Galatasaray

ve spor...
Kullanıcı avatarı
miss_blackwolf
Üye
Üye

Mesaj gönderen miss_blackwolf »

ölümüne GS
8)
bejekelilere şimdiden geçmiş olsun :002
layne
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen layne »

miss_blackwolf yazdı:ölümüne GS
8)
kimseye geçmiş falan olmasın. adam gibi güzel bir maç olsun. o kadar.
betterman.
Kullanıcı avatarı
miss_blackwolf
Üye
Üye

layne yazdı:
8)
kimseye geçmiş falan olmasın. adam gibi güzel bir maç olsun. o kadar.
taam güsel maç oljak işde inş yencez bejekeyi
Kullanıcı avatarı
_RockMania_
Üye
Üye

Mesaj gönderen _RockMania_ »

inönü zaferini alıcas yize bejekeden :D kaçarı yok bu akşam martı kızartma yices :P :015
"Kendime Rağmen Durmam Basar Giderim" Sen "İster Yaşa, İster Sön"..... <<<GaNaMos>>> ...
Kullanıcı avatarı
kamze
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kamze »

izlenilesi bi maç olsun,islediğime yazık oldu demiyim bişe istemiom.. ama alırsak da fena olmas hani;)
pencere önü çiçeği
Kullanıcı avatarı
miss_blackwolf
Üye
Üye

çarşı oljak turşuu:D
aljaz bu maçı inş
layne
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen layne »

mehmet geçen haftanın ardından iyi bir performans sergileyecek değildi elbette ama bu kadar çok top kaybı, basit hatalar ve son olarak da penaltı pozisyonu gerçekten onu sahanın en kötüsü yaptı. gerets'in kadro seçimi de oldukça enteresandı. necati-tolga değişikliği içinse akıl fikir demek gerekiyor sanırım. necati kötüydü ama tolga'yla değil, başka bir oyuncuyla değişmeliydi. hasan kabze'nin yerine ilk etapta necati'yi çıkarmak düşünülebilirdi.
olmadı, sağlık olsun. bu sene galatasaray'dan birşeyler beklemek gerçekten güç. duran topları verimli kullanan, oyunu şekillendirebilecek bir oyuncu olmadıkça gelecek sezonlar için de birşeyler beklemek zor. bu sezon galatasaraylıyım diyemiyorum. kayserispor'u tutuyorum. en azından güzel futbol oynuyor kayserispor.
betterman.
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

bejekelilere şimdiden geçmiş olsun
_RockMania_ yazdı:inönü zaferini alıcas yize bejekeden :D kaçarı yok bu akşam martı kızartma yices
miss_blackwolf yazdı:çarşı oljak turşuu:D
aljaz bu maçı inş
:lol:
sleeping with the earth my dying bride
layne
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen layne »

jonnathan yazdı:

_RockMania_ yazdı:inönü zaferini alıcas yize bejekeden :D kaçarı yok bu akşam martı kızartma yices
aljaz bu maçı inş
:-D
betterman.
Kullanıcı avatarı
kamze
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kamze »

gerets ah gerets.. bu bjk de bile yenildik yani.. tolga nie oynadı yaa!!! off.. yorumsuz..
pencere önü çiçeği
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

jonnathan yazdı:

aljaz bu maçı inş
+sonsuz.. :002
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

jonnathan yazdı:

aljaz bu maçı inş
ahahahah :-D
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
r1g0r
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen r1g0r »

fena pörtletti bjk
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bloodline666 »

gerest seneye oynatacağız takımdaki adamları yavaş yavaş kafasında bulmaya başlamış ben böyle hissediyoru hakan şükür falan artık bu takımda oynayamaz en sonunda bunu gerestte görmüş bencede iyi yapmış takım içinde adam gibi durmayan bir hasan şaşıda kadroya almamaış onun yerine belki karakter olarak birşey ifade etmeyen ama futbol olarak birşeyler yapmak isteyen bir ayhan devamlı saha içinde basan bir okan ve genç oyuncu mehmet güveni oynatmayı kafaya koymuş takdir etmek lazım kendiside zaten %200 haklıyım dedi helal
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
Kullanıcı avatarı
issirganotununissirmiyani
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen issirganotununissirmiyani »

