Opeth

Yabancı Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
zeytnlykmyedi
Üye
Üye

Mesaj gönderen zeytnlykmyedi »

ya offf offf offff

off şimdi şu saatte en iyi black rose immortal gider...
gitmem gerek...yaşamam gereken bi ölüm var...
Kullanıcı avatarı
kerberos
Üye
Üye

Mesaj gönderen kerberos »

Opeth klasik doom metalin kalıplarını kıran bir gruptur. kullandığı alışılmamış gitar ve klavye efektleriyle müziğe çoook farklı bir bakış açısı kazandırmıştır. ayrıca sözleride çok babadır. bi bakın sözlerine off offf. ayrıca opeth pagandı diimi. bu elemanlar doğaya tapıyolar. ağaca böcüeee sarılıp sefişiolar... seviom yaw mikaeli. süper eleman. hem progresif hemide clean ses tonuyla mikael benim hayatımın ayrılmaz bir parçasıdır. heyy. OPETH SONSUZA KADAR...
Kullanıcı avatarı
Rita
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Rita »

En son Rita tarafından 26 Tem 2008 19:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
GeLMiR
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen GeLMiR »

necessaryzeppo yazdı:Hayır harika riffleri war, tebrik ederim vs. de adamlar 8 dk'dan a$ağıda uzunlukta $arkı yapmıo akabinde sıkılıyorum..Blackwater Park dinlerken '' Kaç $arkı içermekte bu? '' gibi tepkiler verdirio..Güzel kısmı da $u olsa gerek 8 dk boyunca adamlar çığlık çığlığalar, boğaz parçalıyolar ekmek parası i$te..Tebrik ederiz..
Okuduğum en saçma yorumlardan.. "8 dk boyunca çığlık çığlığalar" cümlesine bittim hele.Opeth'i 8 dakika boyunca bağırmak çağırmak olarak nitelendiren birinin yorumunu kaale almak imkansız.
Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa çok yanlış yapıyorsunuz demektir.
Kullanıcı avatarı
JORROOO
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen JORROOO »

yaşasın DEATH METAL VE OPETH!!!!!!arkadaşlar to bid you farewell yeter yahuu!!OPETH çilik farklı birşeydir,kalın ve ince tonların yarattığı o muhteşem duygu OPETH demektir!!o süper geçişli gitar soloları OPETH demektir!!albümlerdeki hikayeler OPETH demektir!!!her bir şarkıları güzel yaw heriflerinn!!gelde dinleme!!üstüne opeth tshirti güymekle OPETH Çİ olunmuoo,sayın arkadaşlar!!! :002 8)
BAK SANA DÜNYAYI ÇIZDIM ÜSTTEN BASIK KENARDAN SISIK,IÇINE INSANDA KOYDUM YALNIZ KALMASIN SENDE GITT!!!!!!!17 OHM SAYGILARRRR!!!!!!!!!!!HA BUARADA YALNIZLIK PAYLASILMAZ
Kullanıcı avatarı
Ghost_Murder
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Ghost_Murder »

Resim

opeth yeni melek konserinden net çekebilmiş olduğum bir foto!
Kullanıcı avatarı
Rita
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Rita »

En son Rita tarafından 26 Tem 2008 19:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
lastgasp
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen lastgasp »

opeth in davulcusu martin lopez gruptan ayrılmıs die duydum :S
dün söylediğim neyse ona inanıyorum . aslında ne söylediğimi tam bilmiyorum . ama ne düşündüğümü biliyorum . ve söylediğim şeyin o olduğunu varsayıyorum .
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

lastgasp yazdı:opeth in davulcusu martin lopez gruptan ayrılmıs die duydum :S
evet 2005te ki agır hastalıgından sonra diye hatırlıyorum
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
Rita
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Rita »

lastgasp yazdı:opeth in davulcusu martin lopez gruptan ayrılmıs die duydum :S
2005'in ağustos ayında duyuldu bu haber
büyük ihtimalde kan hastalığından diyorlar..
myspace.com/the_rita
Kullanıcı avatarı
Ghost_Murder
Müdavim Üye
Müdavim Üye

hastalığı uydurmuş olduğu bir bahaneydi sadece solo projelere ağırlık vericekmiş kendileri - asd
Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

