aaa biz seninle sac saca dalmıstık ya...
"chris senin hyr benım vs..." seklinde... en son paylaşmaya karar vermıstık ama baslıgı yıne de ucurdular heralde...
evet siz kavga etmistiniz ben de hayir chris evli demistim.. sonra casey inanmamisti.. ben de evlilik photolarinin oldugu sayfayi bulacam demistim.. sonra bulamadim kendi kendime dot oldum ama tabi bunlardan haberiniz yok.. 8) adamin yakisikliligini bosverin muzik i hakkinda konusun bee.. varsa cavirdiginiz sarki sozu veya baska seyler yazin suraya.. ogrenmenin yasi yoktur.
he walla bu tür insanları hiç anlamam yok z vücüdü var off gözlere bak hastasıyım felan nerde eski müzik dinliyicisi ..müzik ne zaman fiziksel değerlerin önüne geçicek.Bu arada soundgarden taptığım grupların başında gelir..
En son ollie tarafından 17 Eki 2004 17:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
ollie yazdı:he walla bu tür insanları hiç anlamam yok z vücüdü var off gözlere bak hastasıyım felan nerde eski müzik dinliyicisi ..müzik ne zaman fiziksel değerlerin önüne geçicek.Bu arada soudgarden taptığım grupların başında gelir..
ollie yazdı:he walla bu tür insanları hiç anlamam yok z vücüdü var off gözlere bak hastasıyım felan nerde eski müzik dinliyicisi ..müzik ne zaman fiziksel değerlerin önüne geçicek.Bu arada soundgarden taptığım grupların başında gelir..
bizde hastalık durumları yoktur... zmanla tanırsın... soundgarden da taptıgım bı grup olmadı hıc bı zmn... ama duydugumda da rahatsız etmedi, gayette begenerek dınledım...
chris konusuna gelınce... hıcbı zmn bi tas oldugu ıcın sarkılarını dınleme geregı duymadım... duyucagımı da pek sanmıyorum...
grunge oyle birseydir ki.. herkes dinleyemez derim gecerim.. bu ne makyajli palyacolarin sahne sovlarina benzer ne de.. sahneye firlayan seyirciyi sahneden attiran poptrik rockerlarin muzigidir.. onlar icimizden birileridir.. grunge dinleyenler ve garaj muzigine gonul verenler secici ve durust insanlardir.. oldugu gibilerdir..
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
grungy yazdı: grunge dinleyenler ve garaj muzigine gonul verenler secici ve durust insanlardir.. oldugu gibilerdir..
tabi insanın dinledii müzik önemlidir.O kişi hakkında keisnlikle bi fikir verir ama bu kadar katı bi yargıyla yaklaşmak dooru diil yani bu kadar ayrımcı olma... 8)
biz kimseye tas atmayiz.. acik ve net konusruz.. biz grunge dinleyenler ... saka bi yana simdi cidden acik konustuk yani.. biz sevdik mi tam severiz.. sevmedigimiz zaman da bisey yapmayiz.. bizler bu bos dunyada zamanimizi kavga ederek harcayamayiz.. o zamani icerek ve cosarak gecirmek varken degil mi.. yaa simdi lilycim valla sert konusmadim yani.. dinleyin tabi yani dinleyen varsa saygi duyarim ama benim o anda aklima grunge in nirvanadan ibaret oldugunu sanan arkadaslar geldi de ondan yazdiydim...
grunge sadece müzik deildir yaşam tarzıdır.hayata olan nefrettir,isyandır.biraz müslüm baba gibi oldu ama..
acmayi dusunmustum de daha yeni grup.. hem acsam millet gelir ayyyy like a stone taparim christopher un hastayiz ne kadar yakisikli felan yok bilmemne gene sinirlerim bozulacak.