkçı diyosun...kulaktan dolma bilgilere göre mi?? yoksa buna şahit mi oldun??*