Puddle of Mudd
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

she fuckin' hates me diye bi şarkıları ve muhteşem bi klipleri vardı bu şarkıya ait şarkının temposunun artmasıyla birlikte ellerine geçirdiklerini parçalayan çıldıran bikaç elemanı gösteriyodu süperdi klip hala biyerlerde bulabilirsiniz sanırım g li haliyle de olabilir tam hatırlamıyorum ama isminde küfür olmasın diye she hates me ydi adı
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
- RapunZelle
- Müdavim Üye

theHeLL yazdı:she fuckin' hates me diye bi şarkıları ve muhteşem bi klipleri vardı bu şarkıya ait şarkının temposunun artmasıyla birlikte ellerine geçirdiklerini parçalayan çıldıran bikaç elemanı gösteriyodu süperdi klip hala biyerlerde bulabilirsiniz sanırım g li haliyle de olabilir tam hatırlamıyorum ama isminde küfür olmasın diye she hates me ydi adı
zaten tek ve en ünlü şarkılarıydı ... cover yapılabilen eğlenceli şarkı she fucking hates me ..klibi de tatlıydı ...ama tek şarkıdan ileri gidemediler maalesef ....
"...Let me drown within this river, let me drown in this deep silence...
+1plastic yazdı:theHeLL yazdı:she fuckin' hates me diye bi şarkıları ve muhteşem bi klipleri vardı bu şarkıya ait şarkının temposunun artmasıyla birlikte ellerine geçirdiklerini parçalayan çıldıran bikaç elemanı gösteriyodu süperdi klip hala biyerlerde bulabilirsiniz sanırım g li haliyle de olabilir tam hatırlamıyorum ama isminde küfür olmasın diye she hates me ydi adı
zaten tek ve en ünlü şarkılarıydı ... cover yapılabilen eğlenceli şarkı she fucking hates me ..klibi de tatlıydı ...ama tek şarkıdan ileri gidemediler maalesef ....
Aslında gittiler... Blurry ve Control bu şarkıdan bence çok daha iyi ama tutmadı...plastic yazdı:theHeLL yazdı:she fuckin' hates me diye bi şarkıları ve muhteşem bi klipleri vardı bu şarkıya ait şarkının temposunun artmasıyla birlikte ellerine geçirdiklerini parçalayan çıldıran bikaç elemanı gösteriyodu süperdi klip hala biyerlerde bulabilirsiniz sanırım g li haliyle de olabilir tam hatırlamıyorum ama isminde küfür olmasın diye she hates me ydi adı
sleeping with the earth my dying bride
Fred Durst'ün meşhur ettiği grup hatta grup albüm çıkarmadan önce dağılmış. Demoları Fred'e daha sonradan gelmiş. Fred demoları dinleyince "bu adamlar albüm çıkarmalı" demiş. Eski gruptan sadece vokali almış, yanına da üç tane adam bulup albümü çıkartmış. İlk video Control'de grubun bardaki canlı performansını izleyenler arasında elinde içkisiyle Fred Durst'ü de görebilirsiniz. 2 saniyelik görüntü zaten.
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim: