Rammstein

Yabancı Müzik Grupları
SamotH
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen SamotH »

abi millet oha lan diyo hala mı bitmedi falan diyo olaya ben çakozladım durumu tabi bozuntuya da vermiyorum " ee olm alman bunlar hayvan gibi herşeyleri herifteki dalgaya bak falan diye dalga geçiyorum" ama sonra bi de sağa sola kıvırması var ya bi de hala attırmaya devam ediyo bi yandan orda geberdim işte gülmekten hatta okulda arkadaşla kızlara dönüp aynı kıvırma olayını tekrarladık tabi anlayan olmadı sadece ikimiz biliyoduk işin aslını :twisted:
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

SamotH yazdı:abi millet oha lan diyo hala mı bitmedi falan diyo olaya ben çakozladım durumu tabi bozuntuya da vermiyorum " ee olm alman bunlar hayvan gibi herşeyleri herifteki dalgaya bak falan diye dalga geçiyorum" ama sonra bi de sağa sola kıvırması var ya bi de hala attırmaya devam ediyo bi yandan orda geberdim işte gülmekten hatta okulda arkadaşla kızlara dönüp aynı kıvırma olayını tekrarladık tabi anlayan olmadı sadece ikimiz biliyoduk işin aslını :twisted:
ama çok ilginç bişey harbiden.yarılmıştım bende.1 kaçtane daha böyle grup varda unuttum.onlar seyircinin üstüne işiyodu :D
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
SamotH
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen SamotH »

bi tanesini ben hatırlatayım o zaman : OZZY :P
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Dark Funeral grubuda domuzmu neyim beceriyodu konserde :D
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

evet o.ç. ben de izledim gercek sanirim kilicla kafasini kopariyorlardi... dotleri yemiyor ki cikarip, papazi kessenize. boyle kisiliksiz sapik heriflerin muzigini (muzik denebilirse tabi) dunyadaki tek muzikte olsa dinlemem ben.
Kullanıcı avatarı
Lily
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Lily »

bana zaten yaptıkları şey müzikten çok gürültü gibi gelio.Bi de bi sapık zihniyet durumu var...kalsın.
and we all went to heaven in a little row boat
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

grungy yazdı:boyle kisiliksiz sapik heriflerin muzigini (muzik denebilirse tabi) dunyadaki tek muzikte olsa dinlemem ben.
+1
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

ben sadece olani yazdim :D
yorum yapmak ismemiyorum yani
Kullanıcı avatarı
The Invisible
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen The Invisible »

grungy yazdı:evet o.ç. ben de izledim gercek sanirim kilicla kafasini kopariyorlardi... dotleri yemiyor ki cikarip, papazi kessenize. boyle kisiliksiz sapik heriflerin muzigini (muzik denebilirse tabi) dunyadaki tek muzikte olsa dinlemem ben.
+1000000.......
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

olayi hemen polemik havasina soktunuz.Adamlarin yaptiini bende onaylamiyorum.Gidin Dark Funeral elemanlariyla tartisin bu olayi.Millet açliktan koparken Dark Funeral çokta skimde yani :D
Kullanıcı avatarı
The Invisible
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Polemik diil (yni ben o amaçlı + ları yazmadm)
Grungy ye katılıorum...
Saçma sapan sapık zihniyetli adamlar işte...
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

The Invisible yazdı:Polemik diil (yni ben o amaçlı + ları yazmadm)
Grungy ye katılıorum...
anladim zaten abi :D bende onaylamiom ama Bush itinden daha masum bir yaklasim adamlarin yaptii :D :evil:
Kullanıcı avatarı
The Invisible
Müdavim Üye
Müdavim Üye

213 yazdı:
The Invisible yazdı:Polemik diil (yni ben o amaçlı + ları yazmadm)
Grungy ye katılıorum...
anladim zaten abi :D bende onaylamiom ama Bush itinden daha masum bir yaklasim adamlarin yaptii :D :evil:
Tabi olaya hangi açıdan baktıına baalı..sende kendince haklısın ne diim :)
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

213 yazdı:Dark Funeral grubuda domuzmu neyim beceriyodu konserde :D
oha lan gerçekten mi ispatı var mı 8O
glam
Üye
Üye

