Gelecek rockçı nesile ninni!!

Tarzlar, şarkılar, sözler, klipler...
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Gelecek rockçı nesile ninni!!

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

geçen gün çıngırockda rastladım.. yeni nesilimizin bebeklikten rockla tanışması tamamen rock içinde büyümesi için bi ninni albümü yaratılmış.. bu albüm içinde.. RHCP, iron maiden, nirvana, slayer ve şu an hatırlayamadığım bi sürü dev isimin parçalarının biraz daha farklı versiyonları olcakmış.. ebeveynler deriler içinde bunları dinliyip havaya girerken bebişler deri tulumlar içinde mışıl mışıl uyucaklarmış.. :-D
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
simsiyah_85
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen simsiyah_85 »

vay be :)

hemen alıp olmayan çeyizime atım bare :-D
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
Kullanıcı avatarı
issirganotununissirmiyani
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen issirganotununissirmiyani »

hoh bizimki direk çocugu düşünmeye başlamış :-D ulen bari kimseye çaktırma :-D
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
Kullanıcı avatarı
Vampiria
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Vampiria »

slayer' ın parçalarının ninni versiyonunu merak ettim şimdi :-D
Ben Kendi Kalbimin Vampiriyim Hiç Bitmeyen Kahkahaları Yüzünden Ayıplanan Gülmeyi Unutmuş Büyük Lanetlilerden Biri...
Kullanıcı avatarı
simsiyah_85
Müdavim Üye
Müdavim Üye

issirganotununissirmiyani yazdı:hoh bizimki direk çocugu düşünmeye başlamış :-D ulen bari kimseye çaktırma :-D
eheuehe :-D
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
Kullanıcı avatarı
lonly
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen lonly »

iron maden nın fear of the darkını sazla duydum ya inanırım valla alalim bizde uyku sıkıntısı çekersek hani :P
insan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen...
Kullanıcı avatarı
Vampiria
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Vampiria »

lonly yazdı:iron maden nın fear of the darkını sazla duydum ya inanırım valla alalim bizde uyku sıkıntısı çekersek hani :P
evet bende dinledim adam çıkarmış sazda fear of the dark ı :-D bizde uyku sıkıntısı çekersek belki bize iyi gelebilir albüm :-D
Ben Kendi Kalbimin Vampiriyim Hiç Bitmeyen Kahkahaları Yüzünden Ayıplanan Gülmeyi Unutmuş Büyük Lanetlilerden Biri...
Kullanıcı avatarı
The Invisible
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen The Invisible »

Yok ben bebegime minicikkene empoze edemem rock müzii eminm o bnm genlerm sayesnde kendi bulucaktır doğru yolu :010 ama ben alıp dinliyebilirm :P
Kullanıcı avatarı
simsiyah_85
Müdavim Üye
Müdavim Üye

The Invisible yazdı:Yok ben bebegime minicikkene empoze edemem rock müzii eminm o bnm genlerm sayesnde kendi bulucaktır doğru yolu :010 ama ben alıp dinliyebilirm :P
bennim annem bile bulduysa doğru yolu 40ından sonra bebeklerimiz hayli hayli bulur rahat olun arkadaşlar :drug :-D
Kullanıcı avatarı
kamze
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kamze »

babam da özgün müzikle birlikte rock müzik dinlio şaka gibi..üstelik yeni çıkan grupları albümleri falan takip edio..ben de anlayapilmiş deilim şahsen :-D
pencere önü çiçeği
Kullanıcı avatarı
Müdavim Üye
Müdavim Üye

yaa zaten doktorlar şu andada öneriyorlardı ablam yignime paso petek dinçöz dinletmişti kız şimdi tencere tıkırtısına kıç sallıyor
Kullanıcı avatarı
kamze
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kamze »

issirganotununissirmiyani yazdı:yaa zaten doktorlar şu andada öneriyorlardı ablam yignime paso petek dinçöz dinletmişti kız şimdi tencere tıkırtısına kıç sallıyor
ama o dönem öle oluo sanırım ya eller havaya modunda oluolar hep...anaaam ne datludur o şimdi ya mini mini elleri küçücük popushuyla oynuodur..ne güsel ya yeğeni olmak..ebnim kardeşim falan yok da :( nese bu ayrı bi konu :010 :P
pencere önü çiçeği
Kullanıcı avatarı
Müdavim Üye
Müdavim Üye

kamze yazdı:
issirganotununissirmiyani yazdı:yaa zaten doktorlar şu andada öneriyorlardı ablam yignime paso petek dinçöz dinletmişti kız şimdi tencere tıkırtısına kıç sallıyor
ama o dönem öle oluo sanırım ya eller havaya modunda oluolar hep...anaaam ne datludur o şimdi ya mini mini elleri küçücük popushuyla oynuodur..ne güsel ya yeğeni olmak..ebnim kardeşim falan yok da :( nese bu ayrı bi konu :010 :P
zaten yigenime büyüyünce ne olacan diye sordugumda ya dansöz yada manken diyor sanırım bu sistem kötü arkadaşlar dinletirken dikkat edin
Kullanıcı avatarı
kamze
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kamze »

