sorunların var biliyorsun umarım? acil yardıma ihtiyacın var senin.r1g0r yazdı:erciyesi fena pörtlettik.. hem de 6 - 0 . tanıdık bi skor
Fenerbahçe
fenerbahçe nin tutumu arızalı galatasaray'la uğraşmaktan avrupaya bakmıyolar başkanları da bi tek lig şampiyonluğunu hedefliyo türk futboluna zarar verir bu istediğin kadar paran olsun istersen 300 milyon dolar transfer bütçen olsun senin tek derdin galatasaray'ı geçip lig şampiyonu olmaksa al o parayı...... sonuçta geçen sezon gördük avrupa maçlarında mallık yapan daum a bişiy demediler şampiyonluğu kaybedince gönderdiler....fenerbahçenin türk futboluna zararı var
#Oyun bitince şah da ,piyon da aynı kutuya konur#
- no_fear_15
- Müdavim Üye

biz her alanda geçtiğimiz takımla uğraşmayız? ergun anladı siz anlamadınız.. sonra layne gibi adamlar gelip burda dumana ahkam kesiyo..Giuseppe yazdı:fenerbahçe nin tutumu arızalı galatasaray'la uğraşmaktan avrupaya bakmıyolar başkanları da bi tek lig şampiyonluğunu hedefliyo türk futboluna zarar verir bu istediğin kadar paran olsun istersen 300 milyon dolar transfer bütçen olsun senin tek derdin galatasaray'ı geçip lig şampiyonu olmaksa al o parayı...... sonuçta geçen sezon gördük avrupa maçlarında mallık yapan daum a bişiy demediler şampiyonluğu kaybedince gönderdiler....fenerbahçenin türk futboluna zararı var
?r1g0r yazdı:biz her alanda geçtiğimiz takımla uğraşmayız? ergun anladı siz anlamadınız.. sonra layne gibi adamlar gelip burda dumana ahkam kesiyo..Giuseppe yazdı:fenerbahçe nin tutumu arızalı galatasaray'la uğraşmaktan avrupaya bakmıyolar başkanları da bi tek lig şampiyonluğunu hedefliyo türk futboluna zarar verir bu istediğin kadar paran olsun istersen 300 milyon dolar transfer bütçen olsun senin tek derdin galatasaray'ı geçip lig şampiyonu olmaksa al o parayı...... sonuçta geçen sezon gördük avrupa maçlarında mallık yapan daum a bişiy demediler şampiyonluğu kaybedince gönderdiler....fenerbahçenin türk futboluna zararı var
amacın ne?
betterman.
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye

her alanda geçtiði takýmmýþ ... zuhahahahaha... paranýzla resil olma konusunda geçtinis isi doru sölüosun ama sadece o.. baþka nerde geçtin ?? tðrkþye þampiyonluðu 16 þar..türkiye jupasýný sölemek bile istemiorum baris bi farkla açýk ara öndeyis..türkiyede en çok kupa alan atakýmýs galatasaray olarak..türkiye 1.liginin þimdiye kadarki tüm sezon toplamýnda en çok puaný alan biziz...AVRUPADA SÜPER VE UEFA KUPASI OLMAK ÜZERE 2 ADET KUPA ALAN ÝLK VE TEK TAKIM biziz... Sölesene nerde geçtinis bisi ?? ekonomik olarak geçtik diosan parayý icraata dömedikçe bi iþe yaramas bisim yaptýklarýmýs yapmadýkçaaa....hala nasýl sizi geçtik dicek yüzü buluosun sorarým sana!r1g0r yazdı:biz her alanda geçtiðimiz takýmla uðraþmayýz? ergun anladý siz anlamadýnýz.. sonra layne gibi adamlar gelip burda dumana ahkam kesiyo..Giuseppe yazdı:fenerbahçe nin tutumu arýzalý galatasaray'la uðraþmaktan avrupaya bakmýyolar baþkanlarý da bi tek lig þampiyonluðunu hedefliyo türk futboluna zarar verir bu istediðin kadar paran olsun istersen 300 milyon dolar transfer bütçen olsun senin tek derdin galatasaray'ý geçip lig þampiyonu olmaksa al o parayý...... sonuçta geçen sezon gördük avrupa maçlarýnda mallýk yapan daum a biþiy demediler þampiyonluðu kaybedince gönderdiler....fenerbahçenin türk futboluna zararý var
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye

