eski sevgilinizle arkadas kalmak...

A$k Me$k olayları, derin ve içsel hadiseler...
Kullanıcı avatarı
tuana2
Üye
Üye

Mesaj gönderen tuana2 »

senin durumunda karısıkhaaa

yanı ne onla oluo.. nede onsuzzzz!!misaliii
bence arkadas kalınabılır ama bişiler kullendıkten sonraaa o da belkı yanııı ama sevmıssen gercektennn arkadas olamazsın kı o zaman hernekadar kullendıgını dusunsende bişiler kıpırdanır durur ordaaa
ayna küresel..goruntuye aldanmaaa...!!!!
Kullanıcı avatarı
deathangel--
Üye
Üye

Mesaj gönderen deathangel-- »

gayette gzl kalınıo valla.. 3sene once bi çocukla çıkmıştım çoooookk seviyodu bni ayrıldık 2snee pşimi bırakmadı arkadş kalalım diodum ama yüzümü her görüşünde aşkı daha bi kabarıyodu snra hiç konuşmamaya başladım çocukla unuttuguna inandıgımda başladım konşmaya :)şimdi kardeş gibiyiz çok sefiyorum onuuu :):)
Kullanıcı avatarı
fanta
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen fanta »

deathangel-- yazdı:gayette gzl kalınıo valla.. 3sene once bi çocukla çıkmıştım çoooookk seviyodu bni ayrıldık 2snee pşimi bırakmadı arkadş kalalım diodum ama yüzümü her görüşünde aşkı daha bi kabarıyodu snra hiç konuşmamaya başladım çocukla unuttuguna inandıgımda başladım konşmaya :)şimdi kardeş gibiyiz çok sefiyorum onuuu :):)
:016 ohannesburger...kardeş ayaına.. :-D
edison bile pişman...
Kullanıcı avatarı
shidow
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen shidow »

Şimdiye kadar birlikte olduğum bütün kız arkadaşlarımla gayet arkadaşız hala... Çok ta yakınız hatta... Gereken biraz zaman, biraz emek ve biraz da olgunluk diorum.
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

shidow yazdı:Şimdiye kadar birlikte olduğum bütün kız arkadaşlarımla gayet arkadaşız hala... Çok ta yakınız hatta... Gereken biraz zaman, biraz emek ve biraz da olgunluk diorum.
bu söylediğin kadar kolay bir iş değil dostum..çünkü sebepsiz,nedensiz,alakasız,çözümsüz bi ilişki yaşayıp da karşı taraf senden tek bir söz bile söylemeden ayrılıyorsa ve bunu da sonradan yanında sarmaş dolaş olduğu birisiyle birlikteyken onu gördüğünde anlıyorsan,sanırım sonradan arkadaş kalmak için zaman,emek ve olgunluktan çok sabır ve delirmemeye çalışmak gerekiyor...yani demek istediğim bunun benim veya kız arkadaşımın tarafından belirlenemeyeceği..başka nedenleri,ki ikimizin de dışındaki,var :(
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
Kullanıcı avatarı
Papi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Papi »

ya tamam arkadaş muhabbetlerine giriosun..ama zamanında gercekten sevdiysen içinde hep bişiler kalio.. :oops:
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
Kullanıcı avatarı
Catatonia
Üye
Üye

Mesaj gönderen Catatonia »

gerçekten sevdiim için hayatımdan çıkmalarını istemedim arkadaş kalmak istedim ama onlar istemediler acı verdiini söylediler..çok savaştım ısrar ettim ama olmadı işte..belki de böylesi daha iyidir...
bloodyhead
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen bloodyhead »

bana neymiş..
*Saklaban*

Küresel sorun aslında uygarlık sorunudur!
Kullanıcı avatarı
DisCoNNecT
Üye
Üye

Mesaj gönderen DisCoNNecT »

hayatta kalamam galiba hiçbiriyle þöle kral ark kalmadm sonncusunun yüzüne bile bakamam galiba bundan sora
Burhan_abi
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Burhan_abi »

“Eski sevgilinin tadı bir başkadır. Isırılmış bir elmayı ikinci kez dişlediğinizde, elmanın daha önce koparılmış yeri havayla temas eder ve elma hızla içine doğru çürümeye başlar. Bu çürüme daha yumuşak bir tat oluşturur kendi üzerinde. Giderek güzelleşen tat, çürümeye borçludur bu güzelleşmeyi. Eski sevgilide ölmüş olan sevgilinin kendisidir. Bu ölüm onu daha da tatlılaştırır.”
"Namazını kıl Ölüm gelmeden...!"

"Dünya hayatı bir oyun ve eğlenceden ibarettir.."
Kullanıcı avatarı
ground
Üye
Üye

Mesaj gönderen ground »

ben böle birşeye inanmıyorum bence çok zor bunu yapabilmek :023
Hiç ölümü diledin mi?
Kullanıcı avatarı
_AnGeLiCa_
Üye
Üye

Mesaj gönderen _AnGeLiCa_ »

eğer arada ki aşkın beraberinde arkadaşlığı dostluğuda tüketmediysek neden arkadaş kalamayalım ki... ki en yakın arkadaşlarımdan biri de eski sewgilimdir...
ama insanoğlu olarak öylesine bencil bir varlığız ki bizim yanımızda olan herşei bizim sanıyoruz hep we artık eski bir sewgilide olsa hala daha kıskanabiliyoruz... oturup dertleşemiyor destek olamıyoruz birbirimize...
öl ve ruhun kanalizasyon kokulu çürüklerden arınsın
Kullanıcı avatarı
Mehzk
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Mehzk »