Ghost_Murder yazdı:hastalığı uydurmuş olduğu bir bahaneydi sadece solo projelere ağırlık vericekmiş kendileri - asd
hiç sesini soluğunu duymadık ama grubu bıraktıktan sonra bence gerçekti çünkü heryerde bu muhabbet dolaşıyodu resmi int sitelerine de koydular onun yerine yanılmıyosam yeni melekteki konserdeki elemanı alcaklarmış ama atıyoda olabilirim yani son dediğim de =) buarada yalan değilmiş Martin Axenrot geçmiş yerine

ayrıca akerfeldt'in nisan ayında yaptığı röportaj da bence hastalığın yalanlığı hakkındaki fikirleri temizler nitelikte:

"martin lopez çok zayıfladı. bir süredir davul çalamıyor. panik ataklar, ellerinde bazı sorunlar, kanında bir hastalık, sırtında da ağrılar var. üstelik depresyon da söz konusu. dokuz aydır bu böyle. zaman o kadar uzadı ki bir daha opeth'e dönecek mi bilmiyorum."
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
Kullanıcı avatarı
Ghost_Murder
Müdavim Üye
Müdavim Üye

theHeLL yazdı:
Ghost_Murder yazdı:hastalığı uydurmuş olduğu bir bahaneydi sadece solo projelere ağırlık vericekmiş kendileri - asd
hiç sesini soluğunu duymadık ama grubu bıraktıktan sonra bence gerçekti çünkü heryerde bu muhabbet dolaşıyodu resmi int sitelerine de koydular onun yerine yanılmıyosam yeni melekteki konserdeki elemanı alcaklarmış ama atıyoda olabilirim yani son dediğim de =) buarada yalan değilmiş Martin Axenrot geçmiş yerine

ayrıca akerfeldt'in nisan ayında yaptığı röportaj da bence hastalığın yalanlığı hakkındaki fikirleri temizler nitelikte:

"martin lopez çok zayıfladı. bir süredir davul çalamıyor. panik ataklar, ellerinde bazı sorunlar, kanında bir hastalık, sırtında da ağrılar var. üstelik depresyon da söz konusu. dokuz aydır bu böyle. zaman o kadar uzadı ki bir daha opeth'e dönecek mi bilmiyorum."
ooo bu gelişmelerden haberim yoktu hocam sahiden şimdi üzüldüm martin lopezin yaptığı işlere hayran birisi olarak inşş en kısa zamanda iyileşir çünkü opeth martin lopezle güzel bilemiyorum..
Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

Ghost_Murder yazdı:
theHeLL yazdı:

ooo bu gelişmelerden haberim yoktu hocam sahiden şimdi üzüldüm martin lopezin yaptığı işlere hayran birisi olarak inşş en kısa zamanda iyileşir çünkü opeth martin lopezle güzel bilemiyorum..
dönmesini bence belli bi süre bekleme ama yeni melek konserindeki davulcu da bazı yerlerde batırsa ve ritm kaçırsa da iyi bi eleman ama böyle olması tabiki de kötü oldu
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
Kullanıcı avatarı
Ghost_Murder
Müdavim Üye
Müdavim Üye

theHeLL yazdı:
Ghost_Murder yazdı:
theHeLL yazdı: hiç sesini soluğunu duymadık ama grubu bıraktıktan sonra bence gerçekti çünkü heryerde bu muhabbet dolaşıyodu resmi int sitelerine de koydular onun yerine yanılmıyosam yeni melekteki konserdeki elemanı alcaklarmış ama atıyoda olabilirim yani son dediğim de =) buarada yalan değilmiş Martin Axenrot geçmiş yerine

