Galatasaray
- kindmonster
- Müdavim Üye

- İletişim:
- kindmonster
- Müdavim Üye

- İletişim:
- kindmonster
- Müdavim Üye

- İletişim:
Yedek kadrosuyla sahaya çıkan Cimbom, kaleci Aykut kırmızı kart görünce 5. dakikada 10 kişi kaldı. Djaloviç (2), Emre Toraman, Cenkin golleri Erciyesspora farklı galibiyetle turu umudu verdi. G.Sarayın tek golü Sabriden geldi.
FORTIS Türkiye Kupasında çeyrek finali daha önce garantileyen Galatasaray, yabancılarindan ve birçok as futbolcularından yoksun kadrosuyla çıktığı A Grubundaki son maçında Kayseri Erciyesspordan fark yedi: 4-1. Grup liderliğini daha önce garantileyen sarı kırmızılılar, bu sezon ilk kez bir rakibinden 4 gol yerken, daha maçın 5. dakikasında sahada 10 kişi kaldı. Erciyesspor atağında Djaloviç ceza alanına girerken G.Saray kalecisi Aykut ile karşı karşıya kaldı. Aykutun müdahalesini orta hakem Tolga Özkalfa penaltı olarak değerlendirdi. Kaleci Aykut kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Galatasarayda Özgürcan çıktı ve kaleye Fevzi geçti. 5. dakikada penaltıyı kullanan Djaloviç ev sahibi takımı öne geçirdi.
9. dakikada Sabrinin yaklaşık 30 metreden kullandığı serbest atışta kaleci Yusuf topu tokatlamaya çalışırken, meşin yuvarlak fileler gitti ve skora eşitlik geldi: 1-1.
Farka koştular
19. dakikada Okanın uzaklaştıramadığı topu kapan Gökhan Kök geriden gelen kaptanı Emrenin önüne yuvarladı. Emre Toramanın sert vuruşunda Okana çarpan top Galatasaray filelerine gitti: 2-1.
53 dakikada Erciyessporlu Cenk, ceza alanına girerken, rakiplerini teker teker eksiltti. Çaprazdan yerden bir vuruşla topu filelere gönderdi: 3-1. 58. dakikada Cenk yine ceza alanına girdi. Vuruşunda auta gitmekte olan topa yetişen Djaloviç kayarak yaptığı müdahale ile topu Galatasaray filelerine gönderdi: 4-1. Maçın kalan bölümlerinde tarafların çabası sonucu değiştirmedi ve Erciyesspor sahadan 4-1 galip ayrılıp çeyrek final şansını son maça taşıdı
Futbolumuz da zemin gibi kötüydü
GALATASARAYda dün sahada bir türlü istediğini yapamayanlar arasında yer alan Hasan Kabze, zeminin kötü olduğunu dile getirirken, "Bizim de futbolumuz zemin gibi kötü olunca farklı mağlubiyet kaçınılmaz oldu" dedi. Hasan, "Ne olursa olsun maç 4-1 bitmemeliydi. Hele K.Erciyesin ikinci golü çok şanstı. Skor tam 1-1e gelmişken gelen o şans golü, tüm moralimizi alt üst etti" diye konuştu.
FORTIS Türkiye Kupasında çeyrek finali daha önce garantileyen Galatasaray, yabancılarindan ve birçok as futbolcularından yoksun kadrosuyla çıktığı A Grubundaki son maçında Kayseri Erciyesspordan fark yedi: 4-1. Grup liderliğini daha önce garantileyen sarı kırmızılılar, bu sezon ilk kez bir rakibinden 4 gol yerken, daha maçın 5. dakikasında sahada 10 kişi kaldı. Erciyesspor atağında Djaloviç ceza alanına girerken G.Saray kalecisi Aykut ile karşı karşıya kaldı. Aykutun müdahalesini orta hakem Tolga Özkalfa penaltı olarak değerlendirdi. Kaleci Aykut kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Galatasarayda Özgürcan çıktı ve kaleye Fevzi geçti. 5. dakikada penaltıyı kullanan Djaloviç ev sahibi takımı öne geçirdi.
9. dakikada Sabrinin yaklaşık 30 metreden kullandığı serbest atışta kaleci Yusuf topu tokatlamaya çalışırken, meşin yuvarlak fileler gitti ve skora eşitlik geldi: 1-1.
Farka koştular
19. dakikada Okanın uzaklaştıramadığı topu kapan Gökhan Kök geriden gelen kaptanı Emrenin önüne yuvarladı. Emre Toramanın sert vuruşunda Okana çarpan top Galatasaray filelerine gitti: 2-1.
53 dakikada Erciyessporlu Cenk, ceza alanına girerken, rakiplerini teker teker eksiltti. Çaprazdan yerden bir vuruşla topu filelere gönderdi: 3-1. 58. dakikada Cenk yine ceza alanına girdi. Vuruşunda auta gitmekte olan topa yetişen Djaloviç kayarak yaptığı müdahale ile topu Galatasaray filelerine gönderdi: 4-1. Maçın kalan bölümlerinde tarafların çabası sonucu değiştirmedi ve Erciyesspor sahadan 4-1 galip ayrılıp çeyrek final şansını son maça taşıdı
Futbolumuz da zemin gibi kötüydü
GALATASARAYda dün sahada bir türlü istediğini yapamayanlar arasında yer alan Hasan Kabze, zeminin kötü olduğunu dile getirirken, "Bizim de futbolumuz zemin gibi kötü olunca farklı mağlubiyet kaçınılmaz oldu" dedi. Hasan, "Ne olursa olsun maç 4-1 bitmemeliydi. Hele K.Erciyesin ikinci golü çok şanstı. Skor tam 1-1e gelmişken gelen o şans golü, tüm moralimizi alt üst etti" diye konuştu.
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
milyonlarca taraftarın yanyana
bağırıyorlar hep beraber kolkola
adınla takımınla taraftarınla
en büyük sensin CİMBOMBOM....
cimbombomum sen çok yaşa
canım feda olsun sana
hiçbişeye değişilmez senin sevgin bu dünyada...
cimbombomum sen çok yaşa
canım feda olsun sana
Korkma sadece toprağa gideceksin,sonra toprak olacaksın,sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin,oradan özüne ulaşacaksın,çiçeğin özüne bir arı konacak,belki..belki o arı ben olacam
helal beee..ne o öle cimbom için herşey bitti falan..taraftar her türlü yanında olucak takımının dimi..aaaa..yensek yenilsek kalbim hep senle dimi yane =) haydin bakalım.giftstoff yazdı:milyonlarca taraftarın yanyana
cimbombomum sen çok yaşa
canım feda olsun sana
pencere önü çiçeği
- Lord_Of_Darkness
- Üye

