Puddle of Mudd

Yabancı Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
doacan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Puddle of Mudd

Mesaj gönderen doacan »

http://www.puddleofmudd.com

she hates me,blurry,control...gibi şarkıların sahibi grup
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

Zamanında dinlerdim, iyi şarkıları vardı ancak tek albümlük bir grupmuş...
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

efet yaa.. baya bi severdim kendilerini.. nerdelerki acep??
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

she fuckin' hates me diye bi şarkıları ve muhteşem bi klipleri vardı bu şarkıya ait şarkının temposunun artmasıyla birlikte ellerine geçirdiklerini parçalayan çıldıran bikaç elemanı gösteriyodu süperdi klip hala biyerlerde bulabilirsiniz sanırım g li haliyle de olabilir tam hatırlamıyorum ama isminde küfür olmasın diye she hates me ydi adı
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
Kullanıcı avatarı
RapunZelle
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen RapunZelle »

theHeLL yazdı:she fuckin' hates me diye bi şarkıları ve muhteşem bi klipleri vardı bu şarkıya ait şarkının temposunun artmasıyla birlikte ellerine geçirdiklerini parçalayan çıldıran bikaç elemanı gösteriyodu süperdi klip hala biyerlerde bulabilirsiniz sanırım g li haliyle de olabilir tam hatırlamıyorum ama isminde küfür olmasın diye she hates me ydi adı

zaten tek ve en ünlü şarkılarıydı ... cover yapılabilen eğlenceli şarkı she fucking hates me ..klibi de tatlıydı ...ama tek şarkıdan ileri gidemediler maalesef ....
"...Let me drown within this river, let me drown in this deep silence...
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

plastic yazdı:
theHeLL yazdı:she fuckin' hates me diye bi şarkıları ve muhteşem bi klipleri vardı bu şarkıya ait şarkının temposunun artmasıyla birlikte ellerine geçirdiklerini parçalayan çıldıran bikaç elemanı gösteriyodu süperdi klip hala biyerlerde bulabilirsiniz sanırım g li haliyle de olabilir tam hatırlamıyorum ama isminde küfür olmasın diye she hates me ydi adı

zaten tek ve en ünlü şarkılarıydı ... cover yapılabilen eğlenceli şarkı she fucking hates me ..klibi de tatlıydı ...ama tek şarkıdan ileri gidemediler maalesef ....
+1
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

plastic yazdı:

Aslında gittiler... Blurry ve Control bu şarkıdan bence çok daha iyi ama tutmadı...
sleeping with the earth my dying bride
r1g0r
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen r1g0r »

Fred Durst'ün meşhur ettiği grup hatta grup albüm çıkarmadan önce dağılmış. Demoları Fred'e daha sonradan gelmiş. Fred demoları dinleyince "bu adamlar albüm çıkarmalı" demiş. Eski gruptan sadece vokali almış, yanına da üç tane adam bulup albümü çıkartmış. İlk video Control'de grubun bardaki canlı performansını izleyenler arasında elinde içkisiyle Fred Durst'ü de görebilirsiniz. 2 saniyelik görüntü zaten.
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen houseofholy »

solistin dış görünüşü, sesi ve yorumu kurt cobaine fazlasıyla benziyor bence. ilk dinlediğimde bu adamlarda iş var demiştim ama ortadan kayboldular nedense.
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
Kullanıcı avatarı
damii
Üye
Üye

Mesaj gönderen damii »

kesinlikle katılıyorummmmmmm houseofholy'ye...

kurt cobain'e acaip benziyo herseyyle..

cok ii bi grup kaybolsalar da bnm icin varlar hep ( :
en sevdgm grplardan.. en svdigim srkıları ise blurry...

ben de she fuckin' hates me ile tanıdım : p