Fenerbahçe
size de bu yakışır zaten yapabileceğiniz sadece bu..enazından biraz saygı duyabilecek kadar sportmenliğiniz ve insanlığınız kalmıştır diye umuyordum ama umutlarım boş çıktı sanırımdENizROCk yazdı:[img=http://img524.imageshack.us/img524/677/6stvyayinbw8.th.jpg]
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

ohooo şekerim.. 1 kişinin yaptığı işe bakarak tüm camiayı topa tutcaksak.. elimizden çekeceğiniz var yane.. ne ayak şimdi..?!theHeLL yazdı:size de bu yakışır zaten yapabileceğiniz sadece bu..enazından biraz saygı duyabilecek kadar sportmenliğiniz ve insanlığınız kalmıştır diye umuyordum ama umutlarım boş çıktı sanırımdENizROCk yazdı:[img=http://img524.imageshack.us/img524/677/6stvyayinbw8.th.jpg]
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
-
rammstein_19
- Üye

- bloodline666
- Müdavim Üye

aynı şeyi tümer metin denen o adam yapınca profesyonellik oluyor ama fenerden bir adam yapınca etik olmuyor bunu daha önce üstüne basa basa söyledik ama dinleyen yok işte artık sadece para konuşuyor bu işlerde forma aşkı falan kalmamış yazık istemiyorusm ben rüştü mehmet falan yeter artıkfzyaso yazdı:Rüştü nasıl olurda beşiktaşla anlaşır. İstediğini yapmakla serbes ama hiç etik değil. milyonlarca fener taraftarı bunu hoş karşılamaz.
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
serkan balcı, rüştü ve mehmet yozgatlıya çok üzüldüm ben. roberto carlos geliyormuş umrumda değil. Fenerliyim ama takımımın bu politikasından nefret ediyorum. ellerinde olsa tüm kadroyu yabancı yapacaklar. Türk oyunculara yeterince fırsat verilse ve güvenilse çok daha başarılı oluruz.
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
Rüştü'de Antalya'dan geldi. Sonuçta Tümer'de Rüştü'de kendi takımlarında kaptanlığa yükselmiş oyunculardı. Paradan çok Rüştü'ye yapılan vefasızlığında rolü büyük bu transferde. Ama bende Rüştü'nün Beşiktaş'a gelmesini istemezdim.fzyaso yazdı:tümer beşiktaşa sonuçta samsundan geldi ve klüp tarihinde eski biri değil 5 yıllık bir oyuncu. Yani bir hakan şükür,rüştü rençber, bülent korkmaz gibi değil bilmem anlata biliyomuyum. İstediği yere gidebilir ama burası Türkiye, duygusal davranırız eski oyunculara.
sleeping with the earth my dying bride
evet rüştü'ye büyük bir vefasızlık yapıldı.adı bu takımla özdeşleşmiş türkiye'nin yetiştirdiği en büyük kaleci sonucta..bu kadar kolay gözden çıkarılamaz..jonnathan yazdı:Rüştü'de Antalya'dan geldi. Sonuçta Tümer'de Rüştü'de kendi takımlarında kaptanlığa yükselmiş oyunculardı. Paradan çok Rüştü'ye yapılan vefasızlığında rolü büyük bu transferde. Ama bende Rüştü'nün Beşiktaş'a gelmesini istemezdim.fzyaso yazdı:tümer beşiktaşa sonuçta samsundan geldi ve klüp tarihinde eski biri değil 5 yıllık bir oyuncu. Yani bir hakan şükür,rüştü rençber, bülent korkmaz gibi değil bilmem anlata biliyomuyum. İstediği yere gidebilir ama burası Türkiye, duygusal davranırız eski oyunculara.
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
sana katılıyorum Fenerbahçe futbolcularına çok vefasız davranıyor. yabancı hocalar özellikle Türk oyunculara karşı toleranssız davranıyor ve en ufak hatada önce yedek kulübesine sonra başka takıma postalıyorlar. Zico Deivid e gösterdiği toleransı Türk oyunculara göstermedi.jonnathan yazdı:Rüştü'de Antalya'dan geldi. Sonuçta Tümer'de Rüştü'de kendi takımlarında kaptanlığa yükselmiş oyunculardı. Paradan çok Rüştü'ye yapılan vefasızlığında rolü büyük bu transferde. Ama bende Rüştü'nün Beşiktaş'a gelmesini istemezdim.fzyaso yazdı:tümer beşiktaşa sonuçta samsundan geldi ve klüp tarihinde eski biri değil 5 yıllık bir oyuncu. Yani bir hakan şükür,rüştü rençber, bülent korkmaz gibi değil bilmem anlata biliyomuyum. İstediği yere gidebilir ama burası Türkiye, duygusal davranırız eski oyunculara.
Tümer gibi Rüştü de bir takıma mal olmuş bir oyuncudur. ben nasıl Tümerin Fenerli olmasına alışamadıysam eminim Beşiktaşlılar da Rüştünün BJKli olmasına alışamayacaklardır
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
- bloodline666
- Müdavim Üye

