Metallica
Ne diyosun yaa.... ben seninle aynı fikirde olduğumu özeline belirtmiştimgrungy yazdı:okudum. en guzel cevabi vermissin kardes... yani ben de seye takildim. yasil saten gomlek olayina...uykum kacti dun gece:) igrenc bir ornek, sekilcilik... muzikle. kiyafetin ne alakasi varsa... selma nin arkadasi iste:)
ha bu arada gelecek ay aliyorum unutma;)
moruk ben simdi senin dediklerini ciddiye almiyorum dersem kizar misin? adamlar multi trilyoner olmus... ne para icin muzik... sapir supur konusuyorsun... teoman veya sebnem ferah gibi tiplerle karistirdin galiba... metallica artik girgirina ve daha deneysel takiliyor ama onlarin her hali super. o zaman megadeth te electrobaglama kullandi onlarda bozuldu?
hala bazı şeyleri bilmediğiniz ne kadar belli
bide yazdın ettin dedim her halde bir şey biliyorsun ama sende bazıları gibi bilmeden sallıyorsun Valkyrie
metallica sitesi paralı değil metallica.com , metontour a sadece üye oluyorsun konserlerle ilgili ayrıntalı ,resimleri görmek artı foruma girmek için gene üye oluyorsun ücretsiz , metclub ücretli ama metclub üye olursun so what dergisi , t shirt ,metallica ile tanışma fırsatı ,yıllık kitap metallica konserleriyle ilgili ,fanclub indirilimleri .................................................. sürüsü ile şey , bilmiyorsun bazı şeyleri niye sallıyorsun .sevmiyebilirsin olumsuz düşünebilirsin , niye olmuyan bir şeyi varmış gibi gösteriyorsun.
hiç 18 yaşında yaptıgınla 40 yaşında yaptıgın aynı olur mu?
18 böyle düşünürsün sonra yaşadıkların o ,bu ve yaptıkların müziğine yansır hepsinin nasıl olması bekliyorsun.bazı şeyler değişmez ama zamanla insanların düşünceleri değiş ve gelişir
ilk önce metallica konserlerie bak ne kadar hayranı oldugunu görürsün , metontour üye ol metallica konser görüntüleri ve neler yaptıklarını gör .
ve para için müzik yapanları taşa tutarım diyordun
kim para için yapmıyo , millet trilyoner veya milyardan değil tabi ki bu işten para kazanmayı düşüncek , herkez albumlerde kendini sansıtıyo ister al ister alma alan çok seven çok bir kişi fazla veya az bir şey farketmez
megadeth dinledim son albumü The System Has Failed
geçen albumden hiç bir farkı yok yani , aynı
bide yazdın ettin dedim her halde bir şey biliyorsun ama sende bazıları gibi bilmeden sallıyorsun Valkyrie
metallica sitesi paralı değil metallica.com , metontour a sadece üye oluyorsun konserlerle ilgili ayrıntalı ,resimleri görmek artı foruma girmek için gene üye oluyorsun ücretsiz , metclub ücretli ama metclub üye olursun so what dergisi , t shirt ,metallica ile tanışma fırsatı ,yıllık kitap metallica konserleriyle ilgili ,fanclub indirilimleri .................................................. sürüsü ile şey , bilmiyorsun bazı şeyleri niye sallıyorsun .sevmiyebilirsin olumsuz düşünebilirsin , niye olmuyan bir şeyi varmış gibi gösteriyorsun.
hiç 18 yaşında yaptıgınla 40 yaşında yaptıgın aynı olur mu?
18 böyle düşünürsün sonra yaşadıkların o ,bu ve yaptıkların müziğine yansır hepsinin nasıl olması bekliyorsun.bazı şeyler değişmez ama zamanla insanların düşünceleri değiş ve gelişir
ilk önce metallica konserlerie bak ne kadar hayranı oldugunu görürsün , metontour üye ol metallica konser görüntüleri ve neler yaptıklarını gör .
ve para için müzik yapanları taşa tutarım diyordun
kim para için yapmıyo , millet trilyoner veya milyardan değil tabi ki bu işten para kazanmayı düşüncek , herkez albumlerde kendini sansıtıyo ister al ister alma alan çok seven çok bir kişi fazla veya az bir şey farketmez
megadeth dinledim son albumü The System Has Failed
geçen albumden hiç bir farkı yok yani , aynı
heavy metal / hard rock yorucu müzik
gider süper bir album yaparsın konserlerde çalamadıktan sonra performansını etkildeikten sonra ohhh hoooo
bu kadar konuşacagınıza gidin kendiniz bir grup kurun sonra dünyaca tanının sonra ne halt ederseniz edin .sağa sola bok atacagınıza
içraat yapın
hadi size eyvallah
gider süper bir album yaparsın konserlerde çalamadıktan sonra performansını etkildeikten sonra ohhh hoooo
bu kadar konuşacagınıza gidin kendiniz bir grup kurun sonra dünyaca tanının sonra ne halt ederseniz edin .sağa sola bok atacagınıza
içraat yapın
hadi size eyvallah
- willow_rosenberg
- Üye

dostum metallica hayranı isen
http://www.orionturk.com
burası metallica nın türkiye resmi şubesi ve tek ama şu anda site yenileniyo ve yeni halini gördüm züper
forum u da çok sağlam hatta burdaki metallica isimli üyede bizim orion dan adanalı kanki kesim
http://www.orionturk.com
burası metallica nın türkiye resmi şubesi ve tek ama şu anda site yenileniyo ve yeni halini gördüm züper
forum u da çok sağlam hatta burdaki metallica isimli üyede bizim orion dan adanalı kanki kesim
metallica dinleyicisini 2 ye ayırmak istiyorum... 1.si Load albümünden önce metallica dinlemeye başlamış eski metallica dinleyicisi ve yenimetallica dinleyicisi.. ben eski bir metallica dinleyicisiolarak hala eski parçaları severek dinliyorum... yeni yaptıkları parçalar arsaında da hoşuma gidenler var ama albüm genelinde eski tadı bulamıyorum hiçbi zaman...
-
ForgivenWarrior
- Üye

Metallica nedir
şimdi bana diyeceniz dün şeydin bugün koktun gibisinden ama bişey metallica mükemmel ile berbat arasındaki sınırdır mükemmellikten berbatlığa doğru geçiş yapmış ben de metallicayı severek dinliyorum sadece ik albümlerini fakat metallica artık öldü desem kızmassınız herhalde yani metallica dan bir master of puppets beklemiyorum metallica'nın yaptığı büyük bir katkı ise insanlara metal müziğin satanizm olmadığını göstermek(one şarkısıyla) onun dışında metallica diye bişey artık yok olmazda
necro bey haklısınız bende load öncesinde kalıyorum neden ben harvester falan takılıyorum çıkış tarihlerine göre sırayla dinlerkene
birden aşağıdaki iğrenç şarkılar geliyo ve dandanak bitti
mama said loverman falan ki loverman en sevmediklerim arasında

ya ne işin va metallicayla git slayer dinle yaw

birden aşağıdaki iğrenç şarkılar geliyo ve dandanak bitti
mama said loverman falan ki loverman en sevmediklerim arasında
ya ne işin va metallicayla git slayer dinle yaw
-
ForgivenWarrior
- Üye

Özgürlük
ya tabi isteyen istediği müzği dinler isteyen rap de dinler ama and justice for alldan sonrasını tavsiye etmiyorum metalcilere