Evlilik Öncesi Cinsellik

Silmeye kıyamadığımız ba$lıklar...
Kullanıcı avatarı
donnie
Üye
Üye

Mesaj gönderen donnie »

bence bu konuyu bu kadar tartışmak biraz saçma çünkü münazara konusu olacak nicel bişi deil bu yani kesin bi oluru yok yani olmalı ya da olmamalı denilmemeli herkesin bi tercihi vardır buna saygı duyulmalıdır mesela ben yapmam sırf yapmam gerek diye düşünemem ya da ne biliyim ben istemezsem gider başka kızlarla takılır ya da benden ayrılır bu yüzden ben bu çocukla birlikte olmalıyım diye bişi olmaz insanın isteğine bağlıdır zorla olmaz ya da tam tersi babam kızar yok yapmamam gereken bişiy bu yüzden yapmamalıyım diye de düşünülmez o yüzden kim ne düşünüyosa kendince haklıdır.kimse yanlış düşünüyosun diyemez bence yanlış bence doğru katılıyorum katılmıyorum diye uzatmanın bi manası yok. :006
Kullanıcı avatarı
_AnGeLiCa_
Üye
Üye

Mesaj gönderen _AnGeLiCa_ »

no_fear_15 yazdı:
_AnGeLiCa_ yazdı:cinsellik utanılacak yada birilerine saklanacak birşey değildir ki... kaldı ki ewliliğe birşeyler bırakmak adına yaşanmıyorsa dahada yanlış çünkü insanlar arasında ten uyumu denen birşeyde var... ewlendikten sonra mutsuz bir cinsel yaşam ewliliğin yıkılmasına bile sebep olabilir... ayrıja cok net bir yorum olarak algılamayın ama ben sevgilisi ile beraber olmayan bir erkeğin cinsel anlamda sewgilisini aldattığını düşünürüm...
bende bi erkeğim ama kız arkadaşımla bişiler yaşamıyorum fakat onu incitmemek için ileriyi düşünüyorum onu aldatmıyorumda
ben zaten tümden bi genlleme yapmadım ki... sadece kişisel yorumumdu.. inanmam dedim... ayrıja gerçektende bunu abartıp tartışmaya girmek istemiyorum.. çünkü cinsellik konusu kişinin özelidir.. ve tercihlerini eleştirmeye hakkım yoktur... ben sadece kendi düşüncemi paylaştım...
öl ve ruhun kanalizasyon kokulu çürüklerden arınsın
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

_AnGeLiCa_ yazdı:
no_fear_15 yazdı:
_AnGeLiCa_ yazdı:cinsellik utanılacak yada birilerine saklanacak birşey değildir ki... kaldı ki ewliliğe birşeyler bırakmak adına yaşanmıyorsa dahada yanlış çünkü insanlar arasında ten uyumu denen birşeyde var... ewlendikten sonra mutsuz bir cinsel yaşam ewliliğin yıkılmasına bile sebep olabilir... ayrıja cok net bir yorum olarak algılamayın ama ben sevgilisi ile beraber olmayan bir erkeğin cinsel anlamda sewgilisini aldattığını düşünürüm...
bende bi erkeğim ama kız arkadaşımla bişiler yaşamıyorum fakat onu incitmemek için ileriyi düşünüyorum onu aldatmıyorumda
ben zaten tümden bi genlleme yapmadım ki... sadece kişisel yorumumdu.. inanmam dedim... ayrıja gerçektende bunu abartıp tartışmaya girmek istemiyorum.. çünkü cinsellik konusu kişinin özelidir.. ve tercihlerini eleştirmeye hakkım yoktur... ben sadece kendi düşüncemi paylaştım...
guzel yorumlar...
sleeping with the earth my dying bride
Diablotic
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Diablotic »

evlenmeden asla yapmam.çok günah.
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Diablotic yazdı:evlenmeden asla yapmam.çok günah.
profilinde İlgi alanları: sex,müzik yazan biri icin ne buyuk bir celiski bu?
Diablotic
Üye
Üye
İletişim:

evlendikten sonra sex yani . þuan için biþey yok . bakir im
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Diablotic yazdı:evlendikten sonra sex yani . şuan için bişey yok . bakir im
oyle yaz o zaman,komik oluyor...
Diablotic
Üye
Üye
İletişim:

olursa olsun .
Kullanıcı avatarı
tyrael
Üye
Üye

Mesaj gönderen tyrael »

jonnathan yazdı:
Diablotic yazdı:evlendikten sonra sex yani . şuan için bişey yok . bakir im
oyle yaz o zaman,komik oluyor...
jonnathan iyi acık yakalamıssın :002
кαяαиℓıктα gσя∂υgυи ѕєу вıℓıимєzℓıктıя
Diablotic
Üye
Üye
İletişim:

:010 olaya bak ya þaka gibi :) adamlarla kafa yapýyoruz . ciddi ye alýyorlar . iþiniz yok mu sizin
Kullanıcı avatarı
tyrael
Üye
Üye

