8)
bejekelilere şimdiden geçmiş olsun

+sonsuz..jonnathan yazdı:miss_blackwolf yazdı:ölümüne GS
bejekelilere şimdiden geçmiş olsun_RockMania_ yazdı:inönü zaferini alıcas yize bejekedenkaçarı yok bu akşam martı kızartma yices
miss_blackwolf yazdı:çarşı oljak turşuu:D
aljaz bu maçı inş
ahahahahjonnathan yazdı:miss_blackwolf yazdı:ölümüne GS
bejekelilere şimdiden geçmiş olsun_RockMania_ yazdı:inönü zaferini alıcas yize bejekedenkaçarı yok bu akşam martı kızartma yices
miss_blackwolf yazdı:çarşı oljak turşuu:D
aljaz bu maçı inş

bence kadro güzeldi ama insanın yanında biraz şans olması lazım formsuz bir hasan kabze yerine ümit akranı görmek isterdimbloodline666 yazdı:gerest seneye oynatacağız takımdaki adamları yavaş yavaş kafasında bulmaya başlamış ben böyle hissediyoru hakan şükür falan artık bu takımda oynayamaz en sonunda bunu gerestte görmüş bencede iyi yapmış takım içinde adam gibi durmayan bir hasan şaşıda kadroya almamaış onun yerine belki karakter olarak birşey ifade etmeyen ama futbol olarak birşeyler yapmak isteyen bir ayhan devamlı saha içinde basan bir okan ve genç oyuncu mehmet güveni oynatmayı kafaya koymuş takdir etmek lazım kendiside zaten %200 haklıyım dedi helal

ümitinde pek formda olduğunu söyleyemeyeceğim ben valla vestel manisaya 4 gol attıktn sonra işte ümit manşetlerine aldanmamak lazım ki zaten ondan sonra da ben bir varlık göremedim ümitte zatne vesteli herkes yeniyor galatasaray zaten yenmeseydi şaşardım onun için ümiti oynatmamasında haklıydı gerestissirganotununissirmiyani yazdı:bence kadro güzeldi ama insanın yanında biraz şans olması lazım formsuz bir hasan kabze yerine ümit akranı görmek isterdimbloodline666 yazdı:gerest seneye oynatacağız takımdaki adamları yavaş yavaş kafasında bulmaya başlamış ben böyle hissediyoru hakan şükür falan artık bu takımda oynayamaz en sonunda bunu gerestte görmüş bencede iyi yapmış takım içinde adam gibi durmayan bir hasan şaşıda kadroya almamaış onun yerine belki karakter olarak birşey ifade etmeyen ama futbol olarak birşeyler yapmak isteyen bir ayhan devamlı saha içinde basan bir okan ve genç oyuncu mehmet güveni oynatmayı kafaya koymuş takdir etmek lazım kendiside zaten %200 haklıyım dedi helal

bloodline666 yazdı:e sonuç ? sadece kupa müzede bununla kendimizi avutmayalım tama büyük bir başarı ama bunu devam ettrimek lazım değil mi?

ya sen allah askına oradamısın ya tamam senin istediğin gibi olsunlanetdusler yazdı:bloodline666 yazdı:e sonuç ? sadece kupa müzede bununla kendimizi avutmayalım tama büyük bir başarı ama bunu devam ettrimek lazım değil mi?
o kupa kolay kolay kazanılmaz sözle kazanılmıyoo
onun için galatasaray gibi çalışın
gerçi diğer türk takımlarının edirne dışına çıkmasını yasaklaıyan bi kanun olması lazımm
uluslararası ne işleri olabilir ki boş yere kurulmuşlar galatasaray size yeter