yok ya değişir o zamanla..şimdi tam zamanı..çocuk napsın en çok onları görüo tvde bi de en eğlenceli onlar gelio anlaşılan..e haliyle..geçer yani..ama doğru sölüosun..nere kadar bu televoleci magazinci gazetecilik televizyonculuk.. :023
pencere önü çiçeği
Kullanıcı avatarı
simsiyah_85
Müdavim Üye
Müdavim Üye

issirganotununissirmiyani yazdı:
kamze yazdı:
zaten yigenime büyüyünce ne olacan diye sordugumda ya dansöz yada manken diyor sanırım bu sistem kötü arkadaşlar dinletirken dikkat edin
biz kardeşime bebekken şebnem dinletmiştik hep :)
ve şimdi büyüyünce müzikle uğraşıcağını falan sölüo grup, vokal, gitarist vs.. çok çok güzel hayalleri var demekki bebekken rock müzik dinletmek iyi oluomuş :D
Kullanıcı avatarı
ex
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen ex »

alakası yok bence ya benim çocukken müzikle hiç alakam yoktu...gerçi mozart hayranıydım çizgi film müziklerinden :P..ondan biraz entellik kaldı heralde...
Kullanıcı avatarı
keremo83
Üye
Üye

Mesaj gönderen keremo83 »

Ben ortaokuldayken Bulutsuzluk Özleminin yaşamaya mecbursun albümünü kesede çekmiştim öyle başladı hersey o zamanlar öyleydi.Şimdi yiğenim var 8 yaşında çocuğa direct dinletiyorum hastası oldu velet.Bi odun aşkımı söyleyişi var koparsınız :-D
Kullanıcı avatarı
deathster
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen deathster »

güzel bi albüm olmuştur kesin :) ama benim çocuğum yada çocuklarım olursa sadece Judas Priest dinletirim
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there

http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
Kullanıcı avatarı
sulmuk
Üye
Üye

Mesaj gönderen sulmuk »

insanlar neler düşünüyor ya :010
ama eminim o albümü alanlar çocuklarına 1 kere dinletene kadar kendileri 10 kere dinlerler
özgürlüğün esiri olmak?.... - sülmük
Kullanıcı avatarı
veronique
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen veronique »

bana kucuk bir bebege rock muzigi ninni olarak dinletmek yanlıs geliyor.. sonucta klasik muzigin onerilmesinin sebebi insanın beynini dinlendirmesidir ayrıca yoga muzigi olarakta gosterildigi icin rahatlatıcı, stresi atıcı ve sakinlestirici etkiye sahip oldugu kanıtlanmıstır..
rock muzikteki bateri, elektro gitar bence cocugun beynini yorar ve zorlar.. luzum yok buyuyunce isterse dinlesin, zorla cocuguma rock muzik dinletemem ya :)
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

böyle bir albüm bebeklerin ruh halini bozar,psikopat yapar..gelecek nesil rockçı olacak diye,psikopat olmasın:)
bi düşünsenize el kadar çocuk iron maiden,slayer dinliyor...harbi sinir sistemleri bozulur o yaşta:)
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
Kullanıcı avatarı
whatsername
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen whatsername »

ben de pek doğru bulmuyorum bunu.. özellikle anne karnındaki bebekler ve küçük çocuklar için klasik müzik en iyisi. zaten o yaşlardaki çocukların rock müziğe ilgisi olmaz genelde. daha çok onları eğlendiren, dans ettiren müzikleri tercih ederler ki olması gereken de budur bence ufacık çocuk hopidik şarkılarla enerjisini boşaltsın işte ne güzel..
Lasciate mi cantare
Kullanıcı avatarı
demakrotive
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen demakrotive »

yine de doğru uygulandığında o yaştakilerin dahi beklentisini karşılayabilecek bir uygulama olabilir..
klasik müzik imgelerini içinde barındıran rock müzik parçaları var...
halay çektirecek rock müzik parçaları da var..
hoplatıp zıplatan tomarla rock tarzında çalışma da mevcut..
neden olmasın..
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

yaw zaten tutup adamların şarkılarını lök diye koymamışlarr.. tabeki *ninni* albümü oluştrmak için bi takım yumuşatmalardan geçmiş.. sonuçta hiçbi aile tutup bebeğin kulağına dayamaz ööle sert bi müziği.. walla ben çok merak içersindeyim bu konuda.. bulursam kesin alcam.. merakımı giderdikten sonra çeyizime koyarım artık.. :-D
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
KKRAMP
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen KKRAMP »

EYVAH BEYA arkadaşlar bu olay bana başka birşey hatırlattı..sizsiz olun nini olayını birdaha düşünün yoksa evde kırılmadık birşey bırakmıyor heawey dinleyen veledi müsammalar :016 :016 :016