Fenerbahçe

ve spor...
layne
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen layne »

r1g0r yazdı:erciyesi fena pörtlettik.. hem de 6 - 0 . tanıdık bi skor
sorunların var biliyorsun umarım? acil yardıma ihtiyacın var senin.
betterman.
r1g0r
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen r1g0r »

al işte aq mesaja bak. özel mesaj atsana bunu.. forumu zkmenin ne gereği var ? ne boş mesaj bu yaa
Kullanıcı avatarı
Giuseppe
Üye
Üye

Mesaj gönderen Giuseppe »

fenerbahçe nin tutumu arızalı galatasaray'la uğraşmaktan avrupaya bakmıyolar başkanları da bi tek lig şampiyonluğunu hedefliyo türk futboluna zarar verir bu istediğin kadar paran olsun istersen 300 milyon dolar transfer bütçen olsun senin tek derdin galatasaray'ı geçip lig şampiyonu olmaksa al o parayı...... sonuçta geçen sezon gördük avrupa maçlarında mallık yapan daum a bişiy demediler şampiyonluğu kaybedince gönderdiler....fenerbahçenin türk futboluna zararı var
#Oyun bitince şah da ,piyon da aynı kutuya konur#
r1g0r
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen r1g0r »

Resim
Kullanıcı avatarı
no_fear_15
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen no_fear_15 »

işte taraftar dediğin böyle olur sarı kanaryyam benim :010
r1g0r
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen r1g0r »

Giuseppe yazdı:fenerbahçe nin tutumu arızalı galatasaray'la uğraşmaktan avrupaya bakmıyolar başkanları da bi tek lig şampiyonluğunu hedefliyo türk futboluna zarar verir bu istediğin kadar paran olsun istersen 300 milyon dolar transfer bütçen olsun senin tek derdin galatasaray'ı geçip lig şampiyonu olmaksa al o parayı...... sonuçta geçen sezon gördük avrupa maçlarında mallık yapan daum a bişiy demediler şampiyonluğu kaybedince gönderdiler....fenerbahçenin türk futboluna zararı var
biz her alanda geçtiğimiz takımla uğraşmayız? ergun anladı siz anlamadınız.. sonra layne gibi adamlar gelip burda dumana ahkam kesiyo..
layne
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen layne »

r1g0r yazdı:
Giuseppe yazdı:fenerbahçe nin tutumu arızalı galatasaray'la uğraşmaktan avrupaya bakmıyolar başkanları da bi tek lig şampiyonluğunu hedefliyo türk futboluna zarar verir bu istediğin kadar paran olsun istersen 300 milyon dolar transfer bütçen olsun senin tek derdin galatasaray'ı geçip lig şampiyonu olmaksa al o parayı...... sonuçta geçen sezon gördük avrupa maçlarında mallık yapan daum a bişiy demediler şampiyonluğu kaybedince gönderdiler....fenerbahçenin türk futboluna zararı var
biz her alanda geçtiğimiz takımla uğraşmayız? ergun anladı siz anlamadınız.. sonra layne gibi adamlar gelip burda dumana ahkam kesiyo..
?

amacın ne?
betterman.
Kullanıcı avatarı
endoplazmikjan
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen endoplazmikjan »

r1g0r yazdı:
Giuseppe yazdı:fenerbahçe nin tutumu arýzalý galatasaray'la uðraþmaktan avrupaya bakmýyolar baþkanlarý da bi tek lig þampiyonluðunu hedefliyo türk futboluna zarar verir bu istediðin kadar paran olsun istersen 300 milyon dolar transfer bütçen olsun senin tek derdin galatasaray'ý geçip lig þampiyonu olmaksa al o parayý...... sonuçta geçen sezon gördük avrupa maçlarýnda mallýk yapan daum a biþiy demediler þampiyonluðu kaybedince gönderdiler....fenerbahçenin türk futboluna zararý var
biz her alanda geçtiðimiz takýmla uðraþmayýz? ergun anladý siz anlamadýnýz.. sonra layne gibi adamlar gelip burda dumana ahkam kesiyo..
her alanda geçtiði takýmmýþ ... zuhahahahaha... paranýzla resil olma konusunda geçtinis isi doru sölüosun ama sadece o.. baþka nerde geçtin ?? tðrkþye þampiyonluðu 16 þar..türkiye jupasýný sölemek bile istemiorum baris bi farkla açýk ara öndeyis..türkiyede en çok kupa alan atakýmýs galatasaray olarak..türkiye 1.liginin þimdiye kadarki tüm sezon toplamýnda en çok puaný alan biziz...AVRUPADA SÜPER VE UEFA KUPASI OLMAK ÜZERE 2 ADET KUPA ALAN ÝLK VE TEK TAKIM biziz... Sölesene nerde geçtinis bisi ?? ekonomik olarak geçtik diosan parayý icraata dömedikçe bi iþe yaramas bisim yaptýklarýmýs yapmadýkçaaa....hala nasýl sizi geçtik dicek yüzü buluosun sorarým sana!
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

