Galatasaray

ve spor...
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen kindmonster »

Okan'ın golü mükemmeldi. :-D
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

masterloves yazdı:Okan'ın golü mükemmeldi. :-D
Okan dünkü maçta yine gol attı.Bursaspor'u yene takımımızı tebrik ederim :013
Kullanıcı avatarı
Lovalace
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Lovalace »

Cimbomdan bişi çıkmaz artık
† ßaris bili©i †
seyytan
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen seyytan »

Cimbomdan cok basarılar cıktı...Bakınız sanlı tarihine...
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Yedek kadrosuyla sahaya çıkan Cimbom, kaleci Aykut kırmızı kart görünce 5. dakikada 10 kişi kaldı. Djaloviç (2), Emre Toraman, Cenk’in golleri Erciyesspor’a farklı galibiyetle turu umudu verdi. G.Saray’ın tek golü Sabri’den geldi.

FORTIS Türkiye Kupası’nda çeyrek finali daha önce garantileyen Galatasaray, yabancılarindan ve birçok as futbolcularından yoksun kadrosuyla çıktığı A Grubu’ndaki son maçında Kayseri Erciyesspor’dan fark yedi: 4-1. Grup liderliğini daha önce garantileyen sarı kırmızılılar, bu sezon ilk kez bir rakibinden 4 gol yerken, daha maçın 5. dakikasında sahada 10 kişi kaldı. Erciyesspor atağında Djaloviç ceza alanına girerken G.Saray kalecisi Aykut ile karşı karşıya kaldı. Aykut’un müdahalesini orta hakem Tolga Özkalfa penaltı olarak değerlendirdi. Kaleci Aykut kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Galatasaray’da Özgürcan çıktı ve kaleye Fevzi geçti. 5. dakikada penaltıyı kullanan Djaloviç ev sahibi takımı öne geçirdi.

9. dakikada Sabri’nin yaklaşık 30 metreden kullandığı serbest atışta kaleci Yusuf topu tokatlamaya çalışırken, meşin yuvarlak fileler gitti ve skora eşitlik geldi: 1-1.

Farka koştular

19. dakikada Okan’ın uzaklaştıramadığı topu kapan Gökhan Kök geriden gelen kaptanı Emre’nin önüne yuvarladı. Emre Toraman’ın sert vuruşunda Okan’a çarpan top Galatasaray filelerine gitti: 2-1.

53 dakikada Erciyessporlu Cenk, ceza alanına girerken, rakiplerini teker teker eksiltti. Çaprazdan yerden bir vuruşla topu filelere gönderdi: 3-1. 58. dakikada Cenk yine ceza alanına girdi. Vuruşunda auta gitmekte olan topa yetişen Djaloviç kayarak yaptığı müdahale ile topu Galatasaray filelerine gönderdi: 4-1. Maçın kalan bölümlerinde tarafların çabası sonucu değiştirmedi ve Erciyesspor sahadan 4-1 galip ayrılıp çeyrek final şansını son maça taşıdı

Futbolumuz da zemin gibi kötüydü

GALATASARAY’da dün sahada bir türlü istediğini yapamayanlar arasında yer alan Hasan Kabze, zeminin kötü olduğunu dile getirirken, "Bizim de futbolumuz zemin gibi kötü olunca farklı mağlubiyet kaçınılmaz oldu" dedi. Hasan, "Ne olursa olsun maç 4-1 bitmemeliydi. Hele K.Erciyes’in ikinci golü çok şanstı. Skor tam 1-1’e gelmişken gelen o şans golü, tüm moralimizi alt üst etti" diye konuştu.
Kullanıcı avatarı
giftstoff
Üye
Üye

Mesaj gönderen giftstoff »

milyonlarca taraftarın yanyana
bağırıyorlar hep beraber kolkola
adınla takımınla taraftarınla
en büyük sensin CİMBOMBOM....
cimbombomum sen çok yaşa
canım feda olsun sana
hiçbişeye değişilmez senin sevgin bu dünyada...
Korkma sadece toprağa gideceksin,sonra toprak olacaksın,sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin,oradan özüne ulaşacaksın,çiçeğin özüne bir arı konacak,belki..belki o arı ben olacam
Kullanıcı avatarı
kamze
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kamze »

giftstoff yazdı:milyonlarca taraftarın yanyana
bağırıyorlar hep beraber kolkola
adınla takımınla taraftarınla
en büyük sensin CİMBOMBOM....
cimbombomum sen çok yaşa
canım feda olsun sana
hiçbişeye değişilmez senin sevgin bu dünyada...
helal beee..ne o öle cimbom için herşey bitti falan..taraftar her türlü yanında olucak takımının dimi..aaaa..yensek yenilsek kalbim hep senle dimi yane =) haydin bakalım.
pencere önü çiçeği
Kullanıcı avatarı
Lord_Of_Darkness
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Lord_Of_Darkness »

ultrAydin.blogcu.com bekleriz ayrıca arkadaslar 33 ncü haftaya toplanarak gidelim derim :) ayrıca ultrAslan tisortu basılır :-D

reklamıda iyi gectik haa :D

100 ncü yılın ilk ve son kupasını aldılar :D neymiş 100 ncü yılda elde var bir pehhh
Sev Beni Besle Beni Asla Terketme beni...
Kullanıcı avatarı
hssktr
Üye
Üye

