Dök içini rahatla..
-
hicolmadibu
- Üye

ben bi yaratığım..... ööle düşünüorum.. cevremdekilere söölüorum bunu hatta sevgilime bile sööledim bn bi yaratıım bni neden seviosun die... bn adi ve aşaalık bi yaratıım hemde...
sevmeyin bni yaa... kimse sevmesin bni... eğer sevcekseniz gercekten sevin.. sahte bi sevgi yada bi çıkar sevgisi olmasın bu.. bn gercek dostluklar istiyorum.......
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

aileme hiç bişekilde yalan söylemediğim halde (ben resmen aptalım neden bu kadar geriliyorum ki iyi kız olmak pek de işe yaramıyomuş) hemen hemen herşeyi acıkladığım nereye gittiğim ne yaptığım ne düşündüğüm hakkında bilgilendirdiğim halde biraz önce odama gelip bana karsı olan güveninin fazlaca sarsıldığını ona yalan söylediğimi düşündüğünü gidişatımın iyi olmadığını mesela ders calısmadığımı (ki dershane sebebiyle 1 hafta boyunca sabah okul akşam da 10 a kadar dershane olarak ders calısmıstım) söyleyen babama lanet ediyorum.. bu kadar..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
boş ver be kozmik benim de senden pek bi farkım yokk sabırkozmik_peri yazdı:aileme hiç bişekilde yalan söylemediğim halde (ben resmen aptalım neden bu kadar geriliyorum ki iyi kız olmak pek de işe yaramıyomuş) hemen hemen herşeyi acıkladığım nereye gittiğim ne yaptığım ne düşündüğüm hakkında bilgilendirdiğim halde biraz önce odama gelip bana karsı olan güveninin fazlaca sarsıldığını ona yalan söylediğimi düşündüğünü gidişatımın iyi olmadığını mesela ders calısmadığımı (ki dershane sebebiyle 1 hafta boyunca sabah okul akşam da 10 a kadar dershane olarak ders calısmıstım) söyleyen babama lanet ediyorum.. bu kadar..
The burden is mine... alone
burak seni sefiorum senle barışmak istiyorumm simge senden nefret ediorum matematik öğretmenimden nefret ediorum annemin saçma yasaklarından ve babamın 275 çektiimde bile bunla odtü olmaz demesinden sonra zaten beni odtüye göndermeyeceğini söylemesinden nefret ediorummmmmmmmm!!

"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
valla sayende burak isminden soğudum...balgam yazdı:burak seni sefiorum senle barışmak istiyorumm simge senden nefret ediorum matematik öğretmenimden nefret ediorum annemin saçma yasaklarından ve babamın 275 çektiimde bile bunla odtü olmaz demesinden sonra zaten beni odtüye göndermeyeceğini söylemesinden nefret ediorummmmmmmmm!!![]()
napiim aşk işteLysippe yazdı:valla sayende burak isminden soğudum...balgam yazdı:burak seni sefiorum senle barışmak istiyorumm simge senden nefret ediorum matematik öğretmenimden nefret ediorum annemin saçma yasaklarından ve babamın 275 çektiimde bile bunla odtü olmaz demesinden sonra zaten beni odtüye göndermeyeceğini söylemesinden nefret ediorummmmmmmmm!!![]()
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
-
hicolmadibu
- Üye

-
hicolmadibu
- Üye

- morcuburcu
- Üye

evet, üniversitelerin vize dönemi olmasıyla çoğumuz fıttırmış durumdayız. benim de yarın haber editörlüğü sınavım var. saatlerdir genel yayın yönetmeni, sorumlu yazı işleri müdürü, imtiyaz sahibi, haber değerlendirme kriterleri, haberin bileşenleri, 6N 2K vb... çalışıp duruyorum. hepimize kolay gelsin, kazasız belasız atlatalım şu dönemi...
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
bana gecen o manyak geri kafali samet..kasini ceken metrooo...kendisini bir Be O Ke sanan salak sey...
giyinisimden..ve düsüncemden ve...görünüsümden dolayi...
TUVALET FIRCASI dedi.
.pis punkciymisim...gösteriririm sanaaaa
iyi tamam tuvalet fircasi olim...yeter ki sen kendini rahat ve yüce hisset...kendini tek bu sekilde gösterebiliyorsan tamam...
Toilet brushers ruuuuuuuuuuule!!!

herkes senin gibi olsaydi batmisti bu güzelim dünyaaaaa!!!heeeh
giyinisimden..ve düsüncemden ve...görünüsümden dolayi...
TUVALET FIRCASI dedi.
.pis punkciymisim...gösteriririm sanaaaa
iyi tamam tuvalet fircasi olim...yeter ki sen kendini rahat ve yüce hisset...kendini tek bu sekilde gösterebiliyorsan tamam...
Toilet brushers ruuuuuuuuuuule!!!

herkes senin gibi olsaydi batmisti bu güzelim dünyaaaaa!!!heeeh
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

şu an çok büyük bi nefret ve öfkeyle doluyum!!.. kime olduunu bilmiorum ama... sanırım sadece hayata!!.....
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}