lonly yazdı:vize kardeşliği üyeleri ya sonuçlar açıklanıyo ilk 3 iyiydi en baba sınavdan berbat bi not almışım bıktım ben yaaa....13 dersim var hangi birine çalışıyım
of of bende de aynı dert
haftaya sunumum var sunum gününde başka bi dersin vizesi var ayrıyeten 2 tane daha vize var haftaya bi de o sunumu hocaya götürüp göstermek var bu hafta cumaya kadar bi de cuma ve bugün vizem var yeterli mi kardeşler
karpuz_agaci yazdı:aaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrgh.......yaaw 10 sorudan tek ücünü bildim yaaaaaaaaaaa......ya üc saat icinde cözemedim su b** u yaa!!!
pis kimya...
kimyadan nefret ediorum 40 aldım ya uyuz gıcık ztn hca bi şe anlatamıoo
burdan krtlmak istiorumm tek çıkış ylm öss allamm yaa
karpuz_agaci yazdı:aaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrgh.......yaaw 10 sorudan tek ücünü bildim yaaaaaaaaaaa......ya üc saat icinde cözemedim su b** u yaa!!!
pis kimya...
pis kimya...
system_ yazdı:snn zamnınndaa şimdi kimya çok değişti
azot filan işte bişiler vardı haş iki o filan hala bunlar deiilmi işte aynı ala ala neresi değişmiş
olur mu ya dha nelerr nelerr var organik kmyaymşş şuymş bymuşş tabi sen onları blmen demi
biliorum yaw sende beni ne yaptın organik kimya inorganik kimya filan...teknik lise mezunuyus yabana atma nitrojen tiri klorak filan vardı galiba organik kimyada
Rock_N yazdı:
azot filan işte bişiler vardı haş iki o filan hala bunlar deiilmi işte aynı ala ala neresi değişmiş
olur mu ya dha nelerr nelerr var organik kmyaymşş şuymş bymuşş tabi sen onları blmen demi
biliorum yaw sende beni ne yaptın organik kimya inorganik kimya filan...teknik lise mezunuyus yabana atma nitrojen tiri klorak filan vardı galiba organik kimyada
vyss ya çakmıom kmydn bukdr basitt puanlarımm nlckk ahh ahhh bi yere grsemm barii
system_ yazdı:olur mu ya dha nelerr nelerr var organik kmyaymşş şuymş bymuşş tabi sen onları blmen demi
vyss ya çakmıom kmydn bukdr basitt puanlarımm nlckk ahh ahhh bi yere grsemm barii
yaw bide onlar össdede başımıza dert oldu!!.. ben ne güzel seviniodum.. kopyayla kapattık diye ama... son gülen ii gülermiş.. şimdilk kimya son gülen modunda ama... sınavda görüşcez... nıhahhaaaa..... azotlarını alıp popona montelicem kimyacıım cnm bnm!!! .... .... 8) ... ...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
angel_of_the_hell yazdı:yaw bide onlar össdede başımıza dert oldu!!.. ben ne güzel seviniodum.. kopyayla kapattık diye ama... son gülen ii gülermiş.. şimdilk kimya son gülen modunda ama... sınavda görüşcez... nıhahhaaaa..... azotlarını alıp popona montelicem kimyacıım cnm bnm!!! .... .... 8) ... ...
kim kime montelicek sınawdan sonra görücez artık heheeeh
angel_of_the_hell yazdı:yaw bide onlar össdede başımıza dert oldu!!.. ben ne güzel seviniodum.. kopyayla kapattık diye ama... son gülen ii gülermiş.. şimdilk kimya son gülen modunda ama... sınavda görüşcez... nıhahhaaaa..... azotlarını alıp popona montelicem kimyacıım cnm bnm!!! .... .... 8) ... ...
sen kimden yanasın bakiim....??...!!... tabikide ben becercem!!... hem senn öcünüde alırım!! bak.. ii düşün!!.. kimden yanasın!!...??
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
sen kimden yanasın bakiim....??...!!... tabikide ben becercem!!... hem senn öcünüde alırım!! bak.. ii düşün!!.. kimden yanasın!!...??
tmm bi düşiniim dur tarafsızım benn heeeheeh benim öcümüde alcaksan ok tüm benliğimle yanındayım
angel_of_the_hell yazdı:
tmm bi düşiniim dur tarafsızım benn heeeheeh benim öcümüde alcaksan ok tüm benliğimle yanındayım
ya ewet yaaa bu sene s_çtlr aðzýmýza ne güzel öss de yk die sewinioduk off offf siz yine biþeylerden çakýosunuz bi kimyanýz kalmýþ bende hiç biþey yokkk
chazy_chaz yazdı:ya ewet yaaa bu sene s_çtlr ağzımıza ne güzel öss de yk die sewinioduk off offf siz yine bişeylerden çakıosunuz bi kimyanız kalmış bende hiç bişey yokkk
ya bnm trgnetmri de druo grçi yapıomm 8) ama kazık srlardaa ml olp kalıomm nesee bn inekliimm bariii
L_PArK_ZoNe yazdı:bu öysyi getireninde getirttireninde taaaaaaa nese siz anladınız başım dertte trigonometriyle aynen sizler gibi zıçtığımız bokun üstüne oturduk gene
+sonsuz...
sadece çalışmam gereken dersler çooookk farklı..
HEPSİ YABANCI DİL
almanca ve 3 çeşit ingilizce... böğğğğkkk..
L_PArK_ZoNe yazdı:bu öysyi getireninde getirttireninde taaaaaaa nese siz anladınız başım dertte trigonometriyle aynen sizler gibi zıçtığımız bokun üstüne oturduk gene
aynenn ölee valllaa basmıoo zaten fizik çözdümmm dinamikk aman alllaammm yaa üff üff yapamıorumm şuu öys
ders çalışmaktan bıktım yaa,off ulan idareci karısı yaktın beni.ömrümü çürüttü benim bu okul,yaşlandım valla,nası bitcek yaa,daha koskoca iki sene.offfff offfff