Cats In Practice

Yerli Amatör Müzik Grupları
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Cats In Practice

Mesaj gönderen jonnathan »

aslında bir cok profosyenel gruptan daha kaliteli olmasına ragmen sadece promoları bulundugu icin amator gruplar arasına actım baslıgını...ana sayfada haberi gorunce askım alevlendi.Pınar(nam-ı deger voicecat) harika bir sese sahip,sarkılarda oyle
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
Lily
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Lily »

ben iki parçasını dinledim.Başarılı buldum.BEnce çalışır azim ederlerse türkiye için oldukça önemli bi rock grubu olma potansiyeline sahipler.HAtta bence ööleler.Ama henüz ünlü olmadıkları,pek bilinmedikleri için tabi yani ööle...üff cümle kuramadım.NEyse ben beğendim tavsiye ederim...özellilkle Pınar'ın çok ilgnç bi sesi var.hoşşş...
and we all went to heaven in a little row boat
Kullanıcı avatarı
Trimpot
Site Sahibi
Site Sahibi
İletişim:

C.I.P.

Mesaj gönderen Trimpot »

Güzel ve saglam bir grup.. Su siralar toparlanma asamasinda.. Yeni grup elemanlariyla umarim iyi bir ekip olurlar... Site olarak onlarin takipcisi olacagimizi bildiririm.

C.I.P. ile bazi calismalara imza atacagimizi da buyuk bir şevkle duyurmak istiyorum...

yakinda..

sevgiyle,
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

gercek rock gruplari bu ulkede bir yerlere gelemezler. sas kaza album cikartabilselerde da sonuc istedikleri gibi olmaz... bunu ulkemizde devam eden cover projectlerden de goruyoruz. :cry:
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

grungy yazdı:gercek rock gruplari bu ulkede bir yerlere gelemezler. sas kaza album cikartabilselerde da sonuc istedikleri gibi olmaz... bunu ulkemizde devam eden cover projectlerden de goruyoruz. :cry:
brrravooo :D
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

c.i.p bence fazlasıyla hak ediyo bazı seyleri...hele bu demoların kaydedilme sekli goz onunde bulundurulursa....
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

evet bende sormustum basscat e :P evde kaydetmisler yani super ne diyim... diger elemanlar niye ayrildi acaba... ozele girdigi icin bunu sormadim. :P
Kullanıcı avatarı
The Invisible
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen The Invisible »

Ben burdan indirdiim 2 şarkısını dinledim ve cokhoşuma gitti yrıca kzn ses de cok ii...Kayıtlarda evde yapılmışsa hll ztn ne diim.
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

kayıtlatlarla ilgili acıklamaları:
Kayıt için PIII 450 hızında Creative Vibra128 ses kartı olan 2 ayrı bilgisayar kullandık. tüm sonradan yapılan işlemler, efektler ve düzenlemeler bu bilgisayarlarda yapıldı. Davullar çoğunlukla, canlı çalınmış samplelar üzerinden milim milim kesilip yeni samplelar oluşturacak şekilde düzenlendi. Tabii ki canlı çalınabilecek davul kayıtları oluşturduk. Her zaman olduğu gibi canlı gitar ve bass kaydı yaptık. (Bass: Cort, Vision (ikisi de elektronik olarak modifiyeli sayılır) ve Gitar: Squaire (Taklit tabii :) No name aslında 2 el almıştım, sonradan squaire oldu :) Kayıt programı olarak N-Track 3.0 ve Efektleri oluşturmak için yoğunluklu olarak Re-Birth v2.0 kullandık. İmkanlarımızın en az olduğu konu ise doğal olarak vokal kaydı idi. Eski bir "Karaoke" mikrofonuna ince külotlu çorap geçirmek kaydıyla yapmak zorunda kaldık. Buna kimse pek inanmıyor, zaten ben de inanamadım, çünkü Pınar'ın sesi bunca engellemeye rağmen çok güzel geliyordu. Stüdyo kaydında neler yapar bu kız aklıma bile getirmek istemiyorum :) (kaynak: http://www.catsinpractice.net)
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

metal_meltdown yazdı:aslında herşeyden önce bütün yerli guruplara destek vermeliyiz bence
ince eleyip, sik dokumak gerekir diye dusunuyorum... cunku bende calacagim diyip de sacmalamak farkli, gercekten calmak farklidir... benim de tabi ki herkesin oldugu gibi bi grubum var ama ben once bir dinleyiciyim... bunu gorebilen grup cok az. hepsi sadece kendilerini dusunuyor. ben hepsini izliyorum ama nedense bizim konserlerimizde farkli 20 kisi goruyoruz, gormuyoruz... onun da yarisi mekanda olanlar zaten.
BassCat
Cats In Practice
Cats In Practice
İletişim:

