Cats In Practice
Cats In Practice
aslında bir cok profosyenel gruptan daha kaliteli olmasına ragmen sadece promoları bulundugu icin amator gruplar arasına actım baslıgını...ana sayfada haberi gorunce askım alevlendi.Pınar(nam-ı deger voicecat) harika bir sese sahip,sarkılarda oyle
sleeping with the earth my dying bride
ben iki parçasını dinledim.Başarılı buldum.BEnce çalışır azim ederlerse türkiye için oldukça önemli bi rock grubu olma potansiyeline sahipler.HAtta bence ööleler.Ama henüz ünlü olmadıkları,pek bilinmedikleri için tabi yani ööle...üff cümle kuramadım.NEyse ben beğendim tavsiye ederim...özellilkle Pınar'ın çok ilgnç bi sesi var.hoşşş...
and we all went to heaven in a little row boat
C.I.P.
Güzel ve saglam bir grup.. Su siralar toparlanma asamasinda.. Yeni grup elemanlariyla umarim iyi bir ekip olurlar... Site olarak onlarin takipcisi olacagimizi bildiririm.
C.I.P. ile bazi calismalara imza atacagimizi da buyuk bir şevkle duyurmak istiyorum...
yakinda..
sevgiyle,
C.I.P. ile bazi calismalara imza atacagimizi da buyuk bir şevkle duyurmak istiyorum...
yakinda..
sevgiyle,
brrravooogrungy yazdı:gercek rock gruplari bu ulkede bir yerlere gelemezler. sas kaza album cikartabilselerde da sonuc istedikleri gibi olmaz... bunu ulkemizde devam eden cover projectlerden de goruyoruz.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
- The Invisible
- Müdavim Üye

