Marilyn Manson

Yabancı Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

istiosanz rapcore dielim... tam manson tarzı :)
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

smD yazdı:istiosanz rapcore dielim... tam manson tarzı :)
her ne boksa işte, müziği pek kaliteli değil, en sevilen şarkıları cover
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

DeLi yazdı:
smD yazdı:istiosanz rapcore dielim... tam manson tarzı :)
her ne boksa işte, müziği pek kaliteli değil, en sevilen şarkıları cover
korn,limp bizkit,linkin park,slipknot,soad vs tarzı grupların yaptıgı muzige benzer diyelim,onlarada halk arasında numetal diyelim karısıklık cıkmasın:) herneyse bu saydıgım gruplar arasından kornla birlikte sivrilen biri bence ama korn'a saygım daha buyuk
sleeping with the earth my dying bride
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

SamotH yazdı:Kendi düşüncemi söyleyeyim:Bu adam müzik yapıyor demek büyük bir hata...
sittir lan marduk dinliyor sonra da buna muzik denmezmismus. biraz sogan ye de reaktor hucrelerin acilsin. :oops:
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

grungy yazdı:
SamotH yazdı:Kendi düşüncemi söyleyeyim:Bu adam müzik yapıyor demek büyük bir hata...
sittir lan marduk dinliyor sonra da buna muzik denmezmismus. biraz sogan ye de reaktor hucrelerin acilsin. :oops:
ne alaka olm marduk ne bu ne...
Plareon
Üye
Üye

Mesaj gönderen Plareon »

Ya tamam. Belki biraz salladım ama olsun. Adamın en iyi şarkıları cower ları ama o cowerlara kattığıadamın kendi tarzı. Saygı duymak gerek. Bu arada Bluejean dergisi geçen yıl onu en yakışıklı yaşayan ölü! seçmişti. :roll:
Her eylem bir bilgi akışı veya radyasyonudur...
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

bence Marilyn popüler kültürü içten yıkmaya çalışıyor.Sistem Dışarıdan Eleştirilemz hesabı yani
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
Kullanıcı avatarı
Lily
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Lily »

grungy yazdı:
:lol: muhahaha...ilahi grungy...iyi dedin.
and we all went to heaven in a little row boat
Kullanıcı avatarı
jewel
Üye
Üye

Mesaj gönderen jewel »

ciddi sekilde kisilik daha dogrusu kimlik problemi bulunan ucube herif...bunun arkasindan kosan milyonlar war bide...
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

jewel yazdı:ciddi sekilde kisilik daha dogrusu kimlik problemi bulunan ucube herif...bunun arkasindan kosan milyonlar war bide...
ben ole oldugunu dusunmuyorum ama sen hic tecavuze ugradin mi?
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

Lily yazdı:
grungy yazdı:
:lol: muhahaha...ilahi grungy...iyi dedin.
ya arkadaşlar mardukla manson'un pek bir alakası yok :D :P
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

alakasi oldugunu soylemedik biz zaten. eger marduk muzik yapiyor diyebilirsek marilyn manson haydi hay yapiyor diyebiliriz. (en azindan ne dedigi anlasiliyor.) bunu demek istemistik biz.
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

bende diyorumki, marduk manson'dan daha iyidir
her ne kadar oturaklı bilmesemde ikisini dinlemişliğim aynı ölçüdedir bunları..marduk eşek gibi çalıyor afedersiniz :)
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

o kisiye gore degisir... bana gore cok teknik veya saniyede 9, 10 tarama yapilmasi, bilmem kac dakka solo atilmasi degil... parcanin ruhu onemli.
black metal bayaa bi dinlemistim. simdi geriye dondugumde niye dinledigimi anlamis degilim. sadece kafa sisiriyor bana kalirsa. ama tabi ki mourning palace gibi parcalari bunun disinda tutuyorum.
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

bana göre de manson'da ruh yok pek..marduk da da var mı yok mu bilmiyorum işte o yüzden bu ikisini kıyalslarken müziği nasıl yaptıklarına falan bakıyorum
mesela "Night of the long knives" şarkısı :wink:
Kullanıcı avatarı
The Invisible
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen The Invisible »

jewel yazdı:ciddi sekilde kisilik daha dogrusu kimlik problemi bulunan ucube herif...bunun arkasindan kosan milyonlar war bide...
Katılıorum..Ne müziini sewiorum ne de kendisini..Bildiim kadarıyla tek gözünü aldırmışmıydı neydi (belki yanlıştır)..yani saçmalıo adam ..amacı neki
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

The Invisible yazdı:
Katılıorum..Ne müziini sewiorum ne de kendisini..Bildiim kadarıyla tek gözünü aldırmışmıydı neydi (belki yanlıştır)..yani saçmalıo adam ..amacı neki
kulaktan dolma seylere inanmayin derim... arastirin biraz. hangi insan gozunu aldirir? adam sadece bi dunya lens kullaniyor. bi aralar da kendi kendine oral sex yapabilmek icin belinden bilmem kac tane kaburga kemigi aldirdigini soyleyen arkadaslarim vardi. ben de tokatlayip, direk kovardim. mantik disi sacma sapan seyler...
En son grungy tarafından 10 Kas 2004 18:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

DeLi yazdı:bana göre de manson'da ruh yok pek..marduk da da var mı yok mu bilmiyorum işte o yüzden bu ikisini kıyalslarken müziği nasıl yaptıklarına falan bakıyorum
o zaman moruk diyebilir miyiz?

ne zaman neyi sevip, sevemeyecegin belli olmaz... bakarsin bir gun marilyn manson nin bi parcasi hosuna gider.
Kullanıcı avatarı
The Invisible
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen The Invisible »

Araştırmadım duymuştum sadece ama adamın tipine bakınca yapmıştır dedim..Adama karşı önyargım var biraz hakkında da pek bi bilgim yok..
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

grungy yazdı:
DeLi yazdı:bana göre de manson'da ruh yok pek..marduk da da var mı yok mu bilmiyorum işte o yüzden bu ikisini kıyalslarken müziği nasıl yaptıklarına falan bakıyorum
o zaman moruk diyebilir miyiz?

ne zaman neyi sevip, sevemeyecegin belli olmaz... bakarsin bir gun marilyn manson nin bi parcasi hosuna gider.
şu anda da var sweet dreams'i güzel yaptılar...ama dediğim gibi insanlara güzel gelen birkaç şarkısı da cover..
ilerisi için de belli olmaz tabi kimse bilemez, belki ileride birşey olur severim hatta burada da savunurum, ama şu anki düşüncelerim böyle
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

sevmiyorum.. ısınamadım.. adamı görünce kendimi cok garip hissediyorum..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

kendini niye garip hissediyorsun o hissetsin :?
En son DeLi tarafından 15 Kas 2004 22:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
deathster
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen deathster »

bu adam laf sokmak istedii yerlere dogrudan gömüyo öle inceden degdirip birakmiyo hemde köküne kadar sokuyo lafi hiç acimadan helal ossun
Kullanıcı avatarı
mavisakal_kan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mavisakal_kan »

+99999999999999999999999999999999999999
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

DeLi yazdı:kendini niye garip hissediyorsun o hissetsin :?
ne bilim ya bi garip bişi bu adam.. yok ben onun hislerinin olduundan emin deilim..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?