Mesaj gönderen BassCat »

arkadaşlar, öncelikle hepinize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız, vaktinizi ayırıp dinlediğiniz ve yorumlarda bulunduğunuz için. umarız hoşunuza gitmiştir çalışmalarımız :)

grungy; soramadığın soruya cevap vereyim, sormuşsun gibi :)
Ayrılan elemanlarımız Onur (davul) ve Eren (gitar) 'in ayrılma sebepleri tamamen iş yoğunluğu ve gruba yeteri kadar kanalize olamama şeklindeydi. Onlar da, Cats In Practice'e çok fazla şey - ruhunu- katmış, hatta, sadece yoğunluk nedeniyle hakkını verememekten korkarak bu düşüncelerini bize iletmişler ve dördümüz bu kararı beraber almış bulunmuş olmuşuzdur. (daha kötü bir cümle yazılamaz sanırım) İkisi de hep kedi kalacak süper dostlarımızdır ayrıca.
Eren'in MBA süreci ve Onur'un iş yoğunluğunun arasında, bir de Türkçe Rock yapan süper bir de grupları var şu an Kırkaltı diye. Şu an yapım aşamasında olan web sitelerinden ulaşılabilir onlara da: http://www.kirkalti.net
Kullanıcı avatarı
p_u_r_p_l_e
Üye
Üye

Mesaj gönderen p_u_r_p_l_e »

bence gayet iyi amatör gibide görmüyorum sitelerinden indirdim sarkılarını meraklanan veya dinlemek isteyen vatandaslar icin adres www.catsinpractice.net kolay geleee :D
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

bikaç sarkısını dinledim ama gayet iyiler bence.. pınar ın farklı bi sesi var ve cok hoş 8) müzik aletleri de güsel kullanılmıs kulağa batmıyo dinlemesi hoş ama fazla bilgim olmadığı için bu konuda yorum yapamıcam :wink: geniş bi dinleyici kitlesi olucak olması bi gercek bence.. sadece biraz daha ortaya cıkıp kendilerini göstermeleri gerek gibi..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

yaa siz istanbul da olmadiginizdan bilmezsiniz zaten genis bir dinleyici kitleleri var. ben de onlardan biriyim. :lol: o 2 eleman cikmadan once zaten piyasadalardi. ben ozellikle bassistlerinin hayraniyimdir. umarim aramizdan ayrilmazlar.
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

buyuk hedefleri var,basarılı olacaklarına eminim
BassCat
Cats In Practice
Cats In Practice
İletişim:

Mesaj gönderen BassCat »

grungyciim, desteğine ultra teşekkürlerimi her daim sunarım bilirsin :) yine sunuyorum...
şu aralar, yeni cover projemiz ile meşgulüz oldukça, eğer bir terslik olmazsa aralık ayı içerisinde programlarımız başlayacak sanırım.
mekanlar, konserler ve her türlü yeniliği bildireceğiz; tabii bi de bedava bira promosyonumuz yine olacak ;) ben çok içmiyorum nasılsa, dinleyenlerimiz içsin, güzelleşsin :)

sevgi, saygı sunulur...
Kullanıcı avatarı
Lily
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Lily »

Ankara'ya gelin...
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Lily yazdı:Ankara'ya gelin...
Once İzmir! 8)
Kullanıcı avatarı
Lily
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Lily »

önce ben gördüm :P
BassCat
Cats In Practice
Cats In Practice
İletişim:

Mesaj gönderen BassCat »

valla gelicez! kesin demiim de...
yok yok kesin diim :)
ikisine de ankara ve izmir...

kedi sözü
ayrıca süper eğlenecez o ayrı...
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

hayır önce ankara!! jonnathan ikiye bir önce ankaraya gelsinler dimi lily ya :)
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Kullanıcı avatarı
Lily
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Lily »

ben Mert'i ayarladım sen merak etme...ben kafaya aldım onu çoktaaan...zaten önce izmire falan giderse yandı yaani....
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

goruces...
BassCat
Cats In Practice
Cats In Practice
İletişim:

Mesaj gönderen BassCat »

biz emir kuluyuz; usta bilir... onun dediği olur... prensesimiz voicecat ne derse o yapılur :)
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

biz birlikte gelelim izmir e. ama bu adam benden daha iyi slap atiyor. :P