Ailelerimizin/Çevremizin rock müziğe karşı tutumları?

Tarzlar, şarkılar, sözler, klipler...
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

[quote="golt"]kafa geciyoruz moruk sende yani zaten bu sitede espiri ile ciddi bi konuyu anlayan sayısı az :-D /quote]

:006
Kullanıcı avatarı
DaRk_SebNeM
Üye
Üye

Mesaj gönderen DaRk_SebNeM »

vallah rahatim benim bisi demiyorlar küpe yaptigim zaman 6 de bisi demediler eminim düsünmüstüler bu kiza artik yardim edemeyiz hahahaha
annem deger bazen ne öyle dinliyon auauuuuuuuuaooooooouuu hahah güle güle öliyom bazen be :002
camurmu sürmek istiyorsun baskalarin duygularina önce senin ElLeRin kirlenicek
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

DaRk_SebNeM yazdı:vallah rahatim benim bisi demiyorlar küpe yaptigim zaman 6 de bisi demediler eminim düsünmüstüler bu kiza artik yardim edemeyiz hahahaha
annem deger bazen ne öyle dinliyon auauuuuuuuuaooooooouuu hahah güle güle öliyom bazen be :002
o auooauaooo sesi ni annemi çıkartıo ¿¿ :-D
Kullanıcı avatarı
DaRk_SebNeM
Üye
Üye

hahaha bi duysan güle güle altina edersin bazen diyo cok sesli dinledigim zaman sevmem sesis müzik dinlemeyi geliyo diyoki bune auauaauauauuuuuuuu hahahahahahahahhaah
kulaklarin iyi duiyomiyo zaten gülp gidiyo
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

heheeeh ((((: annen enteresan kadınmış heaa gürültü diebilr sadecee neden o sesleri çıakrtıooo anlamadımm heheeh neese annenle berbaer mutlu günler sana..hee bu arada söliiim ben annemi acaippp çok fazla sewiorummm benim teq ve en büyük aşkımdır annemm...seni çok özledimm anneeeemcimm :020
Kullanıcı avatarı
DaRk_SebNeM
Üye
Üye

heheh ya diyoki böyle sölyiorlar auauauahhhhhhhhhhhooooooooo hahaha tsk sanada anneden baska yok kimse zatennnnnnn :-D annem birada icer görsen hemen sarhos oliyo muahhahaha :003
Kullanıcı avatarı
Rock_N
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen Rock_N »

DaRk_SebNeM yazdı:heheh ya diyoki böyle sölyiorlar auauauahhhhhhhhhhhooooooooo hahaha tsk sanada anneden baska yok kimse zatennnnnnn :-D annem birada icer görsen hemen sarhos oliyo muahhahaha :003
anneye baq yaaa ne güsell heheeh benim annede içerdi ama özle ve güzel günlerde hemen kafaolurduu ((((: demekki yeni nesil annelrde bölee :015 ee baban hala terketmedimi anneni?? :-D
Kullanıcı avatarı
DaRk_SebNeM
Üye
Üye

yok be utaniyom annem citigi zaman bea muhahahah komik bea yok babam süper bi isandir karismaz :010
Kullanıcı avatarı
DaRk_SebNeM
Üye
Üye

vallah babam kendisi kafayi tutar raki felan dayimla abimle
Kullanıcı avatarı
INFLaMeS
Üye
Üye

Mesaj gönderen INFLaMeS »

Haha dün akşam olan bi olayı anlatim ben.. Dün akşam yemek yemek için eve gitmiştim babam yoktu evde annem de sofrayı hazırlıyordu, ben normalde tv izleyen bi insan deilim aslında ama can sıkıntısından aldım kumandayı elime ööle kanalları dolaşıyordum kanal 1 mi ne orda korn un bi konseri vardı tam anlayamadım hangi konseri olduğuna sanırım rock'n coke idi. tam başladı müzik babam içeri girdi. Bu ne dedi müzik dedim. Ne o adam bağırıop duruyo nasıl müzik bu dedi. Walla dedim bağıran müzik bu : ) Olum dedi düzgün müzik dinleyin dinleyecekseniz çevir şunu. Verdim kumandayı eline benim zevkim bu valla sen kendi kafana göre bişiler aç o zaman : )
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen karpuz_agaci »

benim ailem hic birsey demiyo...
tek sesini "fazla" acarsam, kis diyorlar o kadar..ama benim onlarin müzik türlerine karsi tutumum: müzigin ne oldugunu anlamiyorlar moruklar...
Kullanıcı avatarı
dilan90
Üye
Üye

