avustralyadan.BABA gruplar kategorisine girmesi gereken gruplardandýr.
gitaristleri angus çok deli manyak kiþiliktir.zamanýnda metallica bunlarýn alt grubu olmuþtur(1991).tnt,highway to hell,we salute you
:::cause i'm tnt...i'm dynamite:::

alla allaa yaa soloları blues gamlarından atmıyolar mı??SamotH yazdı:güzel arkadaşlar,rock n roll değil tarzları...NWOBHM akımına katılan başka bir gruptur bu...rock n roll çok daha farklı,rock blues dan doğan bir tarzdır zaten,ama zamanla blues dan kopup kendi kimliğine bürünmüştür,ama rock n roll hala blues a bağlıdır bunu anlatmaya çalışıyorum sizlere...AC DC de de gitar ritmleri dışında blues denebilecek bir esinti yok...

Onun videosunuda izledim ama dikkat edersen o tek elle çalmýyor. Angus tek eliyle çalýyor birde senin avatarýndada görüldüðü üzeri tek marifeti zýplamakda deðilA_SeX_PisToL yazdı:þey bide o hareketi yani zýplama hareketini tek yapabilen o adam deðil yaa
chuck berry böyle elinde baya iri bi gitarla zaten vücudu da baya bi iri tek ayak üzerinde sekebiliyo acayip bi adam

ciddi misin yaw.ama o şarkı da tam uçmalık bi şarkıdır hani...süperdir.kurukafa yazdı:Black Sabbath, Motorhead, Deep Purple ile beraber AC/DC en baba gruplardandır bana göre. Özellikle de "Highway to Hell" dinlerken bisikletle uçurumdan aşağı uçup hastanelik olduğum günü unutamam. Harikaydı...(Valla)
Kesinlikle ciddiyim. Kolumdaki iz hala duruyor...dimebagdarrell yazdı:ciddi misin yaw.ama o şarkı da tam uçmalık bi şarkıdır hani...süperdir.kurukafa yazdı:Black Sabbath, Motorhead, Deep Purple ile beraber AC/DC en baba gruplardandır bana göre. Özellikle de "Highway to Hell" dinlerken bisikletle uçurumdan aşağı uçup hastanelik olduğum günü unutamam. Harikaydı...(Valla)