Opeth
- zeytnlykmyedi
- Üye

Opeth klasik doom metalin kalıplarını kıran bir gruptur. kullandığı alışılmamış gitar ve klavye efektleriyle müziğe çoook farklı bir bakış açısı kazandırmıştır. ayrıca sözleride çok babadır. bi bakın sözlerine off offf. ayrıca opeth pagandı diimi. bu elemanlar doğaya tapıyolar. ağaca böcüeee sarılıp sefişiolar... seviom yaw mikaeli. süper eleman. hem progresif hemide clean ses tonuyla mikael benim hayatımın ayrılmaz bir parçasıdır. heyy. OPETH SONSUZA KADAR...
Okuduğum en saçma yorumlardan.. "8 dk boyunca çığlık çığlığalar" cümlesine bittim hele.Opeth'i 8 dakika boyunca bağırmak çağırmak olarak nitelendiren birinin yorumunu kaale almak imkansız.necessaryzeppo yazdı:Hayır harika riffleri war, tebrik ederim vs. de adamlar 8 dk'dan a$ağıda uzunlukta $arkı yapmıo akabinde sıkılıyorum..Blackwater Park dinlerken '' Kaç $arkı içermekte bu? '' gibi tepkiler verdirio..Güzel kısmı da $u olsa gerek 8 dk boyunca adamlar çığlık çığlığalar, boğaz parçalıyolar ekmek parası i$te..Tebrik ederiz..
Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa çok yanlış yapıyorsunuz demektir.
yaşasın DEATH METAL VE OPETH!!!!!!arkadaşlar to bid you farewell yeter yahuu!!OPETH çilik farklı birşeydir,kalın ve ince tonların yarattığı o muhteşem duygu OPETH demektir!!o süper geçişli gitar soloları OPETH demektir!!albümlerdeki hikayeler OPETH demektir!!!her bir şarkıları güzel yaw heriflerinn!!gelde dinleme!!üstüne opeth tshirti güymekle OPETH Çİ olunmuoo,sayın arkadaşlar!!!
8)
BAK SANA DÜNYAYI ÇIZDIM ÜSTTEN BASIK KENARDAN SISIK,IÇINE INSANDA KOYDUM YALNIZ KALMASIN SENDE GITT!!!!!!!17 OHM SAYGILARRRR!!!!!!!!!!!HA BUARADA YALNIZLIK PAYLASILMAZ
- Ghost_Murder
- Müdavim Üye

- Ghost_Murder
- Müdavim Üye

hiç sesini soluğunu duymadık ama grubu bıraktıktan sonra bence gerçekti çünkü heryerde bu muhabbet dolaşıyodu resmi int sitelerine de koydular onun yerine yanılmıyosam yeni melekteki konserdeki elemanı alcaklarmış ama atıyoda olabilirim yani son dediğim de =) buarada yalan değilmiş Martin Axenrot geçmiş yerineGhost_Murder yazdı:hastalığı uydurmuş olduğu bir bahaneydi sadece solo projelere ağırlık vericekmiş kendileri - asd
ayrıca akerfeldt'in nisan ayında yaptığı röportaj da bence hastalığın yalanlığı hakkındaki fikirleri temizler nitelikte:
"martin lopez çok zayıfladı. bir süredir davul çalamıyor. panik ataklar, ellerinde bazı sorunlar, kanında bir hastalık, sırtında da ağrılar var. üstelik depresyon da söz konusu. dokuz aydır bu böyle. zaman o kadar uzadı ki bir daha opeth'e dönecek mi bilmiyorum."
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
- Ghost_Murder
- Müdavim Üye

