İntihar etmek için bir neden gerekli mi?
- nodoubt_16
- Müdavim Üye

- __rocker__
- Üye

- RigortheKid
- Üye

- İletişim:
TuGBiSH yazdı:nedene gerek yok..bazı insanlar cidden buna yatkınn oluo psikolijide bunlara verılen isimler de varmıs hatta ..sahsen ben hiçpir sorunun kendı varlıımııza kast edıcek kadar değerli olduuna inanmıorum...
buna bende katılıorum ne olursa olsun pes etmemeliyiz herzaman güçlü olamasaktaa bişekilde insanın kendini güçlü hissetmesi bile kendine olan özgüvenin artmasına vesile olur intihar sorunlardan kurtuluş yolu diil!bakın benm eski kızarkadaşm intihar ettinde hastaneye ennesi gitmiş ve annesine sizinle sorunlarım vardı demiş ben gittim seni okızla görmek istemiorum yoksa daha kötüsünü yaparım dedi arkadaşlarınada aslıı sen benii baturun yannda savunmadın bu çok gücüme gitti demiş bi şekilde sorunlarndan kurtulmak istedii ama sonuçç!!şuan annesii biyere salmıo arkadaşlarıyla arası bozuk benmlede çoktan bitti!!!!
___burma burma bıyıklarım tarkan seni ayıklarım
)
- __rocker__
- Üye

tipitip yazdı:TuGBiSH yazdı:nedene gerek yok..bazý insanlar cidden buna yatkýnn oluo psikolijide bunlara verýlen isimler de varmýs hatta ..sahsen ben hiçpir sorunun kendý varlýýmýýza kast edýcek kadar deðerli olduuna inanmýorum...
buna bende katýlýorum ne olursa olsun pes etmemeliyiz herzaman güçlü olamasaktaa biþekilde insanýn kendini güçlü hissetmesi bile kendine olan özgüvenin artmasýna vesile olur intihar sorunlardan kurtuluþ yolu diil!bakýn benm eski kýzarkadaþm intihar ettinde hastaneye ennesi gitmiþ ve annesine sizinle sorunlarým vardý demiþ ben gittim seni okýzla görmek istemiorum yoksa daha kötüsünü yaparým dedi arkadaþlarýnada aslýý sen benii baturun yannda savunmadýn bu çok gücüme gitti demiþ bi þekilde sorunlarndan kurtulmak istedii ama sonuçç!!þuan annesii biyere salmýo arkadaþlarýyla arasý bozuk benmlede çoktan bitti!!!!
üzüldüm be can
popçu olup kýçýný sallayana kadar rockçý ol kafaný salla... inadýna rock inadýna heavy 
- __rocker__
- Üye

- __rocker__
- Üye

hayýr tipicim biþi diil iþsizlik aldý baþýný yürüdü bide azraili iþsiz býrakýrsak allah muhafaza pisikoya baðlayýp toplu katliyam olayýna girer ben ondan þeyediyorum kapiþþþþþþ?tipitip yazdı:__rocker__ yazdı:bu arada tavsiye tmiyorum kimseye avatara aldýrmayýn sakýn o kýz pisiko siz uymayýn ona emi? denemeyin bile??? hayat çok kýsa zaten býrakýn azrail iþini yapsýn...![]()
![]()
cidden hee azraiil iþini yapsýýn
popçu olup kýçýný sallayana kadar rockçý ol kafaný salla... inadýna rock inadýna heavy 
cok üzüldüm yaa..neyseki yaşıo...gerci beterin betri varr bazen yağmurdan kaçarken doluya tutuluorusss..biizi intiharsdan sora bi dolunun beklemediği ne malummm dimi?en iisi mi anın tadını cıkarmak...tipitip yazdı:TuGBiSH yazdı:nedene gerek yok..bazı insanlar cidden buna yatkınn oluo psikolijide bunlara verılen isimler de varmıs hatta ..sahsen ben hiçpir sorunun kendı varlıımııza kast edıcek kadar değerli olduuna inanmıorum...
buna bende katılıorum ne olursa olsun pes etmemeliyiz herzaman güçlü olamasaktaa bişekilde insanın kendini güçlü hissetmesi bile kendine olan özgüvenin artmasına vesile olur intihar sorunlardan kurtuluş yolu diil!bakın benm eski kızarkadaşm intihar ettinde hastaneye ennesi gitmiş ve annesine sizinle sorunlarım vardı demiş ben gittim seni okızla görmek istemiorum yoksa daha kötüsünü yaparım dedi arkadaşlarınada aslıı sen benii baturun yannda savunmadın bu çok gücüme gitti demiş bi şekilde sorunlarndan kurtulmak istedii ama sonuçç!!şuan annesii biyere salmıo arkadaşlarıyla arası bozuk benmlede çoktan bitti!!!!
- frantic_kenan
- Müdavim Üye

