adamlar robe lu çünkü.Eğer bard's song un live versiyonunu izlerseniz görürsünüz.O adamın üstünde aura var çok ciddiyim.Frp ile kafayı yemiş bi adam değilim ama gerçekten öyle.insanüstü bişeyler oluyo şarkıyı söylerken adama.Süper bu herifler yaf
bard's song parçasının canlı performansında bence seyirciyede dikkat etmek lazım tepkileri mükkemmel hep bir ağızdan söylüyebiliolar geri kalan veya önce söyleyen yok
Ghost_Murder yazdı:bard's song parçasının canlı performansında bence seyirciyede dikkat etmek lazım tepkileri mükkemmel hep bir ağızdan söylüyebiliolar geri kalan veya önce söyleyen yok
o da ayrı bi konu tabi.live olarak en iyi performansı traveller in time da vermiş seyirci bence.sanki opera eğitimi almış gibi tüm seyircilier....ooohohohohoooohov
Ghost_Murder yazdı:bard's song parçasının canlı performansında bence seyirciyede dikkat etmek lazım tepkileri mükkemmel hep bir ağızdan söylüyebiliolar geri kalan veya önce söyleyen yok
orası öyle sayılabilir..
ama ritmi kaçırdıkları için çatır çatır s*çıyorlar bence..
bu arada İzmir'de mi 6 mayıstaki konser ?
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
Bu grupla İlk tanışmam Bard's Song adlı şarkı ile olmuştu o günden beri bıkmadan dinlerim,özellikle geceleri, Genellikle Frp çevirirken dinlediğimiz gruplardan biri.. ''Somewhere In Far Beyond'' ve Nıghtfall In Mıddle-Earth.albümlerinin ve albüm kapaklarının hastasıyım..
Ben Kendi Kalbimin Vampiriyim Hiç Bitmeyen Kahkahaları Yüzünden Ayıplanan Gülmeyi Unutmuş Büyük Lanetlilerden Biri...
evet seyircinin şarkıya aynı anda hep beraber eşlik etmesi , harika bsy o yuzden canlı performansını daha çok beğenirim bard's song 'un..
Ben Kendi Kalbimin Vampiriyim Hiç Bitmeyen Kahkahaları Yüzünden Ayıplanan Gülmeyi Unutmuş Büyük Lanetlilerden Biri...