kayıtlatlarla ilgili acıklamaları:
Kayıt için PIII 450 hızında Creative Vibra128 ses kartı olan 2 ayrı bilgisayar kullandık. tüm sonradan yapılan işlemler, efektler ve düzenlemeler bu bilgisayarlarda yapıldı. Davullar çoğunlukla, canlı çalınmış samplelar üzerinden milim milim kesilip yeni samplelar oluşturacak şekilde düzenlendi. Tabii ki canlı çalınabilecek davul kayıtları oluşturduk. Her zaman olduğu gibi canlı gitar ve bass kaydı yaptık. (Bass: Cort, Vision (ikisi de elektronik olarak modifiyeli sayılır) ve Gitar: Squaire (Taklit tabii
No name aslında 2 el almıştım, sonradan squaire oldu
Kayıt programı olarak N-Track 3.0 ve Efektleri oluşturmak için yoğunluklu olarak Re-Birth v2.0 kullandık. İmkanlarımızın en az olduğu konu ise doğal olarak vokal kaydı idi. Eski bir "Karaoke" mikrofonuna ince külotlu çorap geçirmek kaydıyla yapmak zorunda kaldık. Buna kimse pek inanmıyor, zaten ben de inanamadım, çünkü Pınar'ın sesi bunca engellemeye rağmen çok güzel geliyordu. Stüdyo kaydında neler yapar bu kız aklıma bile getirmek istemiyorum
(kaynak: http://www.catsinpractice.net)
Kayıt için PIII 450 hızında Creative Vibra128 ses kartı olan 2 ayrı bilgisayar kullandık. tüm sonradan yapılan işlemler, efektler ve düzenlemeler bu bilgisayarlarda yapıldı. Davullar çoğunlukla, canlı çalınmış samplelar üzerinden milim milim kesilip yeni samplelar oluşturacak şekilde düzenlendi. Tabii ki canlı çalınabilecek davul kayıtları oluşturduk. Her zaman olduğu gibi canlı gitar ve bass kaydı yaptık. (Bass: Cort, Vision (ikisi de elektronik olarak modifiyeli sayılır) ve Gitar: Squaire (Taklit tabii
sleeping with the earth my dying bride
ince eleyip, sik dokumak gerekir diye dusunuyorum... cunku bende calacagim diyip de sacmalamak farkli, gercekten calmak farklidir... benim de tabi ki herkesin oldugu gibi bi grubum var ama ben once bir dinleyiciyim... bunu gorebilen grup cok az. hepsi sadece kendilerini dusunuyor. ben hepsini izliyorum ama nedense bizim konserlerimizde farkli 20 kisi goruyoruz, gormuyoruz... onun da yarisi mekanda olanlar zaten.metal_meltdown yazdı:aslında herşeyden önce bütün yerli guruplara destek vermeliyiz bence
arkadaşlar, öncelikle hepinize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız, vaktinizi ayırıp dinlediğiniz ve yorumlarda bulunduğunuz için. umarız hoşunuza gitmiştir çalışmalarımız 
grungy; soramadığın soruya cevap vereyim, sormuşsun gibi
Ayrılan elemanlarımız Onur (davul) ve Eren (gitar) 'in ayrılma sebepleri tamamen iş yoğunluğu ve gruba yeteri kadar kanalize olamama şeklindeydi. Onlar da, Cats In Practice'e çok fazla şey - ruhunu- katmış, hatta, sadece yoğunluk nedeniyle hakkını verememekten korkarak bu düşüncelerini bize iletmişler ve dördümüz bu kararı beraber almış bulunmuş olmuşuzdur. (daha kötü bir cümle yazılamaz sanırım) İkisi de hep kedi kalacak süper dostlarımızdır ayrıca.
Eren'in MBA süreci ve Onur'un iş yoğunluğunun arasında, bir de Türkçe Rock yapan süper bir de grupları var şu an Kırkaltı diye. Şu an yapım aşamasında olan web sitelerinden ulaşılabilir onlara da: http://www.kirkalti.net
grungy; soramadığın soruya cevap vereyim, sormuşsun gibi
Ayrılan elemanlarımız Onur (davul) ve Eren (gitar) 'in ayrılma sebepleri tamamen iş yoğunluğu ve gruba yeteri kadar kanalize olamama şeklindeydi. Onlar da, Cats In Practice'e çok fazla şey - ruhunu- katmış, hatta, sadece yoğunluk nedeniyle hakkını verememekten korkarak bu düşüncelerini bize iletmişler ve dördümüz bu kararı beraber almış bulunmuş olmuşuzdur. (daha kötü bir cümle yazılamaz sanırım) İkisi de hep kedi kalacak süper dostlarımızdır ayrıca.
Eren'in MBA süreci ve Onur'un iş yoğunluğunun arasında, bir de Türkçe Rock yapan süper bir de grupları var şu an Kırkaltı diye. Şu an yapım aşamasında olan web sitelerinden ulaşılabilir onlara da: http://www.kirkalti.net
- p_u_r_p_l_e
- Üye

bence gayet iyi amatör gibide görmüyorum sitelerinden indirdim sarkılarını meraklanan veya dinlemek isteyen vatandaslar icin adres www.catsinpractice.net kolay geleee 
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

bikaç sarkısını dinledim ama gayet iyiler bence.. pınar ın farklı bi sesi var ve cok hoş 8) müzik aletleri de güsel kullanılmıs kulağa batmıyo dinlemesi hoş ama fazla bilgim olmadığı için bu konuda yorum yapamıcam
geniş bi dinleyici kitlesi olucak olması bi gercek bence.. sadece biraz daha ortaya cıkıp kendilerini göstermeleri gerek gibi..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
grungyciim, desteğine ultra teşekkürlerimi her daim sunarım bilirsin
yine sunuyorum...
şu aralar, yeni cover projemiz ile meşgulüz oldukça, eğer bir terslik olmazsa aralık ayı içerisinde programlarımız başlayacak sanırım.
mekanlar, konserler ve her türlü yeniliği bildireceğiz; tabii bi de bedava bira promosyonumuz yine olacak
ben çok içmiyorum nasılsa, dinleyenlerimiz içsin, güzelleşsin 
sevgi, saygı sunulur...
şu aralar, yeni cover projemiz ile meşgulüz oldukça, eğer bir terslik olmazsa aralık ayı içerisinde programlarımız başlayacak sanırım.
mekanlar, konserler ve her türlü yeniliği bildireceğiz; tabii bi de bedava bira promosyonumuz yine olacak
sevgi, saygı sunulur...
- kozmik_peri
- Müdavim Üye