Sabah ayrıldığım ve benim için cok başka olan bir arkadaşım girdi msn mssngr a, beni özlediğini falan söyledi,eski günlerden bahsettik ve bana benim onun için farklı olduğumu ve onun benim için sıradan bir kız olduğunu söyledi, aslında böyle değildi ama söyleyemedim, şu an bir ilişki içerisindeyim belki ondan ama ben onu çok seviyorum,onun da beni sevdiğinden eminim ama korkuyorum insanların kalbini kırmaktan.Cok kötü oldum... Bu gece yine bana 35 cl rakı düştü arkadaşlar...
Kullanıcı avatarı
PembeKelebeK
Üye
Üye

Mesaj gönderen PembeKelebeK »

aradan gecen 2 yıldan sonra karsılastık..2mizde bircok ilişki dnemiştik ama olmamıştı..we şimdi yeniden beraberiz...hersey eskisi gibi..arkadas kalınır mı bilmiorum ama..aradan zman gecmesi gerektiği kesiinn..
jeden morgen wenn ich erwache erlebe ich die allergrößte freude: nämlich başak zu sein..
Pois0nGirL
Üye
Üye

Mesaj gönderen Pois0nGirL »

Kalabilirim, ama yaşanmışlıkları hatırlıcaksın her gözünün içine baktığında ama asla dor olamazsın. OIndan sonra olan sevgililerini anlatamazsın ona. Bu kadar yakın olamzsın ki bana göre biraz fazla rahatlıktır. Ben görüşmemeyi yeğlerim çünkü içinde bir kırıntı kalır ve o herşeyi karıştırır ..
Resim
нєρ 10υη 100üη∂єη αηηє
just_an_angel
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen just_an_angel »

bencede kalınabilir ama nasıl ve neden ayrıldığımıza bağlı...DUYURULUR :-D
Pois0nGirL
Üye
Üye

Mesaj gönderen Pois0nGirL »

crazy_muge yazdı:bencede kalınabilir ama nasıl ve neden ayrıldığımıza bağlı...DUYURULUR :-D
Aslında haklısın kız, kalınır ama nedne olduğu öenmli. SAç başa girilmişse zaten olmaz :-D
Resim
нєρ 10υη 100üη∂єη αηηє
Kullanıcı avatarı
MuHoS
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MuHoS »

hayatta kalınmaz eski sevgiliyle arkadaş ancak eski arkadınışızla sevgili olabilirsinzzz :-D
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...
just_an_angel
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Pois0nGirL yazdı:
crazy_muge yazdı:bencede kalınabilir ama nasıl ve neden ayrıldığımıza bağlı...DUYURULUR :-D
Aslında haklısın kız, kalınır ama nedne olduğu öenmli. SAç başa girilmişse zaten olmaz :-D
daha beteri seni aldatmışsa ki bunun sonucunda o bitti zaten...YİNE DUYURULUR :-D ama işte arada hülya avşar gibi çürükler çıkıyo
Kullanıcı avatarı
MuHoS
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MuHoS »

crazy_muge yazdı:
Pois0nGirL yazdı:
daha beteri seni aldatmışsa ki bunun sonucunda o bitti zaten...YİNE DUYURULUR :-D ama işte arada hülya avşar gibi çürükler çıkıyo

hülya avşara laf yok kadın çocuğunu düşüonoduu ordaaa
just_an_angel
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

MuHoS yazdı:
crazy_muge yazdı:
Pois0nGirL yazdı: Aslında haklısın kız, kalınır ama nedne olduğu öenmli. SAç başa girilmişse zaten olmaz :-D

hülya avşara laf yok kadın çocuğunu düşüonoduu ordaaa

seninle hülya avşar gibi iğrenç bi kadın hakkında tartışamam ama sormadan edemicem...çocuğunu düşündüğü için mi 2. çocuğumu kayadan isterim dedi...öğk... konuya bak kusucam :tease

saygılar
Kullanıcı avatarı
MuHoS
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MuHoS »

burdaki konuyla hülya avşarın olayı farklı ayrıcanada hülya avşarın ne olduğunu herkes biliooo ortada bi çocuk ve aile var onların durumları yaşadıkları hayatlarından dolayı daha farklı değerlendirilmeli ben açıdan söledimm yoksa hülya avşara bayıldığımdan deell :006
Burhan_abi
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Burhan_abi »

çok geniş olmak lazım valla şuan için benim için eski sevgilimle dost kalmak zor çünkü yeni sevgilim gebertir beni..
"Namazını kıl Ölüm gelmeden...!"

"Dünya hayatı bir oyun ve eğlenceden ibarettir.."
Kullanıcı avatarı
yalnizgezen
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen yalnizgezen »

Burhan_abi yazdı:çok geniş olmak lazım valla şuan için benim için eski sevgilimle dost kalmak zor çünkü yeni sevgilim gebertir beni..
sevgılınle gezerken,eski sevgılın gelıo :-D nbr filan sevgılın sorcak bu kım eskı sevgılım askım onemlı bırı deıl :-D
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
Kullanıcı avatarı
Vampiria
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Vampiria »

Olamaz Kesinlikle.. Hayır!!!!!
Ben Kendi Kalbimin Vampiriyim Hiç Bitmeyen Kahkahaları Yüzünden Ayıplanan Gülmeyi Unutmuş Büyük Lanetlilerden Biri...