Dök içini rahatla..

Silmeye kıyamadığımız ba$lıklar...
Kullanıcı avatarı
trabrock
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen trabrock »

lonly yazdı:vize kardeşliği üyeleri ya sonuçlar açıklanıyo ilk 3 iyiydi en baba sınavdan berbat bi not almışım :( bıktım ben yaaa....13 dersim var hangi birine çalışıyım :x
of of bende de aynı dert
haftaya sunumum var sunum gününde başka bi dersin vizesi var ayrıyeten 2 tane daha vize var haftaya bi de o sunumu hocaya götürüp göstermek var bu hafta cumaya kadar bi de cuma ve bugün vizem var yeterli mi kardeşler :(
YalnızLığı aNLa
drexler
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen drexler »

tek iyi not beklediim mat tan bile 35 aldım aferin bana..digerlerin hepsi küt zaten..ooff off..
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen karpuz_agaci »

aaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrgh.......yaaw 10 sorudan tek ücünü bildim yaaaaaaaaaaa......ya üc saat icinde cözemedim su b** u yaa!!!
pis kimya... :007
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

karpuz_agaci yazdı:aaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrgh.......yaaw 10 sorudan tek ücünü bildim yaaaaaaaaaaa......ya üc saat icinde cözemedim su b** u yaa!!!
kimyadan nefret ediorum :007 40 aldım ya uyuz gıcık ztn hca bi şe anlatamıoo :007
burdan krtlmak istiorumm tek çıkış ylm öss allamm yaa :020
The burden is mine... alone
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

system_ yazdı:
karpuz_agaci yazdı:aaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrgh.......yaaw 10 sorudan tek ücünü bildim yaaaaaaaaaaa......ya üc saat icinde cözemedim su b** u yaa!!!
kimyadan nefret ediorum :007 40 aldım ya uyuz gıcık ztn hca bi şe anlatamıoo :007
ben zamanında kimyadan 60 almış adamım heheeh :010
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

Rock_N yazdı:
system_ yazdı:
snn zamnınndaa şimdi kimya çok değişti :-D :-D
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

system_ yazdı:
Rock_N yazdı:
system_ yazdı:kimyadan nefret ediorum :007 40 aldım ya uyuz gıcık ztn hca bi şe anlatamıoo :007
azot filan işte bişiler vardı haş iki o filan hala bunlar deiilmi işte aynı ala ala neresi değişmiş :010 :010
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

Rock_N yazdı:
system_ yazdı:
Rock_N yazdı: ben zamanında kimyadan 60 almış adamım heheeh :010
azot filan işte bişiler vardı haş iki o filan hala bunlar deiilmi işte aynı ala ala neresi değişmiş :010 :010
olur mu ya dha nelerr nelerr var organik kmyaymşş şuymş bymuşş tabi sen onları blmen demi :-D :-D
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

system_ yazdı:
Rock_N yazdı:
system_ yazdı:snn zamnınndaa şimdi kimya çok değişti :-D :-D
olur mu ya dha nelerr nelerr var organik kmyaymşş şuymş bymuşş tabi sen onları blmen demi :-D :-D
biliorum yaw sende beni ne yaptın organik kimya inorganik kimya filan...teknik lise mezunuyus yabana atma :P nitrojen tiri klorak filan vardı galiba organik kimyada :-D :-D
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

Rock_N yazdı:
system_ yazdı:
Rock_N yazdı: azot filan işte bişiler vardı haş iki o filan hala bunlar deiilmi işte aynı ala ala neresi değişmiş :010 :010
biliorum yaw sende beni ne yaptın organik kimya inorganik kimya filan...teknik lise mezunuyus yabana atma :P nitrojen tiri klorak filan vardı galiba organik kimyada :-D :-D
:-D :oops: vyss ya çakmıom kmydn bukdr basitt puanlarımm nlckk ahh ahhh bi yere grsemm barii :020 :014 :015
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

system_ yazdı:
Rock_N yazdı:
system_ yazdı:olur mu ya dha nelerr nelerr var organik kmyaymşş şuymş bymuşş tabi sen onları blmen demi :-D :-D
:-D :oops: vyss ya çakmıom kmydn bukdr basitt puanlarımm nlckk ahh ahhh bi yere grsemm barii :020 :014 :015
beter ol :P
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

yaw bide onlar össdede başımıza dert oldu!!.. ben ne güzel seviniodum.. kopyayla kapattık diye ama... son gülen ii gülermiş.. şimdilk kimya son gülen modunda ama... sınavda görüşcez... nıhahhaaaa..... azotlarını alıp popona montelicem kimyacıım cnm bnm!!! :x .... :-D .... 8) ... :013 ...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

angel_of_the_hell yazdı:yaw bide onlar össdede başımıza dert oldu!!.. ben ne güzel seviniodum.. kopyayla kapattık diye ama... son gülen ii gülermiş.. şimdilk kimya son gülen modunda ama... sınavda görüşcez... nıhahhaaaa..... azotlarını alıp popona montelicem kimyacıım cnm bnm!!! :x .... :-D .... 8) ... :013 ...
kim kime montelicek sınawdan sonra görücez artık heheeeh :P
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Rock_N yazdı:
angel_of_the_hell yazdı:yaw bide onlar össdede başımıza dert oldu!!.. ben ne güzel seviniodum.. kopyayla kapattık diye ama... son gülen ii gülermiş.. şimdilk kimya son gülen modunda ama... sınavda görüşcez... nıhahhaaaa..... azotlarını alıp popona montelicem kimyacıım cnm bnm!!! :x .... :-D .... 8) ... :013 ...
sen kimden yanasın bakiim....??...!!... tabikide ben becercem!!... hem senn öcünüde alırım!! bak.. ii düşün!!.. kimden yanasın!!...?? :013
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

