Phoenix

Yabancı Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
Papi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Phoenix

Mesaj gönderen Papi »

ilk albümleri "United" sanırım 2000 yılında cıktı.

2004'te ikinci albüm "Alphabetical"i çıkardılar.bu albümden olan "everything is everything" klibi dream tv'de baya yayınlaniodu.cok hoş bi parçadır (;

geçen ay üçüncü albümleri "it's never been like that"i çıkardılar.bu albümü daha dinleyemedim ne yazikki..

*buarada başlığı 2.ye açtıysam mod'lardan cook özür dilerim.. (:
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
Kullanıcı avatarı
Edmond
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Re: Phoenix

Mesaj gönderen Edmond »

Papi yazdı:ilk albümleri "United" sanırım 2000 yılında cıktı.

2004'te ikinci albüm "Alphabetical"i çıkardılar.bu albümden olan "everything is everything" klibi dream tv'de baya yayınlaniodu.cok hoş bi parçadır (;

geçen ay üçüncü albümleri "it's never been like that"i çıkardılar.bu albümü daha dinleyemedim ne yazikki..

papi ye teşşekkür etmek lazım.bu grup gayet başarılıdır.öyle abartı,kasıntı,gösateriş falan yoktur.doğal bir gruptur. ben hala en çok''run run run '' parçalarını severim.tabi elemanların daha pek çok güzel parçası mevcut.
Kullanıcı avatarı
dev!l_O_
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Re: Phoenix

Mesaj gönderen dev!l_O_ »

Edmond yazdı:
Papi yazdı:ilk albümleri "United" sanırım 2000 yılında cıktı.

papi ye teşşekkür etmek lazım.bu grup gayet başarılıdır.öyle abartı,kasıntı,gösateriş falan yoktur.doğal bir gruptur. ben hala en çok''run run run '' parçalarını severim.tabi elemanların daha pek çok güzel parçası mevcut.
efet yaa gayet doğlllarr öle pek bi wurdumduymaz sölüyolar çok süle yaff :-D dünya umurlarında deil sankii biz müziğimz sölerzz abi modundaaa
everything is everythingggggg :P
O kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim!!..
Kullanıcı avatarı
Edmond
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Edmond »

Kullanıcı avatarı
Papi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Papi »

vaay be cevap yazmışsınz başlığa :P
run run run gercekten hoş şarkı.ama benim favorim too young :D
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
Kullanıcı avatarı
asemez
Üye
Üye

Mesaj gönderen asemez »

ben everything is everything şarkısını az bişe beğeniyorum