Mesaj gönderen hssktr »

Galatasaray:2--0:Ankaraspor

:015 :002 :002
Kullanıcı avatarı
_nightwish_
Üye
Üye

Mesaj gönderen _nightwish_ »

fenerbahce'ye aglan cocuk fotosu cok yakışıyo ha :P :P
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

_nightwish_ yazdı:fenerbahce'ye aglan cocuk fotosu cok yakışıyo ha :P :P
arkamızdan konuşmak kolay tabe.. bide bu laflarınızı kanıtlasanız!!
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

the 6ame-0ver...:)
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

wolfali yazdı:the 6ame-0ver...:)
kıhkıhkıhkıhkıhhhh... :015
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
issirganotununissirmiyani
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen issirganotununissirmiyani »

haha hala ordamısınız caneeyeyeyeyye ona bakılırsa arkadaşım avrupada kupası olana rütbe sorulmaz ;)
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
Kullanıcı avatarı
doacan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen doacan »

Ümit Karan hayatının maçlarından birini yaptı 4 çekti vestele :-D
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bloodline666 »

ne maçtı valla ya o bile bıktı gol atmaktan bir ara onun cıkacağını sanmıştım ama onun yerine hazan kabze çıktı ama o halen oyundaydı belki gerest bir rekora imza atmak istedi ama olmadı yinede 4 gol harikaydı tebrik ederim
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
Kullanıcı avatarı
_RockMania_
Üye
Üye

Mesaj gönderen _RockMania_ »

gerçek Galatasaray'ı izledik ...Ümit Karan sustu sustu tam konuştu valla :) fenerlileri bi düşünce mi aldı nedir :P :006
"Kendime Rağmen Durmam Basar Giderim" Sen "İster Yaşa, İster Sön"..... <<<GaNaMos>>> ...
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

nasıl bir galatasaray izledik bu akşam anlamadım ya denizli düştü düşe3cek ama galatasarayda rekor denemesi için oynatılan bir hakan şükür var tam bir rezaletti valla böyle giderse geçen seneki şansta kurtaramaz galatasarayı
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

Maçı izlemedim ama Denizli oldukça formsuz olmasına rağmen İstanbul'dan 1 puan çıkarttıysa, Galatasaray gerçekten çok kötü oynamış olmalı...
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

jonnathan yazdı:Maçı izlemedim ama Denizli oldukça formsuz olmasına rağmen İstanbul'dan 1 puan çıkarttıysa, Galatasaray gerçekten çok kötü oynamış olmalı...
yok ya denizli o kadarda formsuz değildi 1 puan için oynayan takım derler ya onun gibi bir takım vardı galatasarayın karşasında defansı bakmasında kaynaklaana bir gol çok acayip ya songun olmaması gole sebep oldu boş kaleye yuvarladı yusuf ondan sonrada ilginç bir şekilde oynudan alındı yusuf buna şaştım zaten 1-0 öndesin topu ayakta tutacak bir adam lazımdı denizliye ama güvenç ne yaptığın bilemeden sanrım ki yusufu aldı oyundan sonra zaten tek kale doldur boşalt tam bu sırada hasan ya şu toap bir vurayım da birsine çarpp girere diye umdu ama o kendisi attı golü bence oda şaşaırdı gole ama yetmedi 1-1 bitti maç eğer fenerde yenerse bu hafta galatasaray için lig bitecek gibi gözüküyor
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

ne galatsaraydı ama akşam bir maç vardı ki valla kayseriyi tebrik etmek lzaım harika oynadılar gereçekten canla başla bülent korkamaz hakkaten kendi içinde olup bitenleri futbolcularınada aktarmış hakkaten onlarda eskiden bülent neasıl oynuyorsa oynuyorlar defans müthiş hakkaten gerçi penaltı kaçtı ama olsun yinede cok güzel oynadılar birde üstelik cenk yoktu ki birde o olsaydı zaten daha farklı bir maçta izleyebilirdik
Kullanıcı avatarı
lanetdusler
Üye
Üye

Mesaj gönderen lanetdusler »

ne olursa olsun o türkiyenin en büyük takımı

ayrıca türkiyenin tek avrupa şampiyonu
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

e sonuç ? sadece kupa müzede bununla kendimizi avutmayalım tama büyük bir başarı ama bunu devam ettrimek lazım değil mi?
Kullanıcı avatarı
heyo
Üye
Üye

Mesaj gönderen heyo »

ya ne zaman agzımızın tadıyla şöyle guzel bı gs macı ızleycez yaf
Kullanıcı avatarı
Darkfuneral
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Darkfuneral »