bloodline666 yazdı:gerest seneye oynatacağız takımdaki adamları yavaş yavaş kafasında bulmaya başlamış ben böyle hissediyoru hakan şükür falan artık bu takımda oynayamaz en sonunda bunu gerestte görmüş bencede iyi yapmış takım içinde adam gibi durmayan bir hasan şaşıda kadroya almamaış onun yerine belki karakter olarak birşey ifade etmeyen ama futbol olarak birşeyler yapmak isteyen bir ayhan devamlı saha içinde basan bir okan ve genç oyuncu mehmet güveni oynatmayı kafaya koymuş takdir etmek lazım kendiside zaten %200 haklıyım dedi helal
bence kadro güzeldi ama insanın yanında biraz şans olması lazım formsuz bir hasan kabze yerine ümit akranı görmek isterdim
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
Kullanıcı avatarı
demakrotive
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen demakrotive »

son yıllarda izlediğim en zevksiz maçtı
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

issirganotununissirmiyani yazdı:
bloodline666 yazdı:gerest seneye oynatacağız takımdaki adamları yavaş yavaş kafasında bulmaya başlamış ben böyle hissediyoru hakan şükür falan artık bu takımda oynayamaz en sonunda bunu gerestte görmüş bencede iyi yapmış takım içinde adam gibi durmayan bir hasan şaşıda kadroya almamaış onun yerine belki karakter olarak birşey ifade etmeyen ama futbol olarak birşeyler yapmak isteyen bir ayhan devamlı saha içinde basan bir okan ve genç oyuncu mehmet güveni oynatmayı kafaya koymuş takdir etmek lazım kendiside zaten %200 haklıyım dedi helal
bence kadro güzeldi ama insanın yanında biraz şans olması lazım formsuz bir hasan kabze yerine ümit akranı görmek isterdim
ümitinde pek formda olduğunu söyleyemeyeceğim ben valla vestel manisaya 4 gol attıktn sonra işte ümit manşetlerine aldanmamak lazım ki zaten ondan sonra da ben bir varlık göremedim ümitte zatne vesteli herkes yeniyor galatasaray zaten yenmeseydi şaşardım onun için ümiti oynatmamasında haklıydı gerest
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

abi onu oynatmamasında haklıydı bunu zaten kes bu zaten oynamaz diyosun bence hakanı ele artık kral aşamasında bırakmalı köşesine çekilmeli ama hasan şaş la ümit karan ın ölüsü bile yeter bana göre formsuzluk ve atışmalar önemli değil asıl o 4gole şaşırmalı çünkü ümit adeta bende varım burda demişti ama gerets yine abukluğunu yapıp kesti biçti tecrübesinin %1,yeteneğinin %10 ve oyun zekasının %50 bile olmadığını düşündüğüm mehmet güven mi bu takımın geleceği?derbinin en iyisi ayhan mı gençlere karakter,tecrübe ve abilik üzerine ders verecek?son dakikaların şok adamı ama semih in geleceğinin hayaleti hasan kabze mi ilk 11de forvet oynar bu takımda?..ben inanmıyorum bunlara ben de galatasaraylıyım ama yine de mantıklı gelmiyo bana gerets in kadro çakışmaları
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
Kullanıcı avatarı
lanetdusler
Üye
Üye

Mesaj gönderen lanetdusler »

bloodline666 yazdı:e sonuç ? sadece kupa müzede bununla kendimizi avutmayalım tama büyük bir başarı ama bunu devam ettrimek lazım değil mi?

o kupa kolay kolay kazanılmaz sözle kazanılmıyoo
onun için galatasaray gibi çalışın

gerçi diğer türk takımlarının edirne dışına çıkmasını yasaklaıyan bi kanun olması lazımm

uluslararası ne işleri olabilir ki boş yere kurulmuşlar galatasaray size yeter
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

lanetdusler yazdı:
bloodline666 yazdı:e sonuç ? sadece kupa müzede bununla kendimizi avutmayalım tama büyük bir başarı ama bunu devam ettrimek lazım değil mi?

