audiofind dan rastgele indirdigim bi grup. isvecli melodik death metal grubu. aa ne kadar da in flames i andiriyor derken, adamlar in flames in kardes grubu cikti.
97 yilinda gitarist peter wichers tarafindan kurulmus. figure number five (2003), natural born chaos (2002), a predator's portrait (2001), the chainheart machine (1999), steelbath suicide (1998), in dreams we fall into the eternal lake (1997) adlarinda 6 albumleri var. ben dinlemenizi tavsiye ederim. audiofind da 2 albumlerini bulabilirsiniz.
o siteden birçok grubu keşfedersiniz valla..bende buldum birkaç tane çok güzel grup..ama suyunu çıkarttım sanırım limitim mi ne dolmuş tekrar çekebilecek duruma gelince bakacam buna da hemen
ABi tarz olayında bana bulaşma.Ukalalık gibi olmasın ne kadar bk püsürü tarz varsa bilirim çoğunu..Bildiklerim doğrultussunda da yorum yapma özgürlüğüm var
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
bunnarın albümleri vardı bizde ama noldu bilmiyorum bi kurcuklayım etrafı bulcakmıyım..karıştırmıyosam şarkı aralarında hatunun biri şarkının adını söylüyomuş vede sanki şarkını bi parçası gibi geliomuş güzel akıcı fln...abim dio vala merak edip dinledim cidden öyleydi. bulayım bi daa dinliyim bakiim