eski sevgilinizle arkadas kalmak...
senin durumunda karısıkhaaa
yanı ne onla oluo.. nede onsuzzzz!!misaliii
bence arkadas kalınabılır ama bişiler kullendıkten sonraaa o da belkı yanııı ama sevmıssen gercektennn arkadas olamazsın kı o zaman hernekadar kullendıgını dusunsende bişiler kıpırdanır durur ordaaa
yanı ne onla oluo.. nede onsuzzzz!!misaliii
bence arkadas kalınabılır ama bişiler kullendıkten sonraaa o da belkı yanııı ama sevmıssen gercektennn arkadas olamazsın kı o zaman hernekadar kullendıgını dusunsende bişiler kıpırdanır durur ordaaa
ayna küresel..goruntuye aldanmaaa...!!!!
- deathangel--
- Üye

gayette gzl kalınıo valla.. 3sene once bi çocukla çıkmıştım çoooookk seviyodu bni ayrıldık 2snee pşimi bırakmadı arkadş kalalım diodum ama yüzümü her görüşünde aşkı daha bi kabarıyodu snra hiç konuşmamaya başladım çocukla unuttuguna inandıgımda başladım konşmaya
şimdi kardeş gibiyiz çok sefiyorum onuuu
:)
deathangel-- yazdı:gayette gzl kalınıo valla.. 3sene once bi çocukla çıkmıştım çoooookk seviyodu bni ayrıldık 2snee pşimi bırakmadı arkadş kalalım diodum ama yüzümü her görüşünde aşkı daha bi kabarıyodu snra hiç konuşmamaya başladım çocukla unuttuguna inandıgımda başladım konşmayaşimdi kardeş gibiyiz çok sefiyorum onuuu
:)
edison bile pişman...
bu söylediğin kadar kolay bir iş değil dostum..çünkü sebepsiz,nedensiz,alakasız,çözümsüz bi ilişki yaşayıp da karşı taraf senden tek bir söz bile söylemeden ayrılıyorsa ve bunu da sonradan yanında sarmaş dolaş olduğu birisiyle birlikteyken onu gördüğünde anlıyorsan,sanırım sonradan arkadaş kalmak için zaman,emek ve olgunluktan çok sabır ve delirmemeye çalışmak gerekiyor...yani demek istediğim bunun benim veya kız arkadaşımın tarafından belirlenemeyeceği..başka nedenleri,ki ikimizin de dışındaki,varshidow yazdı:Şimdiye kadar birlikte olduğum bütün kız arkadaşlarımla gayet arkadaşız hala... Çok ta yakınız hatta... Gereken biraz zaman, biraz emek ve biraz da olgunluk diorum.
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
- DisCoNNecT
- Üye

-
Burhan_abi
- Müdavim Üye

- İletişim:
Eski sevgilinin tadı bir başkadır. Isırılmış bir elmayı ikinci kez dişlediğinizde, elmanın daha önce koparılmış yeri havayla temas eder ve elma hızla içine doğru çürümeye başlar. Bu çürüme daha yumuşak bir tat oluşturur kendi üzerinde. Giderek güzelleşen tat, çürümeye borçludur bu güzelleşmeyi. Eski sevgilide ölmüş olan sevgilinin kendisidir. Bu ölüm onu daha da tatlılaştırır.
- _AnGeLiCa_
- Üye

eğer arada ki aşkın beraberinde arkadaşlığı dostluğuda tüketmediysek neden arkadaş kalamayalım ki... ki en yakın arkadaşlarımdan biri de eski sewgilimdir...
ama insanoğlu olarak öylesine bencil bir varlığız ki bizim yanımızda olan herşei bizim sanıyoruz hep we artık eski bir sewgilide olsa hala daha kıskanabiliyoruz... oturup dertleşemiyor destek olamıyoruz birbirimize...
ama insanoğlu olarak öylesine bencil bir varlığız ki bizim yanımızda olan herşei bizim sanıyoruz hep we artık eski bir sewgilide olsa hala daha kıskanabiliyoruz... oturup dertleşemiyor destek olamıyoruz birbirimize...
öl ve ruhun kanalizasyon kokulu çürüklerden arınsın
Sabah ayrıldığım ve benim için cok başka olan bir arkadaşım girdi msn mssngr a, beni özlediğini falan söyledi,eski günlerden bahsettik ve bana benim onun için farklı olduğumu ve onun benim için sıradan bir kız olduğunu söyledi, aslında böyle değildi ama söyleyemedim, şu an bir ilişki içerisindeyim belki ondan ama ben onu çok seviyorum,onun da beni sevdiğinden eminim ama korkuyorum insanların kalbini kırmaktan.Cok kötü oldum... Bu gece yine bana 35 cl rakı düştü arkadaşlar...
- PembeKelebeK
- Üye

-
Pois0nGirL
- Üye

-
just_an_angel
- Müdavim Üye

- İletişim:
-
Pois0nGirL
- Üye

-
just_an_angel
- Müdavim Üye

- İletişim:
daha beteri seni aldatmışsa ki bunun sonucunda o bitti zaten...YİNE DUYURULURPois0nGirL yazdı:Aslında haklısın kız, kalınır ama nedne olduğu öenmli. SAç başa girilmişse zaten olmazcrazy_muge yazdı:bencede kalınabilir ama nasıl ve neden ayrıldığımıza bağlı...DUYURULUR
crazy_muge yazdı:daha beteri seni aldatmışsa ki bunun sonucunda o bitti zaten...YİNE DUYURULURPois0nGirL yazdı:Aslında haklısın kız, kalınır ama nedne olduğu öenmli. SAç başa girilmişse zaten olmazcrazy_muge yazdı:bencede kalınabilir ama nasıl ve neden ayrıldığımıza bağlı...DUYURULURama işte arada hülya avşar gibi çürükler çıkıyo
hülya avşara laf yok kadın çocuğunu düşüonoduu ordaaa
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...
-
just_an_angel
- Müdavim Üye

- İletişim:
MuHoS yazdı:crazy_muge yazdı:daha beteri seni aldatmışsa ki bunun sonucunda o bitti zaten...YİNE DUYURULURPois0nGirL yazdı: Aslında haklısın kız, kalınır ama nedne olduğu öenmli. SAç başa girilmişse zaten olmazama işte arada hülya avşar gibi çürükler çıkıyo
hülya avşara laf yok kadın çocuğunu düşüonoduu ordaaa
seninle hülya avşar gibi iğrenç bi kadın hakkında tartışamam ama sormadan edemicem...çocuğunu düşündüğü için mi 2. çocuğumu kayadan isterim dedi...öğk... konuya bak kusucam
saygılar
burdaki konuyla hülya avşarın olayı farklı ayrıcanada hülya avşarın ne olduğunu herkes biliooo ortada bi çocuk ve aile var onların durumları yaşadıkları hayatlarından dolayı daha farklı değerlendirilmeli ben açıdan söledimm yoksa hülya avşara bayıldığımdan deell 
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...
-
Burhan_abi
- Müdavim Üye

- İletişim:
- yalnizgezen
- Müdavim Üye

sevgılınle gezerken,eski sevgılın gelıoBurhan_abi yazdı:çok geniş olmak lazım valla şuan için benim için eski sevgilimle dost kalmak zor çünkü yeni sevgilim gebertir beni..
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....