Metallica

Yabancı Müzik Grupları
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

ulan:) ayrica asil siz kimsiniz ki hangi sifatla metallica gibi bi grubu yargiliyorsunuz? onlar bu isi hakkiyla yaparken siz cenin bile degildiniz.
denuzist
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen denuzist »

ikinci sayfanın sonunda yazdıgımı okuyun bide kısaca metallica tarihi var
_SeLmA_
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen _SeLmA_ »

grungy yazdı:okudum. en guzel cevabi vermissin kardes... yani ben de seye takildim. yasil saten gomlek olayina...uykum kacti dun gece:) igrenc bir ornek, sekilcilik... muzikle. kiyafetin ne alakasi varsa... selma nin arkadasi iste:)

ha bu arada gelecek ay aliyorum unutma;)
Ne diyosun yaa.... ben seninle aynı fikirde olduğumu özeline belirtmiştim :P
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

moruk ben simdi senin dediklerini ciddiye almiyorum dersem kizar misin? adamlar multi trilyoner olmus... ne para icin muzik... sapir supur konusuyorsun... teoman veya sebnem ferah gibi tiplerle karistirdin galiba... metallica artik girgirina ve daha deneysel takiliyor ama onlarin her hali super. o zaman megadeth te electrobaglama kullandi onlarda bozuldu?
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

yaaa de gedin isinize... adamlar para icin muzik yapmismis. pehhh olm onlar senin kastettigin donemde hard rock in kralini yapti bi kere. at gozluklerinizi cikarin. illa metal, thrash metal vs turevlerini yapmayinca piyasa mi yapmis oluyor?
denuzist
Üye
Üye
İletişim:

hala bazı şeyleri bilmediğiniz ne kadar belli
bide yazdın ettin dedim her halde bir şey biliyorsun ama sende bazıları gibi bilmeden sallıyorsun Valkyrie
metallica sitesi paralı değil metallica.com , metontour a sadece üye oluyorsun konserlerle ilgili ayrıntalı ,resimleri görmek artı foruma girmek için gene üye oluyorsun ücretsiz , metclub ücretli ama metclub üye olursun so what dergisi , t shirt ,metallica ile tanışma fırsatı ,yıllık kitap metallica konserleriyle ilgili ,fanclub indirilimleri .................................................. sürüsü ile şey , bilmiyorsun bazı şeyleri niye sallıyorsun .sevmiyebilirsin olumsuz düşünebilirsin , niye olmuyan bir şeyi varmış gibi gösteriyorsun.
hiç 18 yaşında yaptıgınla 40 yaşında yaptıgın aynı olur mu?
18 böyle düşünürsün sonra yaşadıkların o ,bu ve yaptıkların müziğine yansır hepsinin nasıl olması bekliyorsun.bazı şeyler değişmez ama zamanla insanların düşünceleri değiş ve gelişir
ilk önce metallica konserlerie bak ne kadar hayranı oldugunu görürsün , metontour üye ol metallica konser görüntüleri ve neler yaptıklarını gör .
ve para için müzik yapanları taşa tutarım diyordun
kim para için yapmıyo , millet trilyoner veya milyardan değil tabi ki bu işten para kazanmayı düşüncek , herkez albumlerde kendini sansıtıyo ister al ister alma alan çok seven çok bir kişi fazla veya az bir şey farketmez
megadeth dinledim son albumü The System Has Failed
geçen albumden hiç bir farkı yok yani , aynı
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

ben para icin muzik yapmam... 30 milyara bi tane ducati alirim... o kadar:) geri kalanini da yardima muhtac insanlar icin harcarim... zaten isim var. bos oturcak degilim. paranin fazlasini napiyor bunlar anlamiyorum... ornegin pink floyd 3 yil once 10 milyon papel i evsizler icin bagisladi...
denuzist
Üye
Üye
İletişim:

heavy metal / hard rock yorucu müzik
gider süper bir album yaparsın konserlerde çalamadıktan sonra performansını etkildeikten sonra ohhh hoooo
bu kadar konuşacagınıza gidin kendiniz bir grup kurun sonra dünyaca tanının sonra ne halt ederseniz edin .sağa sola bok atacagınıza
içraat yapın
hadi size eyvallah
Kullanıcı avatarı
willow_rosenberg
Üye
Üye

