İntihar etmek için bir neden gerekli mi?

Hayata ve yaşama dair ne varsa A'dan Z'ye de...
Kullanıcı avatarı
nodoubt_16
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen nodoubt_16 »

öbür tarafta yanmak istemiorsak bi neden yok bence :006
Kullanıcı avatarı
balgam
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen balgam »

Rock_N yazdı:yooo.. hiç bi neden gerekli deil..aptal ve acizsen edersin intiharrr...acıyorum... :005
benje ajımayın,gerçekten bisde bazen saçmalıklara kapılaibliorus..
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
Kullanıcı avatarı
__rocker__
Üye
Üye

Mesaj gönderen __rocker__ »

intihar için nedene gerek yok yaþam bana göre zaten çok sýkýcý ve büyük bir angarya... ama inançlarým gereði ve belki bigün bi güzellikle karþýlýrým umuduyla yaþýyorum. intihar kolay ancak bundan sonrasý önemli ve meçhul o yüzden býrakýn kendinizi yaþamýn ve zamanýn kollarýný alýp götürsün sizi :006
Kullanıcı avatarı
RigortheKid
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen RigortheKid »

hayır..

intihar için neden fln gerekmez. onun için kendinizi gönül rahatlığıyla öldürebilirsiniz. bi de ölmeden önce neden arayarak kendinizi gereksiz yere kasmanıza gerek yok.
Kullanıcı avatarı
tipitip
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen tipitip »

RigortheKid yazdı:hayır..

intihar için neden fln gerekmez. onun için kendinizi gönül rahatlığıyla öldürebilirsiniz. bi de ölmeden önce neden arayarak kendinizi gereksiz yere kasmanıza gerek yok.

:-D :-D
___burma burma bıyıklarım tarkan seni ayıklarım :))
Kullanıcı avatarı
paryosa_7
Üye
Üye

Mesaj gönderen paryosa_7 »

ha iimiş ''öldüm a.q'' :P
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

Rock_N yazdı:yooo.. hiç bi neden gerekli deil..aptal ve acizsen edersin intiharrr...acıyorum... :005
+10
normal bi insanin teşebbüs etçei bişey deil hatta inançlı bi insanın yakından geçecei bi eylem deil.bunu yapmak için hem aptal hmde inançsız olman gerekio.
Kullanıcı avatarı
TuGBiSH
Üye
Üye

Mesaj gönderen TuGBiSH »

nedene gerek yok..bazı insanlar cidden buna yatkınn oluo psikolijide bunlara verılen isimler de varmıs hatta ..sahsen ben hiçpir sorunun kendı varlıımııza kast edıcek kadar değerli olduuna inanmıorum...
Kullanıcı avatarı
tipitip
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen tipitip »

TuGBiSH yazdı:nedene gerek yok..bazı insanlar cidden buna yatkınn oluo psikolijide bunlara verılen isimler de varmıs hatta ..sahsen ben hiçpir sorunun kendı varlıımııza kast edıcek kadar değerli olduuna inanmıorum...

buna bende katılıorum ne olursa olsun pes etmemeliyiz herzaman güçlü olamasaktaa bişekilde insanın kendini güçlü hissetmesi bile kendine olan özgüvenin artmasına vesile olur intihar sorunlardan kurtuluş yolu diil!bakın benm eski kızarkadaşm intihar ettinde hastaneye ennesi gitmiş ve annesine sizinle sorunlarım vardı demiş ben gittim seni okızla görmek istemiorum yoksa daha kötüsünü yaparım dedi arkadaşlarınada aslıı sen benii baturun yannda savunmadın bu çok gücüme gitti demiş bi şekilde sorunlarndan kurtulmak istedii ama sonuçç!!şuan annesii biyere salmıo arkadaşlarıyla arası bozuk benmlede çoktan bitti!!!! :005
Kullanıcı avatarı
__rocker__
Üye
Üye

tipitip yazdı:
TuGBiSH yazdı:nedene gerek yok..bazý insanlar cidden buna yatkýnn oluo psikolijide bunlara verýlen isimler de varmýs hatta ..sahsen ben hiçpir sorunun kendý varlýýmýýza kast edýcek kadar deðerli olduuna inanmýorum...

