rock elden gidiyor?

Tarzlar, şarkılar, sözler, klipler...
bloodyhead
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen bloodyhead »

rock elden gitmez.. saklanır bir yerlere.. ama hep burda kalır... onu yaşatanlarda hep vardır..

tarih tekerrür eder.. rock gelir yine bizi bulur.. ya da biz rock müziği.. ama hiç kaybetmeyiz !!!
*Saklaban*

Küresel sorun aslında uygarlık sorunudur!
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

bloodyhead yazdı:rock elden gitmez.. saklanır bir yerlere.. ama hep burda kalır... onu yaşatanlarda hep vardır..

tarih tekerrür eder.. rock gelir yine bizi bulur.. ya da biz rock müziği.. ama hiç kaybetmeyiz !!!
+111

çok güzel konuşmussun yaws...! :010
Kullanıcı avatarı
Scralatchi
Üye
Üye

Mesaj gönderen Scralatchi »

Sanki bi Türkiye de var piyasa gruplar ve bahsettiğiniz "çocuklar".
Siz her önünüze geleni dinleyip onlara para kazandırısanız, kendi müziğinizi kaybedersiniz....

Ben şimdiye kadar hiç bişey kaybatmedim mesela.
Sadece bu adamların muhabbetine sıkılmaktan başka..
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

gitmez gidemezz efsaneler sağlam gruplar yeni çıkan adam gibi gruplar olduğu sürece yaşayacaktır :!:
The burden is mine... alone
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

system_ yazdı:gitmez gidemezz efsaneler sağlam gruplar yeni çıkan adam gibi gruplar olduğu sürece yaşayacaktır :!:
peki yeni sağlam adam çıkıyormu sence?? Ben yavuz Çetine çok sağalam adam diodum ama adam gitti intihar ettii... Cem Köksal Abimzi VAar amA onlAr Eski abİlerimiz Tabi YEnİ sAğLam adam varmııı..?
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

Rock_N yazdı:
system_ yazdı:gitmez gidemezz efsaneler sağlam gruplar yeni çıkan adam gibi gruplar olduğu sürece yaşayacaktır :!:
peki yeni sağlam adam çıkıyormu sence?? Ben yavuz Çetine çok sağalam adam diodum ama adam gitti intihar ettii... Cem Köksal Abimzi VAar amA onlAr Eski abİlerimiz Tabi YEnİ sAğLam adam varmııı..?
yetişen çok ii müzisyenlerr var tabii biçoğunun yerini tutamaz ama ....msla 110 bncee çok ii yerde olckakk snr zıkkımm mslee çok ii mat ruj bnce sağlamlarr snra çilekeşş aklıma ilk gelnlerr bnlarr :010 :006
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

system_ yazdı:
Rock_N yazdı:
yetişen çok ii müzisyenlerr var tabii biçoğunun yerini tutamaz ama ....msla 110 bncee çok ii yerde olckakk snr zıkkımm mslee çok ii mat ruj bnce sağlamlarr snra çilekeşş aklıma ilk gelnlerr bnlarr :010 :006
bişi diemiycem daa çok tazeler çünkü...bekleyelim görelim diyeyim.. :002
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

Rock_N yazdı:
system_ yazdı:
Rock_N yazdı: peki yeni sağlam adam çıkıyormu sence?? Ben yavuz Çetine çok sağalam adam diodum ama adam gitti intihar ettii... Cem Köksal Abimzi VAar amA onlAr Eski abİlerimiz Tabi YEnİ sAğLam adam varmııı..?
bişi diemiycem daa çok tazeler çünkü...bekleyelim görelim diyeyim.. :002
tabi cnmm yolunn başındalarr ama sağlammm umarımm çokk ii yerleree glrlerr :010 :002
Kullanıcı avatarı
Lovalace
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Lovalace »

Rock Müzik asla elden gitmeyecektir endişeniz olmasın mutlaka gerçek anlamda rock yapan tek grup bile olsa olacaktır ..
† ßaris bili©i †
bloodyhead
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen bloodyhead »

Lovalace yazdı:Rock Müzik asla elden gitmeyecektir endişeniz olmasın mutlaka gerçek anlamda rock yapan tek grup bile olsa olacaktır ..
ROCK BİR YAŞAM TARZIDIR..
YENİ NESİLLERE VEREBİLDİĞİMİZ KADAR rock .. O KADAR DEVAM EDECEK...
*Saklaban*

Küresel sorun aslında uygarlık sorunudur!
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

:002 :002 :002
Kullanıcı avatarı
astigmat
Üye
Üye

Mesaj gönderen astigmat »

ne zaman ki popüler kültürüde tüketir rocktüel kültür türer o zaman rock biter..
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

walla bn rockın elden gidio olduunu düşünmüorum.... özellkle son zmnlarda ööle ii elemanlar çıktıki... bööle rock cümbüşü yaşanıo adeta!!...ben bu durumdan çok memnunum walla... aman dilimi ısıriimde... nazar değmesiin!!... :010
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
vaga_bond
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen vaga_bond »

+9999
Kullanıcı avatarı
darkcry
Üye
Üye

Mesaj gönderen darkcry »

şekilci gençlik rock müziği pop furyasına çevirdi bile...
Kullanıcı avatarı
hi_one
Üye
Üye

Mesaj gönderen hi_one »

olaya ii yönden bakarsak biz o kadar üstünüzki bize özeniyorlar ama kötü yönü malum diðerlerinin yaptýðý yanlýþ hareketler bize mal ediliyor bazý ortamlarda dinlediðim müzik ROCK demeye utanýyorum(babamýn arkadaþlarý yanýnda:( )
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

ben nedense fazlaca umutlu durumdayım bu aralar eski göz önündelik hala var rock müzik için ama biraz daha duruldu gibi.. amatörler alttan yavaş yavaş yetişiyo yada kendini gösterenler artıyo rock müzik adına..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Kullanıcı avatarı
simsiyah_85
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen simsiyah_85 »

birincisi rock dinliyorum die kendini yücelten tiplere uyuz oluyorum! bende dinliyorum nolmuş yani?

ikincisi ben rock dinliorum gerçek bi rockcıyım, yoo yo senden rockcı falan olmaz gibilerinden düşünülerek açılan topicklere yada yorumlara da ayrı bi gıcık oluyorum!!

üçüncüsü herkes istediğini dinleyebilir herkes istediğini giyebilir.. kimse kimseye hesap vermek yada açıklama yapmak durumunda değil.. tıpkı bi zamanki bizler gibi!? :x
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!