Mesaj gönderen willow_rosenberg »

son albümüyle sıçıp batırmıştır. kusura bakmayın. yapmasa daha iiyiydi. bu benim fikrim değil sadece. sorduğum herkes aynı şeyi söylüyo. bence hayatlarının hatasını yaptılar. bence en ii albümleri and justice for all dur.
bana arkadaşlarım kısaca "bi saniye gider misin özel bişey konuşucaz" derler.
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

ne guzel solemissin..."bence" sence oyle olabilir veya sizce...
denuzist
Üye
Üye
İletişim:

herkezin fikri kendine
Resim
denuzist
Üye
Üye
İletişim:

her kez istediği gibi konuşabilir düşüncesi ne saygılıyım ama olmuyan şeyleride var gibi göstermesin .senin gubu sevip sevmen veya beni sevip sevmem adamları ilgilendirmez adamlar istediklerimi müzigi yapıyo bende seviyorum bu kadar :idea:
Resim
DareDevil
Üye
Üye

Mesaj gönderen DareDevil »

ya metallica güzel gruptur en sevdiğim albümü ilk albümüydü kill'em all
sonra and justice for all
azmı harvester of sorrow dinledik bea creeping death falan güzeldi tabi ama son albümü o kadarda güzel değildi ama olsun ben onuda aldım dinliyom arada sırada
denuzist
Üye
Üye
İletişim:

dostum metallica hayranı isen
http://www.orionturk.com
burası metallica nın türkiye resmi şubesi ve tek ama şu anda site yenileniyo ve yeni halini gördüm züper
forum u da çok sağlam hatta burdaki metallica isimli üyede bizim orion dan adanalı kanki kesim :D
Resim
Kullanıcı avatarı
nECRo
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen nECRo »

metallica dinleyicisini 2 ye ayırmak istiyorum... 1.si Load albümünden önce metallica dinlemeye başlamış eski metallica dinleyicisi ve yenimetallica dinleyicisi.. ben eski bir metallica dinleyicisiolarak hala eski parçaları severek dinliyorum... yeni yaptıkları parçalar arsaında da hoşuma gidenler var ama albüm genelinde eski tadı bulamıyorum hiçbi zaman...
ForgivenWarrior
Üye
Üye

Metallica nedir

Mesaj gönderen ForgivenWarrior »

şimdi bana diyeceniz dün şeydin bugün koktun gibisinden ama bişey metallica mükemmel ile berbat arasındaki sınırdır mükemmellikten berbatlığa doğru geçiş yapmış ben de metallicayı severek dinliyorum sadece ik albümlerini fakat metallica artık öldü desem kızmassınız herhalde yani metallica dan bir master of puppets beklemiyorum metallica'nın yaptığı büyük bir katkı ise insanlara metal müziğin satanizm olmadığını göstermek(one şarkısıyla) onun dışında metallica diye bişey artık yok olmazda
DareDevil
Üye
Üye

Mesaj gönderen DareDevil »

necro bey haklısınız bende load öncesinde kalıyorum neden ben harvester falan takılıyorum çıkış tarihlerine göre sırayla dinlerkene
birden aşağıdaki iğrenç şarkılar geliyo ve dandanak bitti
mama said loverman falan ki loverman en sevmediklerim arasında

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ya ne işin va metallicayla git slayer dinle yaw

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
metallica
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen metallica »

ii o zaman sen gıt slayer dınle
Kullanıcı avatarı
nECRo
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen nECRo »

heheh DareDevil bana dedi git slayer dinle diye :P
babalar, slayer de dinleyelim metallica da.. bunlar bizim müziğimiz... eleştiri olur kötüleme olmas bisde.. yanılıyo muyum??
vins
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen vins »

Eski bir metallica dinleyicisi olarak "The Unforgiven" diyorum. Bu parçayı her dinlediğimde işte budur diyorum ya...
hep böyledir bu birinin büyülü zorluğuna inat diğerinin tiksindiren kolaylığı koparır seni birinden diğerine bağladığı kadar.
Kullanıcı avatarı
nECRo
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen nECRo »

vins yazdı:Eski bir metallica dinleyicisi olarak "The Unforgiven" diyorum. Bu parçayı her dinlediğimde işte budur diyorum ya...
hehhe... imzandan belli zaten :P
ForgivenWarrior
Üye
Üye

Özgürlük

Mesaj gönderen ForgivenWarrior »

ya tabi isteyen istediği müzği dinler isteyen rap de dinler ama and justice for alldan sonrasını tavsiye etmiyorum metalcilere
denuzist
Üye
Üye
İletişim:

metallica her albumun havası başka ve her album bir başka güzel
Resim
metallica
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen metallica »

nECRo yazdı:heheh DareDevil bana dedi git slayer dinle diye :P
babalar, slayer de dinleyelim metallica da.. bunlar bizim müziğimiz... eleştiri olur kötüleme olmas bisde.. yanılıyo muyum??
haklısın yapıcı olalım
Kullanıcı avatarı
nECRo
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen nECRo »

metallica yazdı:
nECRo yazdı:heheh DareDevil bana dedi git slayer dinle diye :P
haklısın yapıcı olalım
eywallah :P saolasın...