ya burası fenerbahçe forumu fb-gs tartışma platformu değil..
takımınızı övmeyi başka platformlara taşısanız diyorum..nasıl olur??
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
Kullanıcı avatarı
endoplazmikjan
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen endoplazmikjan »

eðer bu baþlýkta galatasaray'a laf atýlýyorsa ayný baþlýkta cevap gelicektir...hem galatasarayý övmedimki..sadece aramýsdaki daðlarca fark olduunu ufak tefek örneklerle gösterdim..o kadar :006
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

endoplazmikjan yazdı:eğer bu başlıkta galatasaray'a laf atılıyorsa aynı başlıkta cevap gelicektir...hem galatasarayı övmedimki..sadece aramısdaki dağlarca fark olduunu ufak tefek örneklerle gösterdim..o kadar :006
aramızda fark olduğu doğru.. :010
r1g0r
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen r1g0r »

endoplazmikjan yazdı:
r1g0r yazdı:
her alanda geçtiği takımmış ... zuhahahahaha... paranızla resil olma konusunda geçtinis isi doru sölüosun ama sadece o.. başka nerde geçtin ?? tğrkşye şampiyonluğu 16 şar..türkiye jupasını sölemek bile istemiorum baris bi farkla açık ara öndeyis..türkiyede en çok kupa alan atakımıs galatasaray olarak..türkiye 1.liginin şimdiye kadarki tüm sezon toplamında en çok puanı alan biziz...AVRUPADA SÜPER VE UEFA KUPASI OLMAK ÜZERE 2 ADET KUPA ALAN İLK VE TEK TAKIM biziz... Sölesene nerde geçtinis bisi ?? ekonomik olarak geçtik diosan parayı icraata dömedikçe bi işe yaramas bisim yaptıklarımıs yapmadıkçaaa....hala nasıl sizi geçtik dicek yüzü buluosun sorarım sana!
hep aynı şeye sığınıyorsun. geçmişte başarılı olmuş bir takım galatasaray. tabii ki de avrupada hiçbir türk takımının yakalayamadıgı başarıyı yakalamış. ki yakalanması zor ama. bi bak. uefa kulüpler sıralamasında fenerbahçe galatasarayı geçti. (bu sıralama son 5 seneye göre yapılıyo ki ekliim bjk bu iki kulübü de geçti) 10 sene sonra galatasarayın nerelere geleceğini göremiyo musun? bugün göztepeli biri çıkıp sana dese ki "ben uefada yarı final oynadım ben avrupa fathiyim" ona ne dersin? süper kupa kazanmış takım avrupa kupası maçlarını kendi shasında oynayamıyor. bu kadar rezil bir yönetim nasıl başta tutulur. senelerce uğraşılmış ve sonunda kazanılmış bir başarıyı hayal ürününe çevirdiler. ki galatasarayı kuruluşundaki iğrenç aristokrat düzenden dolayı da sevmem. soruyorum sana endoplazmikjan sen yönetim şeklini kabul ediyo msuun ya da diğer galatasaraylılar... sonra gelip bana bundan memnunum demeyin. bunu yaparsanız koyun sürüsünden farkınız kalmaz. birkaç lise mezununun kurdugu ve hala aynı lisenin mezunlarının yönettiği kulübe milyonlarca insan gönül veriyo ve bu gerçekten üzücü.
r1g0r
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen r1g0r »

bi de sözlerime dikkat edersen karşılaştırma yapmadım. elbet cevap vereceksin ama bari bu sefer karşılaştırma olmasın.
r1g0r
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen r1g0r »