hep aynı şeye sığınıyorsun. geçmişte başarılı olmuş bir takım galatasaray. tabii ki de avrupada hiçbir türk takımının yakalayamadıgı başarıyı yakalamış. ki yakalanması zor ama. bi bak. uefa kulüpler sıralamasında fenerbahçe galatasarayı geçti. (bu sıralama son 5 seneye göre yapılıyo ki ekliim bjk bu iki kulübü de geçti) 10 sene sonra galatasarayın nerelere geleceğini göremiyo musun? bugün göztepeli biri çıkıp sana dese ki "ben uefada yarı final oynadım ben avrupa fathiyim" ona ne dersin? süper kupa kazanmış takım avrupa kupası maçlarını kendi shasında oynayamıyor. bu kadar rezil bir yönetim nasıl başta tutulur. senelerce uğraşılmış ve sonunda kazanılmış bir başarıyı hayal ürününe çevirdiler. ki galatasarayı kuruluşundaki iğrenç aristokrat düzenden dolayı da sevmem. soruyorum sana endoplazmikjan sen yönetim şeklini kabul ediyo msuun ya da diğer galatasaraylılar... sonra gelip bana bundan memnunum demeyin. bunu yaparsanız koyun sürüsünden farkınız kalmaz. birkaç lise mezununun kurdugu ve hala aynı lisenin mezunlarının yönettiği kulübe milyonlarca insan gönül veriyo ve bu gerçekten üzücü.endoplazmikjan yazdı:her alanda geçtiği takımmış ... zuhahahahaha... paranızla resil olma konusunda geçtinis isi doru sölüosun ama sadece o.. başka nerde geçtin ?? tğrkşye şampiyonluğu 16 şar..türkiye jupasını sölemek bile istemiorum baris bi farkla açık ara öndeyis..türkiyede en çok kupa alan atakımıs galatasaray olarak..türkiye 1.liginin şimdiye kadarki tüm sezon toplamında en çok puanı alan biziz...AVRUPADA SÜPER VE UEFA KUPASI OLMAK ÜZERE 2 ADET KUPA ALAN İLK VE TEK TAKIM biziz... Sölesene nerde geçtinis bisi ?? ekonomik olarak geçtik diosan parayı icraata dömedikçe bi işe yaramas bisim yaptıklarımıs yapmadıkçaaa....hala nasıl sizi geçtik dicek yüzü buluosun sorarım sana!r1g0r yazdı:biz her alanda geçtiğimiz takımla uğraşmayız? ergun anladı siz anlamadınız.. sonra layne gibi adamlar gelip burda dumana ahkam kesiyo..Giuseppe yazdı:fenerbahçe nin tutumu arızalı galatasaray'la uğraşmaktan avrupaya bakmıyolar başkanları da bi tek lig şampiyonluğunu hedefliyo türk futboluna zarar verir bu istediğin kadar paran olsun istersen 300 milyon dolar transfer bütçen olsun senin tek derdin galatasaray'ı geçip lig şampiyonu olmaksa al o parayı...... sonuçta geçen sezon gördük avrupa maçlarında mallık yapan daum a bişiy demediler şampiyonluğu kaybedince gönderdiler....fenerbahçenin türk futboluna zararı var
geçtik diyoken de karşılaştırma yapmadım. galatasaray ikinci başkanının söylediğini teyit ettim.endoplazmikjan yazdı:her alanda geçtiği takımmış ... zuhahahahaha... paranızla resil olma konusunda geçtinis isi doru sölüosun ama sadece o.. başka nerde geçtin ?? tğrkşye şampiyonluğu 16 şar..türkiye jupasını sölemek bile istemiorum baris bi farkla açık ara öndeyis..türkiyede en çok kupa alan atakımıs galatasaray olarak..türkiye 1.liginin şimdiye kadarki tüm sezon toplamında en çok puanı alan biziz...AVRUPADA SÜPER VE UEFA KUPASI OLMAK ÜZERE 2 ADET KUPA ALAN İLK VE TEK TAKIM biziz... Sölesene nerde geçtinis bisi ?? ekonomik olarak geçtik diosan parayı icraata dömedikçe bi işe yaramas bisim yaptıklarımıs yapmadıkçaaa....hala nasıl sizi geçtik dicek yüzü buluosun sorarım sana!r1g0r yazdı:biz her alanda geçtiğimiz takımla uğraşmayız? ergun anladı siz anlamadınız.. sonra layne gibi adamlar gelip burda dumana ahkam kesiyo..Giuseppe yazdı:fenerbahçe nin tutumu arızalı galatasaray'la uğraşmaktan avrupaya bakmıyolar başkanları da bi tek lig şampiyonluğunu hedefliyo türk futboluna zarar verir bu istediğin kadar paran olsun istersen 300 milyon dolar transfer bütçen olsun senin tek derdin galatasaray'ı geçip lig şampiyonu olmaksa al o parayı...... sonuçta geçen sezon gördük avrupa maçlarında mallık yapan daum a bişiy demediler şampiyonluğu kaybedince gönderdiler....fenerbahçenin türk futboluna zararı var
http://www.youtube.com/watch?v=-yomv8NtTQI
http://www.hemenpaylas.com/download/566 ... i.mpg.html
Çeşitli taraftar görüntüleri...
http://www.hemenpaylas.com/download/566 ... i.mpg.html
Çeşitli taraftar görüntüleri...
En son r1g0r tarafından 22 Ağu 2006 13:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Fenerbahçemizin, diğer bir türkcell süper lig takımını 6 - 0 yendiği maçı aşağıdaki adreslerden indirebilirsiniz.
http://www.pankart.org/macgol/Fenerbahc ... Bolum1.zip
http://www.pankart.org/macgol/Fenerbahc ... Bolum2.zip
http://www.pankart.org/macgol/Fenerbahc ... Bolum3.zip
şifre: pankart.org
Tüm futbolseverlerin bayılacağını düşündüğüm bir şaheser niteliğindeli bu görüntüleri mutlaka izlemelisniz
http://www.pankart.org/macgol/Fenerbahc ... Bolum1.zip
http://www.pankart.org/macgol/Fenerbahc ... Bolum2.zip
http://www.pankart.org/macgol/Fenerbahc ... Bolum3.zip
şifre: pankart.org
Tüm futbolseverlerin bayılacağını düşündüğüm bir şaheser niteliğindeli bu görüntüleri mutlaka izlemelisniz
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

