smD yazdı:istiosanz rapcore dielim... tam manson tarzı
her ne boksa işte, müziği pek kaliteli değil, en sevilen şarkıları cover
korn,limp bizkit,linkin park,slipknot,soad vs tarzı grupların yaptıgı muzige benzer diyelim,onlarada halk arasında numetal diyelim karısıklık cıkmasın:) herneyse bu saydıgım gruplar arasından kornla birlikte sivrilen biri bence ama korn'a saygım daha buyuk
Ya tamam. Belki biraz salladım ama olsun. Adamın en iyi şarkıları cower ları ama o cowerlara kattığıadamın kendi tarzı. Saygı duymak gerek. Bu arada Bluejean dergisi geçen yıl onu en yakışıklı yaşayan ölü! seçmişti.
alakasi oldugunu soylemedik biz zaten. eger marduk muzik yapiyor diyebilirsek marilyn manson haydi hay yapiyor diyebiliriz. (en azindan ne dedigi anlasiliyor.) bunu demek istemistik biz.
bende diyorumki, marduk manson'dan daha iyidir
her ne kadar oturaklı bilmesemde ikisini dinlemişliğim aynı ölçüdedir bunları..marduk eşek gibi çalıyor afedersiniz
o kisiye gore degisir... bana gore cok teknik veya saniyede 9, 10 tarama yapilmasi, bilmem kac dakka solo atilmasi degil... parcanin ruhu onemli.
black metal bayaa bi dinlemistim. simdi geriye dondugumde niye dinledigimi anlamis degilim. sadece kafa sisiriyor bana kalirsa. ama tabi ki mourning palace gibi parcalari bunun disinda tutuyorum.
bana göre de manson'da ruh yok pek..marduk da da var mı yok mu bilmiyorum işte o yüzden bu ikisini kıyalslarken müziği nasıl yaptıklarına falan bakıyorum
mesela "Night of the long knives" şarkısı
jewel yazdı:ciddi sekilde kisilik daha dogrusu kimlik problemi bulunan ucube herif...bunun arkasindan kosan milyonlar war bide...
Katılıorum..Ne müziini sewiorum ne de kendisini..Bildiim kadarıyla tek gözünü aldırmışmıydı neydi (belki yanlıştır)..yani saçmalıo adam ..amacı neki
kulaktan dolma seylere inanmayin derim... arastirin biraz. hangi insan gozunu aldirir? adam sadece bi dunya lens kullaniyor. bi aralar da kendi kendine oral sex yapabilmek icin belinden bilmem kac tane kaburga kemigi aldirdigini soyleyen arkadaslarim vardi. ben de tokatlayip, direk kovardim. mantik disi sacma sapan seyler...
En son grungy tarafından 10 Kas 2004 18:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
DeLi yazdı:bana göre de manson'da ruh yok pek..marduk da da var mı yok mu bilmiyorum işte o yüzden bu ikisini kıyalslarken müziği nasıl yaptıklarına falan bakıyorum
o zaman moruk diyebilir miyiz?
ne zaman neyi sevip, sevemeyecegin belli olmaz... bakarsin bir gun marilyn manson nin bi parcasi hosuna gider.
DeLi yazdı:bana göre de manson'da ruh yok pek..marduk da da var mı yok mu bilmiyorum işte o yüzden bu ikisini kıyalslarken müziği nasıl yaptıklarına falan bakıyorum
o zaman moruk diyebilir miyiz?
ne zaman neyi sevip, sevemeyecegin belli olmaz... bakarsin bir gun marilyn manson nin bi parcasi hosuna gider.
şu anda da var sweet dreams'i güzel yaptılar...ama dediğim gibi insanlara güzel gelen birkaç şarkısı da cover..
ilerisi için de belli olmaz tabi kimse bilemez, belki ileride birşey olur severim hatta burada da savunurum, ama şu anki düşüncelerim böyle