frantic_kenan yazdı:en saygı duymadığım başlık bu.. (başlık açanla alakalı değil alınmasın üstüne) . intihar denen dengesizliğin nesini tartışıoruz hala hey allahım
tartıştıımız zaten intihar diil dostum dengesizliikk o yüzden senide tartışmak gerek bence
)
- frantic_kenan
- Müdavim Üye

pardon o zaman heho .. zaten önceki sayaflarda ben de o konuda bişeler belirtmiştimtipitip yazdı:frantic_kenan yazdı:en saygı duymadığım başlık bu.. (başlık açanla alakalı değil alınmasın üstüne) . intihar denen dengesizliğin nesini tartışıoruz hala hey allahım
tartıştıımız zaten intihar diil dostum dengesizliikk o yüzden senide tartışmak gerek bence
This is the voice of silence no more...
frantic_kenan yazdı:pardon o zaman heho .. zaten önceki sayaflarda ben de o konuda bişeler belirtmiştimtipitip yazdı:frantic_kenan yazdı:en saygı duymadığım başlık bu.. (başlık açanla alakalı değil alınmasın üstüne) . intihar denen dengesizliğin nesini tartışıoruz hala hey allahım
özür dilerim
)
- frantic_kenan
- Müdavim Üye

okey okey.. tartışılabilir tabi dengesizliktipitip yazdı:frantic_kenan yazdı:pardon o zaman heho .. zaten önceki sayaflarda ben de o konuda bişeler belirtmiştimtipitip yazdı:
özür dilerim
This is the voice of silence no more...
hayat sewilme mi be?__rocker__ yazdı:intihar için nedene gerek yok yaşam bana göre zaten çok sıkıcı ve büyük bir angarya... ama inançlarım gereği ve belki bigün bi güzellikle karşılırım umuduyla yaşıyorum. intihar kolay ancak bundan sonrası önemli ve meçhul o yüzden bırakın kendinizi yaşamın ve zamanın kollarını alıp götürsün sizi
edison bile pişman...
hayat herşeye ramen değerli beeeeeeemorjan yazdı:hayat sewilme mi be?__rocker__ yazdı:intihar için nedene gerek yok yaşam bana göre zaten çok sıkıcı ve büyük bir angarya... ama inançlarım gereği ve belki bigün bi güzellikle karşılırım umuduyla yaşıyorum. intihar kolay ancak bundan sonrası önemli ve meçhul o yüzden bırakın kendinizi yaşamın ve zamanın kollarını alıp götürsün sizi
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
- sucre_en_cube
- Üye

bi nedene ihtiyaç yok..en azýndan çok somut bi nedene ihtiyaç yok..sanýrým bazen hayat insanlarý çok fazla zorluyo..insanýn gzünü dndürüo..yoksa hiç bi insanýn hayatýna kndi elleriyle son vermek isteyeceðini sanmýorum..ya da buna inanmak istemiorum..kndinde olan bi insan yapmaz die düþünüorumm...hayattan kopuk olmak lasým..hayata önm vermemek için
en acýsý, nefret edilesi yýðýnlarca mutsuzluktan, bir küçük mutluluk çýkardðýnda, yeniden umutsuzca umut etmek..