endoplazmikjan yazdı:
r1g0r yazdı:
her alanda geçtiği takımmış ... zuhahahahaha... paranızla resil olma konusunda geçtinis isi doru sölüosun ama sadece o.. başka nerde geçtin ?? tğrkşye şampiyonluğu 16 şar..türkiye jupasını sölemek bile istemiorum baris bi farkla açık ara öndeyis..türkiyede en çok kupa alan atakımıs galatasaray olarak..türkiye 1.liginin şimdiye kadarki tüm sezon toplamında en çok puanı alan biziz...AVRUPADA SÜPER VE UEFA KUPASI OLMAK ÜZERE 2 ADET KUPA ALAN İLK VE TEK TAKIM biziz... Sölesene nerde geçtinis bisi ?? ekonomik olarak geçtik diosan parayı icraata dömedikçe bi işe yaramas bisim yaptıklarımıs yapmadıkçaaa....hala nasıl sizi geçtik dicek yüzü buluosun sorarım sana!
geçtik diyoken de karşılaştırma yapmadım. galatasaray ikinci başkanının söylediğini teyit ettim.
r1g0r
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen r1g0r »

ve o yönetcinin yüzü olsa gerek ki aynı sözü geçtiğimiz pazar akşamı tekrarladı.
r1g0r
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen r1g0r »

En son r1g0r tarafından 22 Ağu 2006 13:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
r1g0r
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen r1g0r »

Fenerbahçemizin, diğer bir türkcell süper lig takımını 6 - 0 yendiği maçı aşağıdaki adreslerden indirebilirsiniz.

http://www.pankart.org/macgol/Fenerbahc ... Bolum1.zip
http://www.pankart.org/macgol/Fenerbahc ... Bolum2.zip
http://www.pankart.org/macgol/Fenerbahc ... Bolum3.zip

şifre: pankart.org

Tüm futbolseverlerin bayılacağını düşündüğüm bir şaheser niteliğindeli bu görüntüleri mutlaka izlemelisniz
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

yaa ben hoyhoyumu çooooooooookk özledim yaaa... :020 .. offf... hiçbi futbolcuya bu kadar baalanmamıştım.. :P .. canım hoyhoyum bnm.. :010 .. buarada şu an gs ile maçı var hoyhoyumun takımı feyenordun.. az sonra 2.devre başlıcak.. durum 1-1.. o golüde hoyhoyum koydu gsye.. hehehehe.. bitanecik hoyhoyum bnm.. yuvana dööönn.. :020
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

feyenoord 2.golünü attıı.. hemde hoyhoyum attırdıı... :002
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
zikufurikato
Üye
Üye
İletişim:

Re: Fenerbahçe

Mesaj gönderen zikufurikato »

balgam yazdı:
angel_of_the_hell yazdı:nerde kalmıştık??....... :-D :P ............ :002
en son siz 3-2 yenilmiştiniz :-D
:-D
Her canlı Ölümü Tadacaktır !
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

bu volkan'ın ıskaları beni delirtecek birgün...
Kullanıcı avatarı
yalnizgezen
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen yalnizgezen »

wolfali yazdı:bu volkan'ın ıskaları beni delirtecek birgün...
her insan hata yapar ya takmayın bu kadar adam işini yapmaya calısıyo sonucta takımını da sevıo
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bloodline666 »

yalnizgezen yazdı:
wolfali yazdı:bu volkan'ın ıskaları beni delirtecek birgün...
her insan hata yapar ya takmayın bu kadar adam işini yapmaya calısıyo sonucta takımını da sevıo
bence yanlış cok önemli maçlarda hata yapıyor şampiyonlar ligindeki istanbulda oynanan shalke maçı ve bu maç benim hatırladığım ki bence bu maçı alsalardı cok rahatlayacaktı ama olmadı shalke maçıda öyleydi ama volkan cıkıyor sahneye ama şunu da belirtelim kötü bir kaleci değil
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
Kullanıcı avatarı
giftstoff
Üye
Üye

Mesaj gönderen giftstoff »

volkanın sözleşme yenilemek istemediği ve bjk ile anlaşmak istediği gibi haberler dolanıyo hadi bakalım hayırlısı...
Kullanıcı avatarı
dev!l_O_
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen dev!l_O_ »

bu akşam babamla fenerin maçına gidiyoruzz =D az önce aradı güya beni kekliyo bilet bulamadım die aklı sıra geçen günkü şakanın intikamını alcak =D tabii ki almış bileti=D hele bi almasın =P
O kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim!!..