Dök içini rahatla..

Silmeye kıyamadığımız ba$lıklar...
hicolmadibu
Üye
Üye

Mesaj gönderen hicolmadibu »

ben bi yaratığım..... ööle düşünüorum.. cevremdekilere söölüorum bunu hatta sevgilime bile sööledim bn bi yaratıım bni neden seviosun die... bn adi ve aşaalık bi yaratıım hemde... :007 sevmeyin bni yaa... kimse sevmesin bni... eğer sevcekseniz gercekten sevin.. sahte bi sevgi yada bi çıkar sevgisi olmasın bu.. bn gercek dostluklar istiyorum.......
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

aileme hiç bişekilde yalan söylemediğim halde (ben resmen aptalım neden bu kadar geriliyorum ki iyi kız olmak pek de işe yaramıyomuş) hemen hemen herşeyi acıkladığım nereye gittiğim ne yaptığım ne düşündüğüm hakkında bilgilendirdiğim halde biraz önce odama gelip bana karsı olan güveninin fazlaca sarsıldığını ona yalan söylediğimi düşündüğünü gidişatımın iyi olmadığını mesela ders calısmadığımı (ki dershane sebebiyle 1 hafta boyunca sabah okul akşam da 10 a kadar dershane olarak ders calısmıstım) söyleyen babama lanet ediyorum.. bu kadar..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

kozmik_peri yazdı:aileme hiç bişekilde yalan söylemediğim halde (ben resmen aptalım neden bu kadar geriliyorum ki iyi kız olmak pek de işe yaramıyomuş) hemen hemen herşeyi acıkladığım nereye gittiğim ne yaptığım ne düşündüğüm hakkında bilgilendirdiğim halde biraz önce odama gelip bana karsı olan güveninin fazlaca sarsıldığını ona yalan söylediğimi düşündüğünü gidişatımın iyi olmadığını mesela ders calısmadığımı (ki dershane sebebiyle 1 hafta boyunca sabah okul akşam da 10 a kadar dershane olarak ders calısmıstım) söyleyen babama lanet ediyorum.. bu kadar..
boş ver be kozmik benim de senden pek bi farkım yokk sabır :010 :015
The burden is mine... alone
drexler
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen drexler »

ilk iki wizem de berbat..aglamak istiyorum daha 7 tane war bea :021
Kullanıcı avatarı
lonly
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen lonly »

drexler yazdı:ilk iki wizem de berbat..aglamak istiyorum daha 7 tane war bea :021
yoksa biz kardeşmiyiz :(
ya benim bu oldukalarımdan sadece 2 tanesi iyi geçti diğer dördü berbattanda öte
insan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen...
drexler
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen drexler »

benim kalanlar da öyle olcak zaten merak etme lonly :021
Kullanıcı avatarı
balgam
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen balgam »

burak seni sefiorum senle barışmak istiyorumm simge senden nefret ediorum matematik öğretmenimden nefret ediorum annemin saçma yasaklarından ve babamın 275 çektiimde bile bunla odtü olmaz demesinden sonra zaten beni odtüye göndermeyeceğini söylemesinden nefret ediorummmmmmmmm!! :023 :007
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

balgam yazdı:burak seni sefiorum senle barışmak istiyorumm simge senden nefret ediorum matematik öğretmenimden nefret ediorum annemin saçma yasaklarından ve babamın 275 çektiimde bile bunla odtü olmaz demesinden sonra zaten beni odtüye göndermeyeceğini söylemesinden nefret ediorummmmmmmmm!! :023 :007
valla sayende burak isminden soğudum...
Kullanıcı avatarı
balgam
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen balgam »