Mesaj gönderen tyrael »

ya saka yapabılırsnde orda harbı cok buyuk bir celıskı olmus profılde yazanla oraya yazdıgın bayagı komedi unsuru olusturmus.neyse 8)
Diablotic
Üye
Üye
İletişim:

aþmak lazým.paradox fln aþýn yani . takýlmayýn bunlara.hayat bi forumdan ibaret deðil
Kullanıcı avatarı
tyrael
Üye
Üye

Mesaj gönderen tyrael »

Diablotic yazdı:aşmak lazım.paradox fln aşın yani . takılmayın bunlara.hayat bi forumdan ibaret değil
elbette bi forumdan ibaret degil biz buraya hayatımıza biraz nese renk ve farklı seyler ogrenmek ıcın forumlara bakarız
Diablotic
Üye
Üye
İletişim:

hmmm enteresan ben t...k geçmek için bakýyorum .
Kullanıcı avatarı
tyrael
Üye
Üye

Mesaj gönderen tyrael »

Diablotic yazdı:hmmm enteresan ben t...k geçmek için bakıyorum .
ıste senden anca bole bı cevap beklerdım.ve yolladın tebrıkler arkadasım mumkunse konuyu kapa :023
Kullanıcı avatarı
fanta
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen fanta »

Diablotic yazdı:hmmm enteresan ben t...k geçmek için bakıyorum .

bu son bakışın olmasın foruma.dalga geçilecek başka bin türlü forum var...
edison bile pişman...
Diablotic
Üye
Üye
İletişim:

benim genel bakýþ açým bu. tüm forumlara karþý.
Kullanıcı avatarı
tyrael
Üye
Üye

Mesaj gönderen tyrael »

Diablotic yazdı:benim genel bakış açım bu. tüm forumlara karşı.
allah akıl fıkır versın ya nedıyım sana...
Diablotic
Üye
Üye
İletişim:

katýlýyorum bencede.
r1g0r
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen r1g0r »

forumlar genelde bilgi paylaşım platformu olarak kullanılır ama böle konularda (evlilik öncesi seks gibi) paylaşım gider t...k gelir..
ysseulb
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen ysseulb »

bi de şöle düşünün..eskiden insanlar 18-19 oldu mu zaten evlenıyormuş ve fizyolojik olarak ıhtiyaç duydukları normal bir yaşta cinsel hayatları başlıyormuş...ama bugun..günümüzdee insanlar en alt sınır 25-30 arası evlenıyr anca okul, iş, güç, askerlik derken. sizce bu yaşa kadar bir insanın cinsel ihtiyaç duymaması ya da duyup bastırması normal bişimi? bence değil...dolayısıyla evlenmeden asla olmaz görüşüne katılmıyorum...sadece kimle ve ne şekilde yaşandığı önemlidir...kişi kendine saygı duyarsa sorun ortadan kalkar bunlar tartışmak durumunda bile kalmayız .
Kullanıcı avatarı
fanta
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen fanta »

ysseulb yazdı:bi de şöle düşünün..eskiden insanlar 18-19 oldu mu zaten evlenıyormuş ve fizyolojik olarak ıhtiyaç duydukları normal bir yaşta cinsel hayatları başlıyormuş...ama bugun..günümüzdee insanlar en alt sınır 25-30 arası evlenıyr anca okul, iş, güç, askerlik derken. sizce bu yaşa kadar bir insanın cinsel ihtiyaç duymaması ya da duyup bastırması normal bişimi? bence değil...dolayısıyla evlenmeden asla olmaz görüşüne katılmıyorum...sadece kimle ve ne şekilde yaşandığı önemlidir...kişi kendine saygı duyarsa sorun ortadan kalkar bunlar tartışmak durumunda bile kalmayız .
+1 çok ii bi yorum....
edison bile pişman...
Diablotic
Üye
Üye
İletişim:

tsubasa sana katýlýyorum. sanýrým ayný jenerasyon olduðumuzdan :010
Kullanıcı avatarı
donnie
Üye
Üye

Mesaj gönderen donnie »

ya haala anlamıyorum niye bu kadar uzuyo bu konu .tamam şööle diim ben 21 yaşındayım ve evlenmeden önce kimseyle birlikte olmak istemiyorum.ayrıca bir senden uzun bi süredir çok güzel bi ilişkim var ama istemiyorum.yapmamam gerektiğini düüşündüğümden değil ya da ayıp bilmemne diye de değil istemiyorum kendimi de zorlamıyorum yapmammalıyım die.şimdi ben bööle düşünüyorum die bana gelip bence yanlışsın,hata yapıyosun,senin brileriyle birlikte olman lazım diye saçma yorumlar yapın hadi bana bekiyorus meraklan :006
Kullanıcı avatarı
merve89
Üye
Üye

Mesaj gönderen merve89 »

ya ne bu konu yaa ?
isteyen yapar isteyen yapmaz herkesin kendi seçimidir yapana ne kadar ayýp sen hiç terbiye almadýn mý yapmayana ne kadar sýð düþünüosun kaçýncý yy dayýz denmemeli!!
Kilitli