Mesaj gönderen glam »

bence parçalarının almanca olması güzel bir olay,hem bize değişiklik hem de diğer gruplardan fark yaratıyo grup böylelikle...ben çok dinlemem ama kulağıma hoş geliyo duyduğum parçaları...
i am always mine!
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

213 yazdı:olayi hemen polemik havasina soktunuz.Adamlarin yaptiini bende onaylamiyorum.Gidin Dark Funeral elemanlariyla tartisin bu olayi.Millet açliktan koparken Dark Funeral çokta skimde yani :D
insanlarin cogu kendi hatasi yuzunden acliktan kiriliyor... misal, asgari ucretle ev gecindirmiye calisan cogu adamin 3 veya daha fazla cocugu var. bilinen birsey... ama savunmasiz zavalli bir hayvan gosteri icin acimasizca kurban ediliyorsa bu sapikliktir... bence dikkate alinmasi gerekir. sempati duyanlarla bizzat yuzyuze tartismak da isterim.
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

glam yazdı:bence parçalarının almanca olması güzel bir olay,hem bize değişiklik hem de diğer gruplardan fark yaratıyo grup böylelikle...ben çok dinlemem ama kulağıma hoş geliyo duyduğum parçaları...
keske bizim plak sirketleri de adam olsaydi da yavuz cetin e sahip ciksalardi da turkce de duyulsaydi dunyada. yurt disinda muzisyen gecinen, bir suru albumu olan birbirinin aynisi cogu blues grubundan daha iyiydi... allah belalarini versin.
Kullanıcı avatarı
Lily
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Lily »

+1 gel de katılma...
and we all went to heaven in a little row boat
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

grungy yazdı:
213 yazdı:olayi hemen polemik havasina soktunuz.Adamlarin yaptiini bende onaylamiyorum.Gidin Dark Funeral elemanlariyla tartisin bu olayi.Millet açliktan koparken Dark Funeral çokta skimde yani :D
insanlarin cogu kendi hatasi yuzunden acliktan kiriliyor... misal, asgari ucretle ev gecindirmiye calisan cogu adamin 3 veya daha fazla cocugu var. bilinen birsey... ama savunmasiz zavalli bir hayvan gosteri icin acimasizca kurban ediliyorsa bu sapikliktir... bence dikkate alinmasi gerekir. sempati duyanlarla bizzat yuzyuze tartismak da isterim.
eywallah :D
tanıdığım kemik Dark Funeral fanı yok.yada yaptıklarını onaylayan.olursa sözüm olsun salarım kafana :D
Kullanıcı avatarı
The Invisible
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Aqua nın barby girl die bi şarkısı vardı rammstein de söölemiş..Dinliyen var mı?Sözlerini merak ediorum ne diolar acaba :)
gOOdGoD
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen gOOdGoD »

The Invisible yazdı:Aqua nın barby girl die bi şarkısı vardı rammstein de söölemiş..Dinliyen var mı?Sözlerini merak ediorum ne diolar acaba :)
ben dinledim, hic begenmedim arkada$, istersen msn messenger üzerinden gönderebilirim.

msn: [email protected]

belki bide sözlerini + türkce ceviri eklerim yakinda
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

nasıl aquanın şarkısını çeviriyorlar ya, bu aqua eurovisionda söyleyen değil mi sertap ereenerin kazandığı yarışmada
kızın incecik sesi vardı :?
Kullanıcı avatarı
The Invisible
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Saol good bnde var da sözlerini merak ettim sadece..Deli o aqua diil bu..Başka bi aqua :)
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

The Invisible yazdı:Saol good bnde var da sözlerini merak ettim sadece..Deli o aqua diil bu..Başka bi aqua :)
kaç tane aqua var aman neyse ya boşverdim gitti denk gelirse dinlerim
gOOdGoD
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen gOOdGoD »

''Aqua'' diye bi kiytirik pop grubu vardi bi ara. ''Barbie Girl'' diye bi $arki söylemi$lerdi, zaten ondan sonra hic gözükmediler. One hit wonder yani kisaca.