Mesaj gönderen dilan90 »

benimkiler bişi demiyolar.hatta annem çok sert olmadıkça benimle birlikte dinler bazı şarkıları...
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

alıştılar.. yani umarım :010
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Kullanıcı avatarı
rest2030
Üye
Üye

Mesaj gönderen rest2030 »

ne piercinge nede müziðe karýþýolar!hatta babam kurban hastasý ilk þarký ve albümlerini babmdan öðrenmiþtim arabada son ses dinleriz ailece :P zaten üni.okuoruz artýk çokta karýþmasýnlar :P
Kullanıcı avatarı
hopelesspsyhco
Üye
Üye

Mesaj gönderen hopelesspsyhco »

walla kıyafetlerime küpelerime fln kaırşan olmas aksine annem söler burda acaip bi kıyafet war git al tam sana göre fln die ama müzikte ses konusunda anlaşamıoz bn tam bi solonun ortasındayken annemlerde içerde bna hazırdıkları nutukların solosunu yapıolar sesi kısık olursa bi sorun yok hata annem gecn gn linkinin liveni izliodu kıyafetlere dışardan tepi oluo tabe sen satanist nmisn fln die ama sallamıom tabe
kenDiMdEn gErİyE KaLn TeK ŞeY SeNn
iNsAn_
Üye
Üye

Mesaj gönderen iNsAn_ »

bizim ailede genetik bu tarz.kan çekio :P babam tam bir rockermış,sona abim,şimdi ben,sona kardeşim olcak işalla. :-D babadan çocuğa bir geçiş sanki :P yeni veliaht benim :-D
Herkes 'prenses' olabilir;ama herkes ''çokoprenses'' olamaz :D 2Z
Kullanıcı avatarı
krronik
Üye
Üye

Mesaj gönderen krronik »

eyes_of_ra yazdı:her odaya girdiklernde mziðin sesini kýsýp kýzým artk düzgün biþiler dinle diyip çýkýolr :-D
.....oðlum artýk düzgün biþiler dinle diyip çýkýyolar. :tease
Kullanıcı avatarı
kabraxis666
Üye
Üye

Mesaj gönderen kabraxis666 »

valla bizimkiler fazla karışmaz zaten babam pink floyd ledzeplin manovar falan dinler benle kafa sallıo işte :002 :002
tHetRuTh iS uNsPoKeN
Kullanıcı avatarı
fullmetalal
Üye
Üye

Mesaj gönderen fullmetalal »

üfff yaaa damarýma bastýnýs
walla bisim evde kriz konusudur benim metal dinnemem
sanki mahallenin bu zavallý innsandan baþka derdi yok!
çok sinir oluoom yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dokunmaýn bana :P :oops: :-D
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

alıştılar artık sanırım :010 gerçi babam hala mücadele verio ama :-D
The burden is mine... alone
Kullanıcı avatarı
GiMLiStorM
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen GiMLiStorM »

valla benimkiler RHCP,linkin park,kurban,coldplay,depeche mode,SOAD,KoRn dinlemeye alıştılar...paso arabada takıom kasetleri :-D yazık onlarda bişe demiolar,beraber sallıoz kafaları :015 :-D :002
Even the smallest person can change the course of the future...
Kullanıcı avatarı
trabrock
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen trabrock »

GiMLiStorM yazdı:valla benimkiler RHCP,linkin park,kurban,coldplay,depeche mode,SOAD,KoRn dinlemeye alıştılar...paso arabada takıom kasetleri :-D yazık onlarda bişe demiolar,beraber sallıoz kafaları :015 :-D :002
oh ne güzel
YalnızLığı aNLa
Kullanıcı avatarı
Deja-Vu
Üye
Üye

Mesaj gönderen Deja-Vu »

valla radical noise'un vokalisti Kerem'den aldığım master of puppets albümünün disposable heroes şarkısını dinleyerek metal dünyasına giriş yaptım.Ailem halk ve sanat müziği dinleyen klasik insanlar. Oğlum bu müzik ne niye bunu dinliyorsun düzgün seyler dinle dedikten sonra yok anne benim rock-metal müzik ile alakam olmaz yalnızca bu sarkıyı seviyorum derken su an bir rock grubunda çalıyorum bunun nasıl olduğunun ne onlar farkında ne de ben. Stüdyo parasını da ailem veriyor.Saolsunlar...
İnsanların insanları değil yalnızca eşyaları yönettiği bir toplum için...
Kullanıcı avatarı
SoPoR_AeTeRNuS
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen SoPoR_AeTeRNuS »

Þu anda 21 yaþýndayým 10 yaþýmdan bu yana alýþýklar. Hatta bu konuda destekcimde sayýlýrlar.
Kullanıcı avatarı
mamasaid
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mamasaid »

babamla beraber kafa sallıyorum... :002
we don't need no education