Soilwork

Yabancı Müzik Grupları
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Soilwork

Mesaj gönderen grungy »

audiofind dan rastgele indirdigim bi grup. isvecli melodik death metal grubu. aa ne kadar da in flames i andiriyor derken, adamlar in flames in kardes grubu cikti. :lol:
97 yilinda gitarist peter wichers tarafindan kurulmus. figure number five (2003), natural born chaos (2002), a predator's portrait (2001), the chainheart machine (1999), steelbath suicide (1998), in dreams we fall into the eternal lake (1997) adlarinda 6 albumleri var. ben dinlemenizi tavsiye ederim. audiofind da 2 albumlerini bulabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
morvedelisi
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen morvedelisi »

steelbath suicide (1998) oldukça iibi albümleri..zaten hep sevmişimdir elemanları topic açtığında ii olmuş.. :)
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

o siteden birçok grubu keşfedersiniz valla..bende buldum birkaç tane çok güzel grup..ama suyunu çıkarttım sanırım limitim mi ne dolmuş :) tekrar çekebilecek duruma gelince bakacam buna da hemen
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Ben sağda solda çok duydum grubu.Merak edipte dinlemedim.Zaten death tarzı şeylerden koptum bu sıralar
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

melodik death diyor ama,biraz farklı oluyor ikisi birbirinden...neyse ya sen git slayer dinle :)
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Ulan geyik ben zaten "death tarzı" dedim.Melodik olduklarını biliyoruz haliyle..
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

banane kardeşim..artık bundan sonra otun .okun türünü ayıracam..ya death ya melodik death ikisi aynı olmaz :D
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

ABi tarz olayında bana bulaşma.Ukalalık gibi olmasın ne kadar bk püsürü tarz varsa bilirim çoğunu..Bildiklerim doğrultussunda da yorum yapma özgürlüğüm var
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

ben hiç sevmem tarz geyiğini...yahu ben tarz kelimesini de sevmiyorum kızın biriyle tartışmıştım bu yüzden :D
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Niye kız Mor ve Köşegönderi grubunu Speed-Thrash grubumu zannediyodu? :lol:
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

konu müzikle ilgili değildi..onunla müzük konuşulmazsı zaten gökhan özeni hiç sevmem...zaten 1 sene geçti boşver :)
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

allah belanizi versin! geyik otesi igrenc adamlar.. :lol:
korn83
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen korn83 »

bu grup türkiye'ye gelecekmiş nisan ayı içerisinde...
viva metal!
Kullanıcı avatarı
morvedelisi
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen morvedelisi »

ooo ne küsel bi durum.. :wink:
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

morvedelisi yazdı:ooo ne küsel bi durum.. :wink:
ne o gidecek misin 8O
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

ben giderim..
Kullanıcı avatarı
Nymphe_MeL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Nymphe_MeL »

bunnarın albümleri vardı bizde ama noldu bilmiyorum bi kurcuklayım etrafı bulcakmıyım..karıştırmıyosam şarkı aralarında hatunun biri şarkının adını söylüyomuş vede sanki şarkını bi parçası gibi geliomuş güzel akıcı fln...abim dio vala merak edip dinledim cidden öyleydi. bulayım bi daa dinliyim bakiim :roll:
in the hopes of creating a horrible zombie..
Kullanıcı avatarı
asl
Üye
Üye

Mesaj gönderen asl »

bi kaç şarkılarını dinleyebildim henüz... güzel gibi... hatta in flames den daha ii gibi geldi...
ama 3 şarkıyla ne kadar anlaşılırki :D
...i start to feel a sort of temporary peace...
Kullanıcı avatarı
dimebagdarell
Üye
Üye

Mesaj gönderen dimebagdarell »

bence cok ýyýler sdece sarkýlardaký sololar býraz sarkýdan kopuk gýbý ýn flames ýle bayya benzýyo tarzlarý karsýlastýrmak g erekýrse ýn flames bence daa ýýý tabý ama ýn flames son albumde batýrmýs(come clarrýty) ýn flamesten bole kalýtesýz bý album....