Lysippe yazdı:
balgam yazdı:burak seni sefiorum senle barışmak istiyorumm simge senden nefret ediorum matematik öğretmenimden nefret ediorum annemin saçma yasaklarından ve babamın 275 çektiimde bile bunla odtü olmaz demesinden sonra zaten beni odtüye göndermeyeceğini söylemesinden nefret ediorummmmmmmmm!! :023 :007
valla sayende burak isminden soğudum...
napiim aşk işte :-D
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
Kullanıcı avatarı
shekeep
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen shekeep »

en iiisiii insanlara gerektii kadar deger vereceksin eskiden bana bi yaklaşıyorlarsa ben iki yaklaşıyordum ama artık bölee bişii olmuyor yaklaşmadıkları sürece yaklaşmıycam bana bi gelene bende bi gidicem ama buhranlardan kurtuldum takmıyorum artık :003
çok gezen papuç b*k getirir!..
hicolmadibu
Üye
Üye

yaaa anla ya seviorum işte seni..... :007 :016 ayrıca böyl eolaylara dğer vermediğim falanda yok... anla yaa dala falanda gecmiorum gayet ciddiyim bn.... !!!!!!!!! ......... !!!!!!!!!!!! .......... :cry: :cry: :cry:
hicolmadibu
Üye
Üye

ELVEDA ROCKTR!!!!!!!!!!!!!!!!! :020 :021
Kullanıcı avatarı
morcuburcu
Üye
Üye

Mesaj gönderen morcuburcu »

anatomi
somatoloji
insanda büyüme ve gelişme
evrim tarihi ve kuramları

teker teker gelin uleeenn! :fie bukadar sınavı üstüste kaldıramaz bu bünyee :007
...aburcuburcuburcu...
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

evet, üniversitelerin vize dönemi olmasıyla çoğumuz fıttırmış durumdayız. benim de yarın haber editörlüğü sınavım var. saatlerdir genel yayın yönetmeni, sorumlu yazı işleri müdürü, imtiyaz sahibi, haber değerlendirme kriterleri, haberin bileşenleri, 6N 2K vb... çalışıp duruyorum. hepimize kolay gelsin, kazasız belasız atlatalım şu dönemi...
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen karpuz_agaci »

bana gecen o manyak geri kafali samet..kasini ceken metrooo...kendisini bir Be O Ke sanan salak sey...
giyinisimden..ve düsüncemden ve...görünüsümden dolayi...
TUVALET FIRCASI dedi.
.pis punkciymisim...gösteriririm sanaaaa

iyi tamam tuvalet fircasi olim...yeter ki sen kendini rahat ve yüce hisset...kendini tek bu sekilde gösterebiliyorsan tamam...

Toilet brushers ruuuuuuuuuuule!!!

Resim

herkes senin gibi olsaydi batmisti bu güzelim dünyaaaaa!!!heeeh :014
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

hastayımm yaa dışarı soğukmuşş bn de brzcıkk ince gymişimm annemm o kadar demiştiii amaa artslikk yapılacakkk yaa 8) all iştee sana artslikk :(
The burden is mine... alone
drexler
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen drexler »

sewgili günlük..bugün sınawlarımın bitmesi nedeniyle $en we $akragım..ama gel gelelim yine 'gecerek' bitmesinden dolayı üzgün yorgun we hüzünlüyüm..bu okul bitmez..!
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

şu an çok büyük bi nefret ve öfkeyle doluyum!!.. kime olduunu bilmiorum ama... sanırım sadece hayata!!.....
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
trabrock
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen trabrock »

lonly yazdı:
drexler yazdı:ilk iki wizem de berbat..aglamak istiyorum daha 7 tane war bea :021
yoksa biz kardeşmiyiz :(
ya benim bu oldukalarımdan sadece 2 tanesi iyi geçti diğer dördü berbattanda öte
yoksa biz kardeşmiyiz :-D
YalnızLığı aNLa
drexler
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen drexler »

ya$asın wize karde$ligi :021
Kullanıcı avatarı
lonly
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen lonly »

:003 :005 :015 tarla bitkileri sınav kağıdım 40 üzerinden değerlendirilecek kardeşlerim :(
drexler
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen drexler »

o da iyi bi$i..onu da bulamıyanlar war :021
drexler
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen drexler »

aglamak istiyorum :020
Kullanıcı avatarı
lonly
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen lonly »

vize kardeşliği üyeleri ya sonuçlar açıklanıyo ilk 3 iyiydi en baba sınavdan berbat bi not almışım :( bıktım ben yaaa....13 dersim var hangi birine çalışıyım :x
Kullanıcı avatarı
murti
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen murti »

18 haziranı bekliorum yawwwwwwww :007 :007
Kilitli