yaa ben hoyhoyumu çooooooooookk özledim yaaa...
.. offf... hiçbi futbolcuya bu kadar baalanmamıştım..
.. canım hoyhoyum bnm..
.. buarada şu an gs ile maçı var hoyhoyumun takımı feyenordun.. az sonra 2.devre başlıcak.. durum 1-1.. o golüde hoyhoyum koydu gsye.. hehehehe.. bitanecik hoyhoyum bnm.. yuvana dööönn.. 
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

- zikufurikato
- Üye

- İletişim:
Re: Fenerbahçe
balgam yazdı:en son siz 3-2 yenilmiştinizangel_of_the_hell yazdı:nerde kalmıştık??.......![]()
............
Her canlı Ölümü Tadacaktır !
- yalnizgezen
- Müdavim Üye

her insan hata yapar ya takmayın bu kadar adam işini yapmaya calısıyo sonucta takımını da sevıowolfali yazdı:bu volkan'ın ıskaları beni delirtecek birgün...
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
- bloodline666
- Müdavim Üye

bence yanlış cok önemli maçlarda hata yapıyor şampiyonlar ligindeki istanbulda oynanan shalke maçı ve bu maç benim hatırladığım ki bence bu maçı alsalardı cok rahatlayacaktı ama olmadı shalke maçıda öyleydi ama volkan cıkıyor sahneye ama şunu da belirtelim kötü bir kaleci değilyalnizgezen yazdı:her insan hata yapar ya takmayın bu kadar adam işini yapmaya calısıyo sonucta takımını da sevıowolfali yazdı:bu volkan'ın ıskaları beni delirtecek birgün...
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.