dönmesini bence belli bi süre bekleme ama yeni melek konserindeki davulcu da bazı yerlerde batırsa ve ritm kaçırsa da iyi bi eleman ama böyle olması tabiki de kötü oldu
evet konserde gerçekten kötüydü alt guruplarının bateristtiymiş herif her neyse deliverence parçasında crossları becerememiş demon of the fall un içine etmişti konserde daha sonra guruba dail edildiğinde şaşırmıştım maikael gibi bi adam böyle bir davulcuyu nasıl dahil etti guruba diye şaşırdım ama sonra almanya ve avusturalya konserinin görüntülerini izledim eleman çalışınca başarmış fena baterist değil zaten opeth gibi bir gurupta çalıyorsa iyi olmak zorunda :014
Kullanıcı avatarı
Rita
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Rita »

yabancı hayranları yeni bateristleri hakkında forumda gereksiz şeyler yazmışlar sanırım
mikael de açıklama yapıp çok iyi bir batersittir o böyle açıklamalarda bulunmayın demiş
ve yeni albümün güzel olacağını söylemiş,umarız öyledir..
myspace.com/the_rita
Kullanıcı avatarı
shadow_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen shadow_girl »

iron maiden remember tomorrow
bir de opeth ten dinleyin derim çok süper olmuş
Kullanıcı avatarı
demakrotive
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen demakrotive »

JORROOO yazdı: üstüne opeth tshirti güymekle OPETH Çİ olunmuoo8)
ama
JORROOO yazdı:yaşasın DEATH METAL VE OPETH!!!!!! 8)
demekle olunuyor galiba...
....

bu arada evet opeth in iron maiden cover'ı olan remember tomorrow taraflarından çok güzel yorumlanmış..
uzun soluklu şarkılarının sayısı epey çok olsa da baymayan bir topluluk opeth...
yanlış hatırlamıyorsam 1,5-2 sene önce izmir'de yapılacağı duyurulan bi konserlerinin son anda ankaraya alınması izmirli opeth severlerin yetkililere pek iç açıcı olmayan dileklerini iletmesine neden olmuştu..
jonnathan falan hatırlar heralde..
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

bulletproof yazdı:yanlış hatırlamıyorsam 1,5-2 sene önce izmir'de yapılacağı duyurulan bi konserlerinin son anda ankaraya alınması izmirli opeth severlerin yetkililere pek iç açıcı olmayan dileklerini iletmesine neden olmuştu..
jonnathan falan hatırlar heralde..
evet ama once ankara'da olacagı acıklanıp daha sonra izmire alınan,yarın gerceklesecek evergrey izmir konseriyle esdeğer olmasada, bir nevi intikam almıs olacagız... 8)
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

İron maiden coverı Remember Tomorrow 10 numara harbiden :001
Kullanıcı avatarı
damnatory
Üye
Üye

Mesaj gönderen damnatory »

İsmini Wilbur Smithin bir romanında Ay'ın üzerine kurulmuş olan kayıp bir şehirden alan ve brutal'dan clean'e hiç zorlanmadan geçebilen bir vokale sahip grup...
damnatory
Kullanıcı avatarı
Ghost_Murder
Müdavim Üye
Müdavim Üye

clean brutal scream... kuşkusuz yeryüzündeki en iyi vocal kanımca kendileri...
sen çok yaşa mikael Åkerfeldt
Kullanıcı avatarı
maestro_
Üye
Üye

Mesaj gönderen maestro_ »

Gitarı en iyi kullanan grup diyorum walla başka birşey diyemiyorum...
__KİVUNİM__
Kullanıcı avatarı
damnatory
Üye
Üye

Mesaj gönderen damnatory »

Ve yine vocal kadar güçlü ve başarılı bir isim olan Martin Lopez...2005 sonları ve 2006 yılı içerisinde yapılan turnelerde, ender rastlanan bir kan hastalığı bulunan baterist Martin Lopez yerine gruba Amerika turnesinde Gene Hoglan, Avrupa ve diğer turnelerde ise Martin Axenrot eşlik etmektedir. Lopez, 12 Mayıs 2006 itibariyle hastalığı nedeniyle gruptan ayrılmıştır.
Oldukça üzücü tabi...