angel_of_the_hell yazdı:
Rock_N yazdı:
sen kimden yanasın bakiim....??...!!... tabikide ben becercem!!... hem senn öcünüde alırım!! bak.. ii düşün!!.. kimden yanasın!!...?? :013
tmm bi düşiniim dur :005 tarafsızım benn heeeheeh :-D benim öcümüde alcaksan ok tüm benliğimle yanındayım :P
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Rock_N yazdı:
angel_of_the_hell yazdı:
Rock_N yazdı: kim kime montelicek sınawdan sonra görücez artık heheeeh :P
tmm bi düşiniim dur :005 tarafsızım benn heeeheeh :-D benim öcümüde alcaksan ok tüm benliğimle yanındayım :P
hahhahhaaa!!.. (not: birzdan okuyacaınız kısımları rap şeklinde okumanız önerilmektedir.. ööle tadı çıkıo.. :-D )

kimyaaa...
tırsmaya başllaaa!!
sınavda görüşcez..
*Rock_N* benden yanaa!!...

:-D :-D
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

angel_of_the_hell yazdı:
Rock_N yazdı:
angel_of_the_hell yazdı: sen kimden yanasın bakiim....??...!!... tabikide ben becercem!!... hem senn öcünüde alırım!! bak.. ii düşün!!.. kimden yanasın!!...?? :013
hahhahhaaa!!.. (not: birzdan okuyacaınız kısımları rap şeklinde okumanız önerilmektedir.. ööle tadı çıkıo.. :-D )

kimyaaa...
tırsmaya başllaaa!!
sınavda görüşcez..

heheeh rapstar maşşalaaaa :P cezaya rakip çıktıııı :001
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

Rock_N yazdı:
angel_of_the_hell yazdı:
Rock_N yazdı: tmm bi düşiniim dur :005 tarafsızım benn heeeheeh :-D benim öcümüde alcaksan ok tüm benliğimle yanındayım :P

kimyaaa...
tırsmaya başllaaa!!
sınavda görüşcez..

:-D ceza0angel oo artıkk yni bi çalışma fln da yaparsnzz ooff kmya offf :003 :(
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Rock_N yazdı:
angel_of_the_hell yazdı:
Rock_N yazdı: tmm bi düşiniim dur :005 tarafsızım benn heeeheeh :-D benim öcümüde alcaksan ok tüm benliğimle yanındayım :P

kimyaaa...
tırsmaya başllaaa!!
sınavda görüşcez..

hehhehheee... ööle yeteneklerimde var tabi..... :013
Kullanıcı avatarı
chazy_chaz
Üye
Üye

Mesaj gönderen chazy_chaz »

ya ewet yaaa bu sene s_çtlr aðzýmýza ne güzel öss de yk die sewinioduk off offf siz yine biþeylerden çakýosunuz bi kimyanýz kalmýþ bende hiç biþey yokkk
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

chazy_chaz yazdı:ya ewet yaaa bu sene s_çtlr ağzımıza ne güzel öss de yk die sewinioduk off offf siz yine bişeylerden çakıosunuz bi kimyanız kalmış bende hiç bişey yokkk
ya bnm trgnetmri de druo grçi yapıomm 8) ama kazık srlardaa ml olp kalıomm :oops: :x :P nesee bn inekliimm bariii :020
Kullanıcı avatarı
L_PArK_ZoNe
Üye
Üye

Mesaj gönderen L_PArK_ZoNe »

bu öysyi getireninde getirttireninde taaaaaaa nese siz anladınız başım dertte trigonometriyle aynen sizler gibi zıçtığımız bokun üstüne oturduk gene :fool
bloodyhead
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen bloodyhead »

L_PArK_ZoNe yazdı:bu öysyi getireninde getirttireninde taaaaaaa nese siz anladınız başım dertte trigonometriyle aynen sizler gibi zıçtığımız bokun üstüne oturduk gene :fool
+sonsuz...

sadece çalışmam gereken dersler çooookk farklı..

HEPSİ YABANCI DİL :(
almanca ve 3 çeşit ingilizce... böğğğğkkk..
*Saklaban*

Küresel sorun aslında uygarlık sorunudur!
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

L_PArK_ZoNe yazdı:bu öysyi getireninde getirttireninde taaaaaaa nese siz anladınız başım dertte trigonometriyle aynen sizler gibi zıçtığımız bokun üstüne oturduk gene :fool
:002 :015 :015 aynenn ölee valllaa basmıoo zaten fizik çözdümmm dinamikk aman alllaammm yaa :fool üff üff yapamıorumm şuu öys :007
Kullanıcı avatarı
annabel_lee
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen annabel_lee »

ders çalışmaktan bıktım yaa,off ulan idareci karısı yaktın beni.ömrümü çürüttü benim bu okul,yaşlandım valla,nası bitcek yaa,daha koskoca iki sene.offfff offfff :cry:
Kilitli