rock elden gidiyor?
-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
- Scralatchi
- Üye

peki yeni sağlam adam çıkıyormu sence?? Ben yavuz Çetine çok sağalam adam diodum ama adam gitti intihar ettii... Cem Köksal Abimzi VAar amA onlAr Eski abİlerimiz Tabi YEnİ sAğLam adam varmııı..?system_ yazdı:gitmez gidemezz efsaneler sağlam gruplar yeni çıkan adam gibi gruplar olduğu sürece yaşayacaktır
yetişen çok ii müzisyenlerr var tabii biçoğunun yerini tutamaz ama ....msla 110 bncee çok ii yerde olckakk snr zıkkımm mslee çok ii mat ruj bnce sağlamlarr snra çilekeşş aklıma ilk gelnlerr bnlarrRock_N yazdı:peki yeni sağlam adam çıkıyormu sence?? Ben yavuz Çetine çok sağalam adam diodum ama adam gitti intihar ettii... Cem Köksal Abimzi VAar amA onlAr Eski abİlerimiz Tabi YEnİ sAğLam adam varmııı..?system_ yazdı:gitmez gidemezz efsaneler sağlam gruplar yeni çıkan adam gibi gruplar olduğu sürece yaşayacaktır
The burden is mine... alone
bişi diemiycem daa çok tazeler çünkü...bekleyelim görelim diyeyim..system_ yazdı:yetişen çok ii müzisyenlerr var tabii biçoğunun yerini tutamaz ama ....msla 110 bncee çok ii yerde olckakk snr zıkkımm mslee çok ii mat ruj bnce sağlamlarr snra çilekeşş aklıma ilk gelnlerr bnlarrRock_N yazdı:peki yeni sağlam adam çıkıyormu sence?? Ben yavuz Çetine çok sağalam adam diodum ama adam gitti intihar ettii... Cem Köksal Abimzi VAar amA onlAr Eski abİlerimiz Tabi YEnİ sAğLam adam varmııı..?system_ yazdı:gitmez gidemezz efsaneler sağlam gruplar yeni çıkan adam gibi gruplar olduğu sürece yaşayacaktır![]()
tabi cnmm yolunn başındalarr ama sağlammm umarımm çokk ii yerleree glrlerrRock_N yazdı:bişi diemiycem daa çok tazeler çünkü...bekleyelim görelim diyeyim..system_ yazdı:yetişen çok ii müzisyenlerr var tabii biçoğunun yerini tutamaz ama ....msla 110 bncee çok ii yerde olckakk snr zıkkımm mslee çok ii mat ruj bnce sağlamlarr snra çilekeşş aklıma ilk gelnlerr bnlarrRock_N yazdı: peki yeni sağlam adam çıkıyormu sence?? Ben yavuz Çetine çok sağalam adam diodum ama adam gitti intihar ettii... Cem Köksal Abimzi VAar amA onlAr Eski abİlerimiz Tabi YEnİ sAğLam adam varmııı..?![]()
The burden is mine... alone
-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

walla bn rockın elden gidio olduunu düşünmüorum.... özellkle son zmnlarda ööle ii elemanlar çıktıki... bööle rock cümbüşü yaşanıo adeta!!...ben bu durumdan çok memnunum walla... aman dilimi ısıriimde... nazar değmesiin!!... 
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

ben nedense fazlaca umutlu durumdayım bu aralar eski göz önündelik hala var rock müzik için ama biraz daha duruldu gibi.. amatörler alttan yavaş yavaş yetişiyo yada kendini gösterenler artıyo rock müzik adına..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- simsiyah_85
- Müdavim Üye

birincisi rock dinliyorum die kendini yücelten tiplere uyuz oluyorum! bende dinliyorum nolmuş yani?
ikincisi ben rock dinliorum gerçek bi rockcıyım, yoo yo senden rockcı falan olmaz gibilerinden düşünülerek açılan topicklere yada yorumlara da ayrı bi gıcık oluyorum!!
üçüncüsü herkes istediğini dinleyebilir herkes istediğini giyebilir.. kimse kimseye hesap vermek yada açıklama yapmak durumunda değil.. tıpkı bi zamanki bizler gibi!?
ikincisi ben rock dinliorum gerçek bi rockcıyım, yoo yo senden rockcı falan olmaz gibilerinden düşünülerek açılan topicklere yada yorumlara da ayrı bi gıcık oluyorum!!
üçüncüsü herkes istediğini dinleyebilir herkes istediğini giyebilir.. kimse kimseye hesap vermek yada açıklama yapmak durumunda değil.. tıpkı bi zamanki bizler gibi!?
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
![[Siteden Uzaklaştırıldı] [Siteden Uzaklaştırıldı]](./images/ranks/ban.gif)