o kupa kolay kolay kazanılmaz sözle kazanılmıyoo
onun için galatasaray gibi çalışın

gerçi diğer türk takımlarının edirne dışına çıkmasını yasaklaıyan bi kanun olması lazımm

uluslararası ne işleri olabilir ki boş yere kurulmuşlar galatasaray size yeter
ya sen allah askına oradamısın ya tamam senin istediğin gibi olsun :006 hey allahım
Kullanıcı avatarı
doacan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen doacan »

gs:2 ts:1
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

pek yaılacak bir şey yok ama galatasarayı tebrik ediyorum hakkaten inanarak oynayan bir takım 1-1den sonraki 2-1 e kadarki oyun hakkaten iyiydi
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen kindmonster »

takımımızı tebrik ediyorum.
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

trabzon un attığı golde kaleciye foul olsa da ikinci golü tamamen şansla attığımız iddia edilse de ve artık nerdeyse tek tük kişinin şampiyonluğa inancı kalsa da ben takımımla gurur duyuyorum umarım geçen senenin bi dejavusu olur ve yine alırız ligi =)
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen kindmonster »

Görünürde her şey başkan Özhan Canaydın’ın, "Ben Adnan Polat ile seçim kazanmadım. Polat bana karşı daha önce hezimete uğradı" sözleriyle başladı. Bu sözler, hem Polat’a hem de Polat’a karşı olan yönetim kurulu içindeki "Liseli yöneticiler"e yönelik yatıştırıcı bir mesajdı.

Günlerdir sessiz devam eden kavga bu sözlerle fitillendi. Canaydın, Liseli gruptan yana tavır alıyor, savaş baltaları topraktan çıkıyordu. Evet, "Galatasaray lisenin takımıdır" diyen bir grup vardı yönetimde. Şükrü Ergün ve Celal Gürcan, bu düşüncelerini hemen hemen her platformda dile getiriyorlardı. Ve özellikle "Alaylı" olarak niteledikleri, Adnan Polat, Haldun Üstünel, Fatih Gökşen ve Tunca Hazinedaroğlu’nun kamuoyunda ön plana çıkmalarını ve futbol takımını yönlendirmelerini istemiyorlardı.

* * *

Kavga 2006 yılının ağustos ayında başlamıştı. Yönetim henüz daha 5 aylıktı. Ve Şampiyonlar Ligi için Olimpiyat Stadı’nı tercih etmişti. Bu amaçla bir basın toplantısı düzenlenmişti. Tüm yöneticeler sahnedeydi. Biri hariç..

İkinci başkan Semih Haznedaroğlu..

Haznedaroğlu, Polat’tan davet beklemiş ama o davet gerçekleşmemişti. Polat belki unuttuğundan, belki de kasten Haznedaroğlu’nu sahneye çağırmadı. Ertesi günü tüm gazetelerde, çarşaf çarşaf fotoğraflar yayınlandı.

Semih Haznedaroğlu bu durumu içine sindiremedi. Ve görevinden istifa etti. Başkan Canaydın, bu istifayı yönetim kuruluna hiç getirmedi. 3 ay bekletti ve istifayı geri aldırdı.

İstifanın perde arkasını bilen ve kendisine karşı tepki olarak yorumlayan Polat ve arkadaşları bu durumu içlerine sindiremedi. Yorumları ilginçti, "Ayıptır.. Hem başkan adına, hem de kendisi adına.. Madem istifa ediyorsun çek git. Ama gitmiyor. Başkan da yönetime sormadan istifayı geri aldırıyor.. Vallahi ayıptır."

* * *

Kavganın tohumları atılmıştı. Ve günden güne de büyüyordu. İki grubun çekişmesi tribünlere de yansımıştı.

Vestel Manisa maçında asılan "Haldun Üstünel, içimizden birisin" pankartı "Liseli" grubun büyük tepkisiyle karşılanmıştı. Haldun Üstünel pankartı görür görmez sapsarı kesildi. Yanındaki dostuna döndü, "Ayvayı yedik ağabey!" dedi...

