ilk albümleri "United" sanırım 2000 yılında cıktı.
2004'te ikinci albüm "Alphabetical"i çıkardılar.bu albümden olan "everything is everything" klibi dream tv'de baya yayınlaniodu.cok hoş bi parçadır (;
geçen ay üçüncü albümleri "it's never been like that"i çıkardılar.bu albümü daha dinleyemedim ne yazikki..
*buarada başlığı 2.ye açtıysam mod'lardan cook özür dilerim.. (:
Phoenix
Re: Phoenix
papi ye teşşekkür etmek lazım.bu grup gayet başarılıdır.öyle abartı,kasıntı,gösateriş falan yoktur.doğal bir gruptur. ben hala en çok''run run run '' parçalarını severim.tabi elemanların daha pek çok güzel parçası mevcut.Papi yazdı:ilk albümleri "United" sanırım 2000 yılında cıktı.
2004'te ikinci albüm "Alphabetical"i çıkardılar.bu albümden olan "everything is everything" klibi dream tv'de baya yayınlaniodu.cok hoş bi parçadır (;
geçen ay üçüncü albümleri "it's never been like that"i çıkardılar.bu albümü daha dinleyemedim ne yazikki..
Re: Phoenix
efet yaa gayet doğlllarr öle pek bi wurdumduymaz sölüyolar çok süle yaffEdmond yazdı:papi ye teşşekkür etmek lazım.bu grup gayet başarılıdır.öyle abartı,kasıntı,gösateriş falan yoktur.doğal bir gruptur. ben hala en çok''run run run '' parçalarını severim.tabi elemanların daha pek çok güzel parçası mevcut.Papi yazdı:ilk albümleri "United" sanırım 2000 yılında cıktı.
everything is everythingggggg
O kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim!!..