buna bende katýlýorum ne olursa olsun pes etmemeliyiz herzaman güçlü olamasaktaa biþekilde insanýn kendini güçlü hissetmesi bile kendine olan özgüvenin artmasýna vesile olur intihar sorunlardan kurtuluþ yolu diil!bakýn benm eski kýzarkadaþm intihar ettinde hastaneye ennesi gitmiþ ve annesine sizinle sorunlarým vardý demiþ ben gittim seni okýzla görmek istemiorum yoksa daha kötüsünü yaparým dedi arkadaþlarýnada aslýý sen benii baturun yannda savunmadýn bu çok gücüme gitti demiþ bi þekilde sorunlarndan kurtulmak istedii ama sonuçç!!þuan annesii biyere salmýo arkadaþlarýyla arasý bozuk benmlede çoktan bitti!!!! :005

üzüldüm be can :( içelim açýlalým :014
popçu olup kýçýný sallayana kadar rockçý ol kafaný salla... inadýna rock inadýna heavy :)
Kullanıcı avatarı
__rocker__
Üye
Üye

bu arada tavsiye tmiyorum kimseye avatara aldýrmayýn sakýn o kýz pisiko siz uymayýn ona emi? denemeyin bile??? hayat çok kýsa zaten býrakýn azrail iþini yapsýn... :023 :023 :023
popçu olup kýçýný sallayana kadar rockçý ol kafaný salla... inadýna rock inadýna heavy :)
Kullanıcı avatarı
tipitip
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen tipitip »

__rocker__ yazdı:bu arada tavsiye tmiyorum kimseye avatara aldırmayın sakın o kız pisiko siz uymayın ona emi? denemeyin bile??? hayat çok kısa zaten bırakın azrail işini yapsın... :023 :023 :023

cidden hee azraiil işini yapsıın :015
Kullanıcı avatarı
paryosa_7
Üye
Üye

Mesaj gönderen paryosa_7 »

.....
Kullanıcı avatarı
__rocker__
Üye
Üye

tipitip yazdı:
__rocker__ yazdı:bu arada tavsiye tmiyorum kimseye avatara aldýrmayýn sakýn o kýz pisiko siz uymayýn ona emi? denemeyin bile??? hayat çok kýsa zaten býrakýn azrail iþini yapsýn... :023 :023 :023

cidden hee azraiil iþini yapsýýn :015
hayýr tipicim biþi diil iþsizlik aldý baþýný yürüdü bide azraili iþsiz býrakýrsak allah muhafaza pisikoya baðlayýp toplu katliyam olayýna girer ben ondan þeyediyorum kapiþþþþþþ? :P
Kullanıcı avatarı
TuGBiSH
Üye
Üye

Mesaj gönderen TuGBiSH »

tipitip yazdı:
TuGBiSH yazdı:nedene gerek yok..bazı insanlar cidden buna yatkınn oluo psikolijide bunlara verılen isimler de varmıs hatta ..sahsen ben hiçpir sorunun kendı varlıımııza kast edıcek kadar değerli olduuna inanmıorum...

buna bende katılıorum ne olursa olsun pes etmemeliyiz herzaman güçlü olamasaktaa bişekilde insanın kendini güçlü hissetmesi bile kendine olan özgüvenin artmasına vesile olur intihar sorunlardan kurtuluş yolu diil!bakın benm eski kızarkadaşm intihar ettinde hastaneye ennesi gitmiş ve annesine sizinle sorunlarım vardı demiş ben gittim seni okızla görmek istemiorum yoksa daha kötüsünü yaparım dedi arkadaşlarınada aslıı sen benii baturun yannda savunmadın bu çok gücüme gitti demiş bi şekilde sorunlarndan kurtulmak istedii ama sonuçç!!şuan annesii biyere salmıo arkadaşlarıyla arası bozuk benmlede çoktan bitti!!!! :005
cok üzüldüm yaa..neyseki yaşıo...gerci beterin betri varr bazen yağmurdan kaçarken doluya tutuluorusss..biizi intiharsdan sora bi dolunun beklemediği ne malummm dimi?en iisi mi anın tadını cıkarmak... :003
Kullanıcı avatarı
frantic_kenan
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen frantic_kenan »

