Sarhoş Olmak
- antidepresan
- Müdavim Üye

- orphanedland_x
- Üye

- orphanedland_x
- Üye

- orphanedland_x
- Üye

- nodoubt_16
- Müdavim Üye

- kindmonster
- Müdavim Üye

- İletişim:
- RapunZelle
- Müdavim Üye

sarhos olmak gibi guzel biimi war yaa.elimden gelse her aksam ole takılırım.ben cok temiz kafa yasarım nerde bırakıcagımı bilirim o yusden dee ne kusma nede bas agrısı olur.kendimi kaybetme gibi bi durumumda hic olmas, cunku arkdas ortamında muhabbetle birlikte olucak istir ve muhabbeti bok etmeye kimsenin hakkı yoktur.
- shadow_girl
- Müdavim Üye

- no_fear_15
- Müdavim Üye

bir daha bazı arklarıma içkiyi koklatmayacağım biri bira içer sarhoş olur biri şarap içer sarhoş olur bende tık yok onları ayıltana kadar ölüp ölüp diriliyorum yeter yaw biri bu sitede yazdıklarımı görüncwe ne dicek merak ediom 
SENİ SEWİYORUM diyenin sewgisinden şüphe et çünkü ask sessiz sewgi dilsizdir
- nodoubt_16
- Müdavim Üye

uyuss ben mi sarhoş oldum dün bahar oldu dorusu ayıltmak ne zor şey falla bünyesi kaldırmayan içmesin gardaşımno_fear_15 yazdı:bir daha bazı arklarıma içkiyi koklatmayacağım biri bira içer sarhoş olur biri şarap içer sarhoş olur bende tık yok onları ayıltana kadar ölüp ölüp diriliyorum yeter yaw biri bu sitede yazdıklarımı görüncwe ne dicek merak ediom
Korkma Hadi Konuş Anlat Niye Sustun En Son Sen Tutuştun Nefretle Beni Bekle Karanlığım Uyanmadan Beni Uyut...
- no_fear_15
- Müdavim Üye

yalllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan 1 hafta önce 5 kadeh şarap içip sarhoş oldun ya alla alla yalançııııııııııııı hemde 3 saat ayılmadınnodoubt_16 yazdı:uyuss ben mi sarhoş oldum dün bahar oldu dorusu ayıltmak ne zor şey falla bünyesi kaldırmayan içmesin gardaşımno_fear_15 yazdı:bir daha bazı arklarıma içkiyi koklatmayacağım biri bira içer sarhoş olur biri şarap içer sarhoş olur bende tık yok onları ayıltana kadar ölüp ölüp diriliyorum yeter yaw biri bu sitede yazdıklarımı görüncwe ne dicek merak ediom
- nodoubt_16
- Müdavim Üye

ama o geçen haftaydı ve süperdino_fear_15 yazdı:yalllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan 1 hafta önce 5 kadeh şarap içip sarhoş oldun ya alla alla yalançııııııııııııı hemde 3 saat ayılmadınnodoubt_16 yazdı:uyuss ben mi sarhoş oldum dün bahar oldu dorusu ayıltmak ne zor şey falla bünyesi kaldırmayan içmesin gardaşımno_fear_15 yazdı:bir daha bazı arklarıma içkiyi koklatmayacağım biri bira içer sarhoş olur biri şarap içer sarhoş olur bende tık yok onları ayıltana kadar ölüp ölüp diriliyorum yeter yaw biri bu sitede yazdıklarımı görüncwe ne dicek merak ediom
Korkma Hadi Konuş Anlat Niye Sustun En Son Sen Tutuştun Nefretle Beni Bekle Karanlığım Uyanmadan Beni Uyut...
- no_fear_15
- Müdavim Üye

yaw iç sarhoş olma tmm ama seni taşımak kafanı suya sokmak kahwe içirmek oooooo çoooooooooooooooook zornodoubt_16 yazdı:ama o geçen haftaydı ve süperdino_fear_15 yazdı:yalllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan 1 hafta önce 5 kadeh şarap içip sarhoş oldun ya alla alla yalançııııııııııııı hemde 3 saat ayılmadınnodoubt_16 yazdı: uyuss ben mi sarhoş oldum dün bahar oldu dorusu ayıltmak ne zor şey falla bünyesi kaldırmayan içmesin gardaşım
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
doğru kişilerle..eğer yanında güvendiğin,sevdiğin insanlar varsa ve sarhoşsan ama deli gibi..böle alkol dolaşıosa damarlarında full,ve mutluysan,var mı senden güseli şu dünyada beekarpuz_agaci yazdı:dogru kisilerle sarhos olmak lazim..dikkat dikkat...
ama içip de dertten üsüntüden sarhoş olmak da var ki o da çok üsücü içler acısı bi durum..
pencere önü çiçeği
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
kamze yazdı:doğru kişilerle..eğer yanında güvendiğin,sevdiğin insanlar varsa ve sarhoşsan ama deli gibi..böle alkol dolaşıosa damarlarında full,ve mutluysan,var mı senden güseli şu dünyada bee ooh keyfe bak be..karpuz_agaci yazdı:dogru kisilerle sarhos olmak lazim.. dikkat dikkat...![]()
ama içip de dertten üsüntüden sarhoş olmak da var ki o da çok üsücü içler acısı bi durum..hepimis sevinçten,kutlamalardan,mutlu olaylardan dolayı içip sarhoş olurus umarım.. şerefe..