vallah rahatim benim bisi demiyorlar küpe yaptigim zaman 6 de bisi demediler eminim düsünmüstüler bu kiza artik yardim edemeyiz hahahaha
annem deger bazen ne öyle dinliyon auauuuuuuuuaooooooouuu hahah güle güle öliyom bazen be
camurmu sürmek istiyorsun baskalarin duygularina önce senin ElLeRin kirlenicek
DaRk_SebNeM yazdı:vallah rahatim benim bisi demiyorlar küpe yaptigim zaman 6 de bisi demediler eminim düsünmüstüler bu kiza artik yardim edemeyiz hahahaha
annem deger bazen ne öyle dinliyon auauuuuuuuuaooooooouuu hahah güle güle öliyom bazen be
hahaha bi duysan güle güle altina edersin bazen diyo cok sesli dinledigim zaman sevmem sesis müzik dinlemeyi geliyo diyoki bune auauaauauauuuuuuuu hahahahahahahahhaah
kulaklarin iyi duiyomiyo zaten gülp gidiyo
heheeeh ((((: annen enteresan kadınmış heaa gürültü diebilr sadecee neden o sesleri çıakrtıooo anlamadımm heheeh neese annenle berbaer mutlu günler sana..hee bu arada söliiim ben annemi acaippp çok fazla sewiorummm benim teq ve en büyük aşkımdır annemm...seni çok özledimm anneeeemcimm
heheh ya diyoki böyle sölyiorlar auauauahhhhhhhhhhhooooooooo hahaha tsk sanada anneden baska yok kimse zatennnnnnn annem birada icer görsen hemen sarhos oliyo muahhahaha
DaRk_SebNeM yazdı:heheh ya diyoki böyle sölyiorlar auauauahhhhhhhhhhhooooooooo hahaha tsk sanada anneden baska yok kimse zatennnnnnn annem birada icer görsen hemen sarhos oliyo muahhahaha
anneye baq yaaa ne güsell heheeh benim annede içerdi ama özle ve güzel günlerde hemen kafaolurduu ((((: demekki yeni nesil annelrde bölee ee baban hala terketmedimi anneni??
Haha dün akşam olan bi olayı anlatim ben.. Dün akşam yemek yemek için eve gitmiştim babam yoktu evde annem de sofrayı hazırlıyordu, ben normalde tv izleyen bi insan deilim aslında ama can sıkıntısından aldım kumandayı elime ööle kanalları dolaşıyordum kanal 1 mi ne orda korn un bi konseri vardı tam anlayamadım hangi konseri olduğuna sanırım rock'n coke idi. tam başladı müzik babam içeri girdi. Bu ne dedi müzik dedim. Ne o adam bağırıop duruyo nasıl müzik bu dedi. Walla dedim bağıran müzik bu : ) Olum dedi düzgün müzik dinleyin dinleyecekseniz çevir şunu. Verdim kumandayı eline benim zevkim bu valla sen kendi kafana göre bişiler aç o zaman : )
benim ailem hic birsey demiyo...
tek sesini "fazla" acarsam, kis diyorlar o kadar..ama benim onlarin müzik türlerine karsi tutumum: müzigin ne oldugunu anlamiyorlar moruklar...
ne piercinge nede müziðe karýþýolar!hatta babam kurban hastasý ilk þarký ve albümlerini babmdan öðrenmiþtim arabada son ses dinleriz ailece zaten üni.okuoruz artýk çokta karýþmasýnlar
walla kıyafetlerime küpelerime fln kaırşan olmas aksine annem söler burda acaip bi kıyafet war git al tam sana göre fln die ama müzikte ses konusunda anlaşamıoz bn tam bi solonun ortasındayken annemlerde içerde bna hazırdıkları nutukların solosunu yapıolar sesi kısık olursa bi sorun yok hata annem gecn gn linkinin liveni izliodu kıyafetlere dışardan tepi oluo tabe sen satanist nmisn fln die ama sallamıom tabe
bizim ailede genetik bu tarz.kan çekio babam tam bir rockermış,sona abim,şimdi ben,sona kardeşim olcak işalla. babadan çocuğa bir geçiş sanki yeni veliaht benim
Herkes 'prenses' olabilir;ama herkes ''çokoprenses'' olamaz 2Z
üfff yaaa damarýma bastýnýs
walla bisim evde kriz konusudur benim metal dinnemem
sanki mahallenin bu zavallý innsandan baþka derdi yok!
çok sinir oluoom yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dokunmaýn bana
valla radical noise'un vokalisti Kerem'den aldığım master of puppets albümünün disposable heroes şarkısını dinleyerek metal dünyasına giriş yaptım.Ailem halk ve sanat müziği dinleyen klasik insanlar. Oğlum bu müzik ne niye bunu dinliyorsun düzgün seyler dinle dedikten sonra yok anne benim rock-metal müzik ile alakam olmaz yalnızca bu sarkıyı seviyorum derken su an bir rock grubunda çalıyorum bunun nasıl olduğunun ne onlar farkında ne de ben. Stüdyo parasını da ailem veriyor.Saolsunlar...
İnsanların insanları değil yalnızca eşyaları yönettiği bir toplum için...