- Şimdi bize nasıl saldırırlar yönetimde...

* * *

Liseli grubun buna tepkisi hiç gecikmedi. Celal Gürcan ve Şükrü Ergün’ün Galatasaray Lisesi’nin önünde poz vererek, "Kulüp bizimdir" demesi Polat ve ekibine karşı açık bir mesajdı. Milyonlarca Galatasaray taraftarının da tepkisini çekmişti bu açıklama.

Taraftarlar "Kulüp liselilerindir" görüşüne tepki gösteriyordu.

* * *

Liseliler ve alaylıların arası teknik heyet konusunda da açılmıştı. Liseli Bülent Tulun’un Polat tarafından görevden alınması ve yerine alaylı Adnan Sezgin’in getirilmesi bu konudaki kavganın startıydı. "İçimizden biri değil, mazisini biliyorsunuz, nasıl yakıştırdınız Galatasaray’a" diyerek, Sezgin konusunda Polat’a tepki gösteriyorlardı. Ama Polat bu konuda taviz vermedi.

Ve ardından Gerets konusunda da tartışma başladı. Polat, Gerets’i istemiyordu. Başkan ve arkadaşları ise Gerets’in arkasında duruyorlardı. "Gerets’i isteyenler ve istemeyenler" diye de ikiye bölünmüşlerdi.

Gerets’in arkasında duran Liseliler, Polat’ın maçlardan önce futbolcularla yaptığı konuşmaları "ti"ye alıyor, "Kaleyi içerden fethetmeye başladı. İpleri eline alıyor, istediği gibi oynuyor. Bunu durdurmak lazım" diyorlardı.

Bu sözler tabii ki Adnan Polat’ın da kulağına gidiyordu.

* * *

Ama bu kadarla kalmıyordu. İşin en tehlikeli boyutu işte bu noktada yaşanıyordu. Yönetim içindeki tartışmadan futbolcular da haberdar oluyordu. Polat’a yakınlaşanlar diğer gruptan korkuyor, diğer gruba gidenlerse Polat’tan çekiniyordu.

Futbol takımı da 2’ye hatta 3’e bölünmüştü.

Gençler korkuyordu. En başta da Arda.. Müthiş bir yükseliş yakalamıştı genç oyuncu. Ama inanır mısınız, topu almaya ya da rakipten kapmaya korkuyordu Arda. Çünkü o zaman sesler yükseliyordu "Bazı ağabeyler"den;

- Hoopppp topu atsana bana..

Yalnızca, Arda mı... Diğer takımlara giden tüm gençler aynı dertten muzdaripti.

* * *

Kol kırılır yen içinde kalır...

G.Saray Kulübü her dönemde bu sözü kendine rehber edindi... Taa ki, Trabzonspor maçına kadar... Taraftarın yönetimi protesto edeceğini hemen hemen herkes biliyordu. Ve elbette birbirlerini suçluyordu.

Liselilerin hedefi elbette Polat ve ekibiydi. "O pankartlar Polat ve arkadaşlarının eseri" diyorlardı.

Polat ve arkadaşları da bunu bildikleri için yönetimden ayrı bir yere oturmuşlardı. Gelişmelerden, liselileri suçluyorlardı. Hatta sarı kırmızılı camiaya yakın bir ismin, "Bu liseliler kafataşçı gibi davranıyor" yorumuna hiçbir tepki vermiyorlardı.

* * *

Başkan Özhan Canaydın tüm bu gelişmelerden haberdardı elbette. Ve çok da rahatsızdı. Trabzonsporlu Musa’nın sakatlanmasını bahane ederek stattan ayrıldı.

Maç sonunda kendisine yöneltilecek sorulardan kurtulmak istiyordu.

Bunu şimdilik başardı. Sorulardan kurtuldu belki ama sorunlardan kurtulamadı. Bu öfke ve kıskançlık devam ettiği sürece kurtulamayacak da...

Aklın yolu bir... Sorunları aşmak birlik olmaktan geçiyor...
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..