ooo bu gelişmelerden haberim yoktu hocam sahiden şimdi üzüldüm martin lopezin yaptığı işlere hayran birisi olarak inşş en kısa zamanda iyileşir çünkü opeth martin lopezle güzel bilemiyorum..theHeLL yazdı:hiç sesini soluğunu duymadık ama grubu bıraktıktan sonra bence gerçekti çünkü heryerde bu muhabbet dolaşıyodu resmi int sitelerine de koydular onun yerine yanılmıyosam yeni melekteki konserdeki elemanı alcaklarmış ama atıyoda olabilirim yani son dediğim de =) buarada yalan değilmiş Martin Axenrot geçmiş yerineGhost_Murder yazdı:hastalığı uydurmuş olduğu bir bahaneydi sadece solo projelere ağırlık vericekmiş kendileri - asd
ayrıca akerfeldt'in nisan ayında yaptığı röportaj da bence hastalığın yalanlığı hakkındaki fikirleri temizler nitelikte:
"martin lopez çok zayıfladı. bir süredir davul çalamıyor. panik ataklar, ellerinde bazı sorunlar, kanında bir hastalık, sırtında da ağrılar var. üstelik depresyon da söz konusu. dokuz aydır bu böyle. zaman o kadar uzadı ki bir daha opeth'e dönecek mi bilmiyorum."
dönmesini bence belli bi süre bekleme ama yeni melek konserindeki davulcu da bazı yerlerde batırsa ve ritm kaçırsa da iyi bi eleman ama böyle olması tabiki de kötü olduGhost_Murder yazdı:ooo bu gelişmelerden haberim yoktu hocam sahiden şimdi üzüldüm martin lopezin yaptığı işlere hayran birisi olarak inşş en kısa zamanda iyileşir çünkü opeth martin lopezle güzel bilemiyorum..theHeLL yazdı:hiç sesini soluğunu duymadık ama grubu bıraktıktan sonra bence gerçekti çünkü heryerde bu muhabbet dolaşıyodu resmi int sitelerine de koydular onun yerine yanılmıyosam yeni melekteki konserdeki elemanı alcaklarmış ama atıyoda olabilirim yani son dediğim de =) buarada yalan değilmiş Martin Axenrot geçmiş yerineGhost_Murder yazdı:hastalığı uydurmuş olduğu bir bahaneydi sadece solo projelere ağırlık vericekmiş kendileri - asd
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
- Ghost_Murder
- Müdavim Üye

evet konserde gerçekten kötüydü alt guruplarının bateristtiymiş herif her neyse deliverence parçasında crossları becerememiş demon of the fall un içine etmişti konserde daha sonra guruba dail edildiğinde şaşırmıştım maikael gibi bi adam böyle bir davulcuyu nasıl dahil etti guruba diye şaşırdım ama sonra almanya ve avusturalya konserinin görüntülerini izledim eleman çalışınca başarmış fena baterist değil zaten opeth gibi bir gurupta çalıyorsa iyi olmak zorundatheHeLL yazdı:dönmesini bence belli bi süre bekleme ama yeni melek konserindeki davulcu da bazı yerlerde batırsa ve ritm kaçırsa da iyi bi eleman ama böyle olması tabiki de kötü olduGhost_Murder yazdı:ooo bu gelişmelerden haberim yoktu hocam sahiden şimdi üzüldüm martin lopezin yaptığı işlere hayran birisi olarak inşş en kısa zamanda iyileşir çünkü opeth martin lopezle güzel bilemiyorum..theHeLL yazdı: hiç sesini soluğunu duymadık ama grubu bıraktıktan sonra bence gerçekti çünkü heryerde bu muhabbet dolaşıyodu resmi int sitelerine de koydular onun yerine yanılmıyosam yeni melekteki konserdeki elemanı alcaklarmış ama atıyoda olabilirim yani son dediğim de =) buarada yalan değilmiş Martin Axenrot geçmiş yerine
- shadow_girl
- Müdavim Üye

- demakrotive
- Müdavim Üye

amaJORROOO yazdı: üstüne opeth tshirti güymekle OPETH Çİ olunmuoo8)
demekle olunuyor galiba...JORROOO yazdı:yaşasın DEATH METAL VE OPETH!!!!!! 8)
....
bu arada evet opeth in iron maiden cover'ı olan remember tomorrow taraflarından çok güzel yorumlanmış..
uzun soluklu şarkılarının sayısı epey çok olsa da baymayan bir topluluk opeth...
yanlış hatırlamıyorsam 1,5-2 sene önce izmir'de yapılacağı duyurulan bi konserlerinin son anda ankaraya alınması izmirli opeth severlerin yetkililere pek iç açıcı olmayan dileklerini iletmesine neden olmuştu..
jonnathan falan hatırlar heralde..
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
evet ama once ankara'da olacagı acıklanıp daha sonra izmire alınan,yarın gerceklesecek evergrey izmir konseriyle esdeğer olmasada, bir nevi intikam almıs olacagız... 8)bulletproof yazdı:yanlış hatırlamıyorsam 1,5-2 sene önce izmir'de yapılacağı duyurulan bi konserlerinin son anda ankaraya alınması izmirli opeth severlerin yetkililere pek iç açıcı olmayan dileklerini iletmesine neden olmuştu..
jonnathan falan hatırlar heralde..
sleeping with the earth my dying bride
- Ghost_Murder
- Müdavim Üye

Ve yine vocal kadar güçlü ve başarılı bir isim olan Martin Lopez...2005 sonları ve 2006 yılı içerisinde yapılan turnelerde, ender rastlanan bir kan hastalığı bulunan baterist Martin Lopez yerine gruba Amerika turnesinde Gene Hoglan, Avrupa ve diğer turnelerde ise Martin Axenrot eşlik etmektedir. Lopez, 12 Mayıs 2006 itibariyle hastalığı nedeniyle gruptan ayrılmıştır.
Oldukça üzücü tabi...
Oldukça üzücü tabi...