zico Deivid e gösterdiği toleransı biraz olsun semihe gösterseydi fener daha rahat bir şampiyonluk alırdı kezmanın olmadığı zamanlarda hep devid oynadı takımda sanırım deivid ziconun oğlu bu kadar da olmazhouseofholy yazdı:sana katılıyorum Fenerbahçe futbolcularına çok vefasız davranıyor. yabancı hocalar özellikle Türk oyunculara karşı toleranssız davranıyor ve en ufak hatada önce yedek kulübesine sonra başka takıma postalıyorlar. Zico Deivid e gösterdiği toleransı Türk oyunculara göstermedi.jonnathan yazdı:Rüştü'de Antalya'dan geldi. Sonuçta Tümer'de Rüştü'de kendi takımlarında kaptanlığa yükselmiş oyunculardı. Paradan çok Rüştü'ye yapılan vefasızlığında rolü büyük bu transferde. Ama bende Rüştü'nün Beşiktaş'a gelmesini istemezdim.fzyaso yazdı:tümer beşiktaşa sonuçta samsundan geldi ve klüp tarihinde eski biri değil 5 yıllık bir oyuncu. Yani bir hakan şükür,rüştü rençber, bülent korkmaz gibi değil bilmem anlata biliyomuyum. İstediği yere gidebilir ama burası Türkiye, duygusal davranırız eski oyunculara.
Tümer gibi Rüştü de bir takıma mal olmuş bir oyuncudur. ben nasıl Tümerin Fenerli olmasına alışamadıysam eminim Beşiktaşlılar da Rüştünün BJKli olmasına alışamayacaklardır
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
tabi bunda Deivid i Zico nun transfer ettirmesinin payı büyük, ama Semih öyle mi PAF takımdan gelmiş adı sanı olmayan genç bir oyuncu. genç Türk futbolcularımız yabancı hocaların elinde bu şekilde harcanmamalı..bloodline666 yazdı:zico Deivid e gösterdiği toleransı biraz olsun semihe gösterseydi fener daha rahat bir şampiyonluk alırdı kezmanın olmadığı zamanlarda hep devid oynadı takımda sanırım deivid ziconun oğlu bu kadar da olmazhouseofholy yazdı:sana katılıyorum Fenerbahçe futbolcularına çok vefasız davranıyor. yabancı hocalar özellikle Türk oyunculara karşı toleranssız davranıyor ve en ufak hatada önce yedek kulübesine sonra başka takıma postalıyorlar. Zico Deivid e gösterdiği toleransı Türk oyunculara göstermedi.jonnathan yazdı:Rüştü'de Antalya'dan geldi. Sonuçta Tümer'de Rüştü'de kendi takımlarında kaptanlığa yükselmiş oyunculardı. Paradan çok Rüştü'ye yapılan vefasızlığında rolü büyük bu transferde. Ama bende Rüştü'nün Beşiktaş'a gelmesini istemezdim.
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
Fenerbahçe şimdi de Ümit Karanın peşindeymiş. habere göre GS ne teklif ederse 2 katı teklif edilmiş. Ümit bugün Feldkamp tarafından antremana alınmamış.. görünüşe göre gereksiz bir transfer daha yapılacak. 3 büyükler arasındaki bu takasdan sıkıldım artık. Anadolu kulüplerinde genç yetenekler transfer için beklerken, takımına malolmuş futbolcuları neden alırlar anlamam. sebep acaba güç gösterisi yapmak mı?
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
bu düşüncene katılmıoyrum. ego aşılması gereken önemli bir sorun ama bunu aşmaları için profesyonel kişiler var ki bunlara oyucularında profoyenelliğini katmak gerekir. Birde klüpler dünya kadar paralar veriyor. bunu sorunlarını düşünmeleri gerekir.
Ayrıca Ümit Karan uluslar arası kalitede bir forvet. Umarım takıma katarlar.
Ayrıca Ümit Karan uluslar arası kalitede bir forvet. Umarım takıma katarlar.