Sarhoş Olmak

Hayata ve yaşama dair ne varsa A'dan Z'ye de...
motorhead
Üye
Üye

Mesaj gönderen motorhead »

bir günün hayatının en güzeli arkasından geleni ise en berbatı oluoo....yaa o nası bir baş arısıdr ...offf. :003
i dont know why but i hate this fucking life
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

çok kötü bişey,insan kendini kaybedip herşeyi yapabiliyor :010
motorhead
Üye
Üye

Mesaj gönderen motorhead »

wolfali yazdı:çok kötü bişey,insan kendini kaybedip herşeyi yapabiliyor :010

sni kutluyorum !!!! +100
i dont know why but i hate this fucking life
Kullanıcı avatarı
all_alone
Üye
Üye

Mesaj gönderen all_alone »

eer beni çekicek birileri arsa bayılırım sarhoşlua...gerçi ben douştan sarhoşum :victory
Kullanıcı avatarı
antidepresan
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen antidepresan »

sarhş olamıyorum ama narglyle içiyorsam içkiyi paso kusuyorum :oops: :-D
bir vardım bir yoktum hep vardım hiç yoktum...
Kullanıcı avatarı
orphanedland_x
Üye
Üye

Mesaj gönderen orphanedland_x »

güzel bisey ama fazla kacırdımmı pek ii olmuo..duvarlar üstüme üstüme geliyo :-D
6 Hafta önceki düşüncelerimi hala daha sürdürmemi bekliyorlar...Eğer öyle olursa kölesi olmaz mıyım düşüncemin...
Kullanıcı avatarı
orphanedland_x
Üye
Üye

güzel bisey ama fazla kacırdımmı pek ii olmuo..duvarlar üstüme üstüme geliyo :-D
6 Hafta önceki düşüncelerimi hala daha sürdürmemi bekliyorlar...Eğer öyle olursa kölesi olmaz mıyım düşüncemin...
Kullanıcı avatarı
orphanedland_x
Üye
Üye

Kullanıcı avatarı
c.o.b
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen c.o.b »

güzel ya dünya umrumda olmuo :010 tam anlamıyla olmak istediğim gibi yani :014 sağlam kafayla kendimi çekemiorum zati :010
dont speak..
Kullanıcı avatarı
stan
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen stan »

sarhos olmak, olmam lazim yine - su gercek dünyayi bi unutmam lazim kisa bi süre icin. valla ya hafta sonu fln müsait aslinda... :003 kendimden gecim bi yine de adam dönüsim... :-D
ever try ever fail no matter try again fail again fail better!!!
Kullanıcı avatarı
dev!l_O_
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen dev!l_O_ »

wolfali yazdı:çok kötü bişey,insan kendini kaybedip herşeyi yapabiliyor :010
herşeyi yapabilio+ sölemek isteyipte söleyemediklerini söyleyebiliyo :oops: bazen kötü oluyo yaa...
Kullanıcı avatarı
nodoubt_16
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen nodoubt_16 »

jonnathan yazdı:arada bir saglam sarhos olmak bunyeyi rahatlatıyor..icmek icin en iyi ortamsa kaliteli icki ve muhabebtin oldugu her yer...
ewettttt
Korkma Hadi Konuş Anlat Niye Sustun En Son Sen Tutuştun Nefretle Beni Bekle Karanlığım Uyanmadan Beni Uyut...
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen kindmonster »

vall dün akşam sarhoş oldum.stres olmuştum.dağıttım kendimi.efkarlanmıştım.bugün sanki uzayda çalışıyorum valla.
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
Kullanıcı avatarı
RapunZelle
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen RapunZelle »

sarhoş olmak güsel bi duygu , arkasından kusmadıın sürece :P
"...Let me drown within this river, let me drown in this deep silence...
Kullanıcı avatarı
goqhan
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen goqhan »

sarhos olmak gibi guzel biimi war yaa.elimden gelse her aksam ole takılırım.ben cok temiz kafa yasarım nerde bırakıcagımı bilirim o yusden dee ne kusma nede bas agrısı olur.kendimi kaybetme gibi bi durumumda hic olmas, cunku arkdas ortamında muhabbetle birlikte olucak istir ve muhabbeti bok etmeye kimsenin hakkı yoktur.
Kullanıcı avatarı
shadow_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen shadow_girl »

aklımı tutamadım kafatasımda
uçtu
uçtu :-D
by bulutsuzluk özlemi
Kullanıcı avatarı
no_fear_15
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen no_fear_15 »