- İletişim:
- _nightwish_
- Üye

- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

arkamızdan konuşmak kolay tabe.. bide bu laflarınızı kanıtlasanız!!_nightwish_ yazdı:fenerbahce'ye aglan cocuk fotosu cok yakışıyo ha![]()
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye

- bloodline666
- Müdavim Üye

ne maçtı valla ya o bile bıktı gol atmaktan bir ara onun cıkacağını sanmıştım ama onun yerine hazan kabze çıktı ama o halen oyundaydı belki gerest bir rekora imza atmak istedi ama olmadı yinede 4 gol harikaydı tebrik ederim
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- _RockMania_
- Üye

- bloodline666
- Müdavim Üye

nasıl bir galatasaray izledik bu akşam anlamadım ya denizli düştü düşe3cek ama galatasarayda rekor denemesi için oynatılan bir hakan şükür var tam bir rezaletti valla böyle giderse geçen seneki şansta kurtaramaz galatasarayı
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- bloodline666
- Müdavim Üye

yok ya denizli o kadarda formsuz değildi 1 puan için oynayan takım derler ya onun gibi bir takım vardı galatasarayın karşasında defansı bakmasında kaynaklaana bir gol çok acayip ya songun olmaması gole sebep oldu boş kaleye yuvarladı yusuf ondan sonrada ilginç bir şekilde oynudan alındı yusuf buna şaştım zaten 1-0 öndesin topu ayakta tutacak bir adam lazımdı denizliye ama güvenç ne yaptığın bilemeden sanrım ki yusufu aldı oyundan sonra zaten tek kale doldur boşalt tam bu sırada hasan ya şu toap bir vurayım da birsine çarpp girere diye umdu ama o kendisi attı golü bence oda şaşaırdı gole ama yetmedi 1-1 bitti maç eğer fenerde yenerse bu hafta galatasaray için lig bitecek gibi gözüküyorjonnathan yazdı:Maçı izlemedim ama Denizli oldukça formsuz olmasına rağmen İstanbul'dan 1 puan çıkarttıysa, Galatasaray gerçekten çok kötü oynamış olmalı...
- bloodline666
- Müdavim Üye

ne galatsaraydı ama akşam bir maç vardı ki valla kayseriyi tebrik etmek lzaım harika oynadılar gereçekten canla başla bülent korkamaz hakkaten kendi içinde olup bitenleri futbolcularınada aktarmış hakkaten onlarda eskiden bülent neasıl oynuyorsa oynuyorlar defans müthiş hakkaten gerçi penaltı kaçtı ama olsun yinede cok güzel oynadılar birde üstelik cenk yoktu ki birde o olsaydı zaten daha farklı bir maçta izleyebilirdik
- lanetdusler
- Üye

- bloodline666
- Müdavim Üye

- Darkfuneral
- Moderatör

- İletişim: