Soundgarden

Yabancı Müzik Grupları
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Soundgarden

Mesaj gönderen grungy »

Resim

valla bilen bilir zaten asmis bi gruptur... daha onceden de basligi vardi.. ucmus nedense..
En son grungy tarafından 14 Oca 2005 05:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 5 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Lily
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Lily »

böyle bi başlık vardı ben de hatırlıyorum.Neden silindi ki acep?? kavga fln da olmamışrı die hatırlıyorum...neyse...
and we all went to heaven in a little row boat
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

aaa biz seninle sac saca dalmıstık ya...
"chris senin hyr benım vs..." seklinde... en son paylaşmaya karar vermıstık ama baslıgı yıne de ucurdular heralde...
Kullanıcı avatarı
Lily
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Lily »

neyse olur ööle şeyler deyip biz seninle chris kavgamıza devam ederis bi ara... 8)
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

evet siz kavga etmistiniz ben de hayir chris evli demistim.. :P sonra casey inanmamisti.. ben de evlilik photolarinin oldugu sayfayi bulacam demistim.. sonra bulamadim kendi kendime dot oldum ama tabi bunlardan haberiniz yok.. 8) adamin yakisikliligini bosverin muzik i hakkinda konusun bee.. varsa cavirdiginiz sarki sozu veya baska seyler yazin suraya.. ogrenmenin yasi yoktur. :P
ollie
Üye
Üye

Mesaj gönderen ollie »

he walla bu tür insanları hiç anlamam yok z vücüdü var off gözlere bak hastasıyım felan nerde eski müzik dinliyicisi :( ..müzik ne zaman fiziksel değerlerin önüne geçicek.Bu arada soundgarden taptığım grupların başında gelir..
En son ollie tarafından 17 Eki 2004 17:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

ollie yazdı:he walla bu tür insanları hiç anlamam yok z vücüdü var off gözlere bak hastasıyım felan nerde eski müzik dinliyicisi :( ..müzik ne zaman fiziksel değerlerin önüne geçicek.Bu arada soudgarden taptığım grupların başında gelir..
+1 ayrica z degil lan v olacak.. :P
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

ollie yazdı:he walla bu tür insanları hiç anlamam yok z vücüdü var off gözlere bak hastasıyım felan nerde eski müzik dinliyicisi :( ..müzik ne zaman fiziksel değerlerin önüne geçicek.Bu arada soundgarden taptığım grupların başında gelir..
bizde hastalık durumları yoktur... zmanla tanırsın... soundgarden da taptıgım bı grup olmadı hıc bı zmn... ama duydugumda da rahatsız etmedi, gayette begenerek dınledım...

chris konusuna gelınce... hıcbı zmn bi tas oldugu ıcın sarkılarını dınleme geregı duymadım... duyucagımı da pek sanmıyorum...
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

bi tas oldugu ıcın? bu nedir yaa? ne demek yani?

grunge oyle birseydir ki.. herkes dinleyemez derim gecerim.. bu ne makyajli palyacolarin sahne sovlarina benzer ne de.. sahneye firlayan seyirciyi sahneden attiran poptrik rockerlarin muzigidir.. onlar icimizden birileridir.. grunge dinleyenler ve garaj muzigine gonul verenler secici ve durust insanlardir.. oldugu gibilerdir.. :oops:
ollie
Üye
Üye

Mesaj gönderen ollie »

+1500
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

grungy yazdı:bi tas oldugu ıcın? bu nedir yaa? ne demek yani?
bırsey demek degıl.. sadece sahsıma atılan tasları baska yone $utladım...
Kullanıcı avatarı
Lily
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Lily »

grungy yazdı: grunge dinleyenler ve garaj muzigine gonul verenler secici ve durust insanlardir.. oldugu gibilerdir.. :oops:
tabi insanın dinledii müzik önemlidir.O kişi hakkında keisnlikle bi fikir verir ama bu kadar katı bi yargıyla yaklaşmak dooru diil yani bu kadar ayrımcı olma... 8)
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

biz kimseye tas atmayiz.. acik ve net konusruz.. biz grunge dinleyenler :P ... saka bi yana simdi cidden acik konustuk yani.. biz sevdik mi tam severiz..:) sevmedigimiz zaman da bisey yapmayiz..:) bizler bu bos dunyada zamanimizi kavga ederek harcayamayiz.. o zamani icerek ve cosarak gecirmek varken degil mi.. yaa simdi lilycim valla sert konusmadim yani.. dinleyin tabi yani dinleyen varsa saygi duyarim ama benim o anda aklima grunge in nirvanadan ibaret oldugunu sanan arkadaslar geldi de ondan yazdiydim... :oops:
ollie
Üye
Üye

Mesaj gönderen ollie »

grunge sadece müzik deildir yaşam tarzıdır.hayata olan nefrettir,isyandır.biraz müslüm baba gibi oldu ama..
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

grungy yazdı:biz kimseye tas atmayiz.. acik ve net konusruz.. biz grunge dinleyenler :P ...
güzel agbim ben sana dememıstım...
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

bakma sen muslum baba 80 lerde veya 90 larda seattle yakinlarinda olsaydi... :arrow: :P
ForsakeN
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen ForsakeN »

hayret Soundgarden war Audioslave topici yok =) Seven Nation Army coverını dinlemeniz lazım chrisin..
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

acmayi dusunmustum de daha yeni grup.. hem acsam millet gelir ayyyy like a stone taparim christopher un hastayiz ne kadar yakisikli felan yok bilmemne gene sinirlerim bozulacak.
ForsakeN
Üye
Üye
İletişim:

eheh ii yapmışsın o zamn.. şimdi bi de rage against the machine topici açıp bu topicle birleştirmek lazım.. =P
I used to have an open mind but my brain kept fallin' out
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

evet yaa haklisin bak onu acmayi ben de bi ara dusunmustum.. cok baba bir grup.
ForsakeN
Üye
Üye
İletişim:

formül işte sana

Soundgarden + Rage Against The Machine = Audioslave

:lol:
I used to have an open mind but my brain kept fallin' out
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

valla beni sarmaz.. her ikisini de eski halleriyle isterdim ben... audioslave asla soundgarden veya ratm olamaz.
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

dogru solemisim ama olamaz.. :lol:
ForsakeN
Üye
Üye
İletişim:

grungy yazdı:valla beni sarmaz.. her ikisini de eski halleriyle isterdim ben... audioslave asla soundgarden veya ratm olamaz.
olmaya çalışmıyolar ki zaten..
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

benim icin, bir soundgarden veya ratm gibi kaliteli bir grup olamazlar.. sound ile ilgili birsey degil..