bir daha bazı arklarıma içkiyi koklatmayacağım biri bira içer sarhoş olur biri şarap içer sarhoş olur bende tık yok onları ayıltana kadar ölüp ölüp diriliyorum yeter yaw biri bu sitede yazdıklarımı görüncwe ne dicek merak ediom :003
SENİ SEWİYORUM diyenin sewgisinden şüphe et çünkü ask sessiz sewgi dilsizdir
Kullanıcı avatarı
nodoubt_16
Müdavim Üye
Müdavim Üye

no_fear_15 yazdı:bir daha bazı arklarıma içkiyi koklatmayacağım biri bira içer sarhoş olur biri şarap içer sarhoş olur bende tık yok onları ayıltana kadar ölüp ölüp diriliyorum yeter yaw biri bu sitede yazdıklarımı görüncwe ne dicek merak ediom :003
uyuss ben mi sarhoş oldum dün bahar oldu dorusu ayıltmak ne zor şey falla bünyesi kaldırmayan içmesin gardaşım :-D
Korkma Hadi Konuş Anlat Niye Sustun En Son Sen Tutuştun Nefretle Beni Bekle Karanlığım Uyanmadan Beni Uyut...
Kullanıcı avatarı
no_fear_15
Müdavim Üye
Müdavim Üye

nodoubt_16 yazdı:
no_fear_15 yazdı:bir daha bazı arklarıma içkiyi koklatmayacağım biri bira içer sarhoş olur biri şarap içer sarhoş olur bende tık yok onları ayıltana kadar ölüp ölüp diriliyorum yeter yaw biri bu sitede yazdıklarımı görüncwe ne dicek merak ediom :003
uyuss ben mi sarhoş oldum dün bahar oldu dorusu ayıltmak ne zor şey falla bünyesi kaldırmayan içmesin gardaşım :-D
yalllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan 1 hafta önce 5 kadeh şarap içip sarhoş oldun ya alla alla yalançııııııııııııı hemde 3 saat ayılmadın :007
Kullanıcı avatarı
nodoubt_16
Müdavim Üye
Müdavim Üye

no_fear_15 yazdı:
nodoubt_16 yazdı:
yalllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan 1 hafta önce 5 kadeh şarap içip sarhoş oldun ya alla alla yalançııııııııııııı hemde 3 saat ayılmadın :007
ama o geçen haftaydı ve süperdi :P
Kullanıcı avatarı
no_fear_15
Müdavim Üye
Müdavim Üye

nodoubt_16 yazdı:
no_fear_15 yazdı:
nodoubt_16 yazdı: uyuss ben mi sarhoş oldum dün bahar oldu dorusu ayıltmak ne zor şey falla bünyesi kaldırmayan içmesin gardaşım :-D
ama o geçen haftaydı ve süperdi :P
yaw iç sarhoş olma tmm ama seni taşımak kafanı suya sokmak kahwe içirmek oooooo çoooooooooooooooook zor
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen karpuz_agaci »

dogru kisilerle sarhos olmak lazim.. :006 dikkat dikkat...
Kullanıcı avatarı
kamze
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kamze »

karpuz_agaci yazdı:dogru kisilerle sarhos olmak lazim.. :006 dikkat dikkat...
doğru kişilerle..eğer yanında güvendiğin,sevdiğin insanlar varsa ve sarhoşsan ama deli gibi..böle alkol dolaşıosa damarlarında full,ve mutluysan,var mı senden güseli şu dünyada bee :-D ooh keyfe bak be.. :013
ama içip de dertten üsüntüden sarhoş olmak da var ki o da çok üsücü içler acısı bi durum.. :oops: hepimis sevinçten,kutlamalardan,mutlu olaylardan dolayı içip sarhoş olurus umarım.. şerefe.. :015
pencere önü çiçeği
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen karpuz_agaci »

kamze yazdı:
karpuz_agaci yazdı:dogru kisilerle sarhos olmak lazim.. dikkat dikkat...
doğru kişilerle..eğer yanında güvendiğin,sevdiğin insanlar varsa ve sarhoşsan ama deli gibi..böle alkol dolaşıosa damarlarında full,ve mutluysan,var mı senden güseli şu dünyada bee ooh keyfe bak be.. :013
ama içip de dertten üsüntüden sarhoş olmak da var ki o da çok üsücü içler acısı bi durum.. :oops: hepimis sevinçten,kutlamalardan,mutlu olaylardan dolayı içip sarhoş olurus umarım.. şerefe.. :015
:015 demek istedigim buydu :-D
Kullanıcı avatarı
anTTiLa
Üye
Üye

Mesaj gönderen anTTiLa »

en iyisi evde içmek bi kez dışarda çok kötü sarhoş olmuştum sonradan pişman olduğum şeyler yaptım :oops: artık dışarda kontrollüyüm ama evde en yakınlarınla birlekteyken istediğin kadar saçmala sadece güzel anılar kalıyo :010