Gelecek rockçı nesile ninni!!
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

Gelecek rockçı nesile ninni!!
geçen gün çıngırockda rastladım.. yeni nesilimizin bebeklikten rockla tanışması tamamen rock içinde büyümesi için bi ninni albümü yaratılmış.. bu albüm içinde.. RHCP, iron maiden, nirvana, slayer ve şu an hatırlayamadığım bi sürü dev isimin parçalarının biraz daha farklı versiyonları olcakmış.. ebeveynler deriler içinde bunları dinliyip havaya girerken bebişler deri tulumlar içinde mışıl mışıl uyucaklarmış.. 
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- simsiyah_85
- Müdavim Üye

- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye

- simsiyah_85
- Müdavim Üye

evet bende dinledim adam çıkarmış sazda fear of the dark ılonly yazdı:iron maden nın fear of the darkını sazla duydum ya inanırım valla alalim bizde uyku sıkıntısı çekersek hani
Ben Kendi Kalbimin Vampiriyim Hiç Bitmeyen Kahkahaları Yüzünden Ayıplanan Gülmeyi Unutmuş Büyük Lanetlilerden Biri...
- The Invisible
- Müdavim Üye

- simsiyah_85
- Müdavim Üye

bennim annem bile bulduysa doğru yolu 40ından sonra bebeklerimiz hayli hayli bulur rahat olun arkadaşlarThe Invisible yazdı:Yok ben bebegime minicikkene empoze edemem rock müzii eminm o bnm genlerm sayesnde kendi bulucaktır doğru yoluama ben alıp dinliyebilirm
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
- Müdavim Üye

ama o dönem öle oluo sanırım ya eller havaya modunda oluolar hep...anaaam ne datludur o şimdi ya mini mini elleri küçücük popushuyla oynuodur..ne güsel ya yeğeni olmak..ebnim kardeşim falan yok daissirganotununissirmiyani yazdı:yaa zaten doktorlar şu andada öneriyorlardı ablam yignime paso petek dinçöz dinletmişti kız şimdi tencere tıkırtısına kıç sallıyor
pencere önü çiçeği
- Müdavim Üye

zaten yigenime büyüyünce ne olacan diye sordugumda ya dansöz yada manken diyor sanırım bu sistem kötü arkadaşlar dinletirken dikkat edinkamze yazdı:ama o dönem öle oluo sanırım ya eller havaya modunda oluolar hep...anaaam ne datludur o şimdi ya mini mini elleri küçücük popushuyla oynuodur..ne güsel ya yeğeni olmak..ebnim kardeşim falan yok daissirganotununissirmiyani yazdı:yaa zaten doktorlar şu andada öneriyorlardı ablam yignime paso petek dinçöz dinletmişti kız şimdi tencere tıkırtısına kıç sallıyornese bu ayrı bi konu
![]()
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
- simsiyah_85
- Müdavim Üye

biz kardeşime bebekken şebnem dinletmiştik hepissirganotununissirmiyani yazdı:zaten yigenime büyüyünce ne olacan diye sordugumda ya dansöz yada manken diyor sanırım bu sistem kötü arkadaşlar dinletirken dikkat edinkamze yazdı:ama o dönem öle oluo sanırım ya eller havaya modunda oluolar hep...anaaam ne datludur o şimdi ya mini mini elleri küçücük popushuyla oynuodur..ne güsel ya yeğeni olmak..ebnim kardeşim falan yok daissirganotununissirmiyani yazdı:yaa zaten doktorlar şu andada öneriyorlardı ablam yignime paso petek dinçöz dinletmişti kız şimdi tencere tıkırtısına kıç sallıyornese bu ayrı bi konu
![]()
ve şimdi büyüyünce müzikle uğraşıcağını falan sölüo grup, vokal, gitarist vs.. çok çok güzel hayalleri var demekki bebekken rock müzik dinletmek iyi oluomuş
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
güzel bi albüm olmuştur kesin
ama benim çocuğum yada çocuklarım olursa sadece Judas Priest dinletirim
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
bana kucuk bir bebege rock muzigi ninni olarak dinletmek yanlıs geliyor.. sonucta klasik muzigin onerilmesinin sebebi insanın beynini dinlendirmesidir ayrıca yoga muzigi olarakta gosterildigi icin rahatlatıcı, stresi atıcı ve sakinlestirici etkiye sahip oldugu kanıtlanmıstır..
rock muzikteki bateri, elektro gitar bence cocugun beynini yorar ve zorlar.. luzum yok buyuyunce isterse dinlesin, zorla cocuguma rock muzik dinletemem ya
rock muzikteki bateri, elektro gitar bence cocugun beynini yorar ve zorlar.. luzum yok buyuyunce isterse dinlesin, zorla cocuguma rock muzik dinletemem ya
- whatsername
- Müdavim Üye

ben de pek doğru bulmuyorum bunu.. özellikle anne karnındaki bebekler ve küçük çocuklar için klasik müzik en iyisi. zaten o yaşlardaki çocukların rock müziğe ilgisi olmaz genelde. daha çok onları eğlendiren, dans ettiren müzikleri tercih ederler ki olması gereken de budur bence ufacık çocuk hopidik şarkılarla enerjisini boşaltsın işte ne güzel..
Lasciate mi cantare
- demakrotive
- Müdavim Üye

yine de doğru uygulandığında o yaştakilerin dahi beklentisini karşılayabilecek bir uygulama olabilir..
klasik müzik imgelerini içinde barındıran rock müzik parçaları var...
halay çektirecek rock müzik parçaları da var..
hoplatıp zıplatan tomarla rock tarzında çalışma da mevcut..
neden olmasın..
klasik müzik imgelerini içinde barındıran rock müzik parçaları var...
halay çektirecek rock müzik parçaları da var..
hoplatıp zıplatan tomarla rock tarzında çalışma da mevcut..
neden olmasın..
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

yaw zaten tutup adamların şarkılarını lök diye koymamışlarr.. tabeki *ninni* albümü oluştrmak için bi takım yumuşatmalardan geçmiş.. sonuçta hiçbi aile tutup bebeğin kulağına dayamaz ööle sert bi müziği.. walla ben çok merak içersindeyim bu konuda.. bulursam kesin alcam.. merakımı giderdikten sonra çeyizime koyarım artık.. 
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
EYVAH BEYA arkadaşlar bu olay bana başka birşey hatırlattı..sizsiz olun nini olayını birdaha düşünün yoksa evde kırılmadık birşey bırakmıyor heawey dinleyen veledi müsammalarissirganotununissirmiyani yazdı:yaa zaten doktorlar şu andada öneriyorlardı ablam yignime paso petek dinçöz dinletmişti kız şimdi tencere tıkırtısına kıç sallıyor