Blind Guardian

Yabancı Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
larian
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen larian »

adamlar robe lu çünkü.Eğer bard's song un live versiyonunu izlerseniz görürsünüz.O adamın üstünde aura var çok ciddiyim.Frp ile kafayı yemiş bi adam değilim ama gerçekten öyle.insanüstü bişeyler oluyo şarkıyı söylerken adama.Süper bu herifler yaf :)
Strahd von Zarovich
Kullanıcı avatarı
Ghost_Murder
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Ghost_Murder »

bard's song parçasının canlı performansında bence seyirciyede dikkat etmek lazım tepkileri mükkemmel hep bir ağızdan söylüyebiliolar geri kalan veya önce söyleyen yok :010
Kullanıcı avatarı
larian
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen larian »

Ghost_Murder yazdı:bard's song parçasının canlı performansında bence seyirciyede dikkat etmek lazım tepkileri mükkemmel hep bir ağızdan söylüyebiliolar geri kalan veya önce söyleyen yok :010
o da ayrı bi konu tabi.live olarak en iyi performansı traveller in time da vermiş seyirci bence.sanki opera eğitimi almış gibi tüm seyircilier....ooohohohohoooohov :D
Kullanıcı avatarı
Ghost_Murder
Müdavim Üye
Müdavim Üye

kesinlikle katılıyorumm zaten onu söylemeye çalışıyordum bendee :010 :003
Kullanıcı avatarı
mavisakal_kan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mavisakal_kan »

hayatımı değiştiren gruplardan biridir blind guardian .. the forgotten tales herzaman ilk 3albümüm arasına girer.. 6mayısta yine türkiyeye geliorlar kesinlikle kaçırmıcam
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
Kullanıcı avatarı
demakrotive
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen demakrotive »

Ghost_Murder yazdı:bard's song parçasının canlı performansında bence seyirciyede dikkat etmek lazım tepkileri mükkemmel hep bir ağızdan söylüyebiliolar geri kalan veya önce söyleyen yok :010
orası öyle sayılabilir..
ama ritmi kaçırdıkları için çatır çatır s*çıyorlar bence..

bu arada İzmir'de mi 6 mayıstaki konser ?
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
Kullanıcı avatarı
mavisakal_kan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mavisakal_kan »

hayır istanbulda ön sıralar 90ytl... ayakta 48ytl (bu konserde oturanın aklına sıcayım zaten
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
Kullanıcı avatarı
Vampiria
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Vampiria »

Bu grupla İlk tanışmam Bard's Song adlı şarkı ile olmuştu o günden beri bıkmadan dinlerim,özellikle geceleri, Genellikle Frp çevirirken dinlediğimiz gruplardan biri.. ''Somewhere In Far Beyond'' ve Nıghtfall In Mıddle-Earth.albümlerinin ve albüm kapaklarının hastasıyım..
Ben Kendi Kalbimin Vampiriyim Hiç Bitmeyen Kahkahaları Yüzünden Ayıplanan Gülmeyi Unutmuş Büyük Lanetlilerden Biri...
Kullanıcı avatarı
Vampiria
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Vampiria »

evet seyircinin şarkıya aynı anda hep beraber eşlik etmesi , harika bsy o yuzden canlı performansını daha çok beğenirim bard's song 'un.. :010
Ben Kendi Kalbimin Vampiriyim Hiç Bitmeyen Kahkahaları Yüzünden Ayıplanan Gülmeyi Unutmuş Büyük Lanetlilerden Biri...
Kullanıcı avatarı
Ghost_Murder
Müdavim Üye
Müdavim Üye

istanbul konser biletleri 50 milyondan başlıyor kesin birşey diyemem ama gidemicem gibi geliyor...

ayrıca blind guardian playist yaptım uzun zamandan sonra şimdi dinlemekliyim...
Kullanıcı avatarı
efkk
Üye
Üye

Mesaj gönderen efkk »

konser için gün sayıyoruz
Kullanıcı avatarı
ibAdeath
Üye
Üye

Mesaj gönderen ibAdeath »

biletler pahalı ama bu alman panzerleri için değer.
Dün balkonun  demirlerine tırmandım asağı baktım yasamak için bir sebep aradım kendi kendime hiç bir sebep yoktu ama ben yinede yaşamayı seçtim.
Kullanıcı avatarı
ironmaiden_
Üye
Üye

Mesaj gönderen ironmaiden_ »

konu çok eski kalmş konser biteli bi ayı geçti!!
bu grup bunu hakermiyo ya!!:(

iced earth de sağlam gruptur ama demons&wizards ta hansinin sesi iced earth 'ü alt etmiş..