en saygı duymadığım başlık bu.. (başlık açanla alakalı değil alınmasın üstüne) . intihar denen dengesizliğin nesini tartışıoruz hala hey allahım
This is the voice of silence no more...
Kullanıcı avatarı
tipitip
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen tipitip »

frantic_kenan yazdı:en saygı duymadığım başlık bu.. (başlık açanla alakalı değil alınmasın üstüne) . intihar denen dengesizliğin nesini tartışıoruz hala hey allahım

tartıştıımız zaten intihar diil dostum dengesizliikk o yüzden senide tartışmak gerek bence :-D
Kullanıcı avatarı
frantic_kenan
Müdavim Üye
Müdavim Üye

tipitip yazdı:
frantic_kenan yazdı:en saygı duymadığım başlık bu.. (başlık açanla alakalı değil alınmasın üstüne) . intihar denen dengesizliğin nesini tartışıoruz hala hey allahım

tartıştıımız zaten intihar diil dostum dengesizliikk o yüzden senide tartışmak gerek bence :-D
pardon o zaman heho .. zaten önceki sayaflarda ben de o konuda bişeler belirtmiştim :)
Kullanıcı avatarı
tipitip
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen tipitip »

frantic_kenan yazdı:
tipitip yazdı:

pardon o zaman heho .. zaten önceki sayaflarda ben de o konuda bişeler belirtmiştim :)

özür dilerim :oops:
Kullanıcı avatarı
frantic_kenan
Müdavim Üye
Müdavim Üye

tipitip yazdı:
frantic_kenan yazdı:
tipitip yazdı:

özür dilerim :oops:
okey okey.. tartışılabilir tabi dengesizlik
Kullanıcı avatarı
fanta
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen fanta »

__rocker__ yazdı:intihar için nedene gerek yok yaşam bana göre zaten çok sıkıcı ve büyük bir angarya... ama inançlarım gereği ve belki bigün bi güzellikle karşılırım umuduyla yaşıyorum. intihar kolay ancak bundan sonrası önemli ve meçhul o yüzden bırakın kendinizi yaşamın ve zamanın kollarını alıp götürsün sizi :006
hayat sewilme mi be?
edison bile pişman...
uKeLa
Üye
Üye

Mesaj gönderen uKeLa »

Unutma ki ağzında bal olan arının kuyruğunda da iğnesi vardır.
Kullanıcı avatarı
balgam
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen balgam »

morjan yazdı:
__rocker__ yazdı:intihar için nedene gerek yok yaşam bana göre zaten çok sıkıcı ve büyük bir angarya... ama inançlarım gereği ve belki bigün bi güzellikle karşılırım umuduyla yaşıyorum. intihar kolay ancak bundan sonrası önemli ve meçhul o yüzden bırakın kendinizi yaşamın ve zamanın kollarını alıp götürsün sizi :006
hayat sewilme mi be?
hayat herşeye ramen değerli beeeeeee
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
Kullanıcı avatarı
sucre_en_cube
Üye
Üye

Mesaj gönderen sucre_en_cube »

bi nedene ihtiyaç yok..en azýndan çok somut bi nedene ihtiyaç yok..sanýrým bazen hayat insanlarý çok fazla zorluyo..insanýn gzünü dndürüo..yoksa hiç bi insanýn hayatýna kndi elleriyle son vermek isteyeceðini sanmýorum..ya da buna inanmak istemiorum..kndinde olan bi insan yapmaz die düþünüorumm...hayattan kopuk olmak lasým..hayata önm vermemek için
en acýsý, nefret edilesi yýðýnlarca mutsuzluktan, bir küçük mutluluk çýkardðýnda, yeniden umutsuzca umut etmek..
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

beyinden özürlü olmak yeter nedenlere gerenk yok.
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...