abi millet oha lan diyo hala mı bitmedi falan diyo olaya ben çakozladım durumu tabi bozuntuya da vermiyorum " ee olm alman bunlar hayvan gibi herşeyleri herifteki dalgaya bak falan diye dalga geçiyorum" ama sonra bi de sağa sola kıvırması var ya bi de hala attırmaya devam ediyo bi yandan orda geberdim işte gülmekten hatta okulda arkadaşla kızlara dönüp aynı kıvırma olayını tekrarladık tabi anlayan olmadı sadece ikimiz biliyoduk işin aslını
SamotH yazdı:abi millet oha lan diyo hala mı bitmedi falan diyo olaya ben çakozladım durumu tabi bozuntuya da vermiyorum " ee olm alman bunlar hayvan gibi herşeyleri herifteki dalgaya bak falan diye dalga geçiyorum" ama sonra bi de sağa sola kıvırması var ya bi de hala attırmaya devam ediyo bi yandan orda geberdim işte gülmekten hatta okulda arkadaşla kızlara dönüp aynı kıvırma olayını tekrarladık tabi anlayan olmadı sadece ikimiz biliyoduk işin aslını
ama çok ilginç bişey harbiden.yarılmıştım bende.1 kaçtane daha böyle grup varda unuttum.onlar seyircinin üstüne işiyodu
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
olayi hemen polemik havasina soktunuz.Adamlarin yaptiini bende onaylamiyorum.Gidin Dark Funeral elemanlariyla tartisin bu olayi.Millet açliktan koparken Dark Funeral çokta skimde yani
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
bence parçalarının almanca olması güzel bir olay,hem bize değişiklik hem de diğer gruplardan fark yaratıyo grup böylelikle...ben çok dinlemem ama kulağıma hoş geliyo duyduğum parçaları...
213 yazdı:olayi hemen polemik havasina soktunuz.Adamlarin yaptiini bende onaylamiyorum.Gidin Dark Funeral elemanlariyla tartisin bu olayi.Millet açliktan koparken Dark Funeral çokta skimde yani
insanlarin cogu kendi hatasi yuzunden acliktan kiriliyor... misal, asgari ucretle ev gecindirmiye calisan cogu adamin 3 veya daha fazla cocugu var. bilinen birsey... ama savunmasiz zavalli bir hayvan gosteri icin acimasizca kurban ediliyorsa bu sapikliktir... bence dikkate alinmasi gerekir. sempati duyanlarla bizzat yuzyuze tartismak da isterim.
glam yazdı:bence parçalarının almanca olması güzel bir olay,hem bize değişiklik hem de diğer gruplardan fark yaratıyo grup böylelikle...ben çok dinlemem ama kulağıma hoş geliyo duyduğum parçaları...
keske bizim plak sirketleri de adam olsaydi da yavuz cetin e sahip ciksalardi da turkce de duyulsaydi dunyada. yurt disinda muzisyen gecinen, bir suru albumu olan birbirinin aynisi cogu blues grubundan daha iyiydi... allah belalarini versin.
213 yazdı:olayi hemen polemik havasina soktunuz.Adamlarin yaptiini bende onaylamiyorum.Gidin Dark Funeral elemanlariyla tartisin bu olayi.Millet açliktan koparken Dark Funeral çokta skimde yani
insanlarin cogu kendi hatasi yuzunden acliktan kiriliyor... misal, asgari ucretle ev gecindirmiye calisan cogu adamin 3 veya daha fazla cocugu var. bilinen birsey... ama savunmasiz zavalli bir hayvan gosteri icin acimasizca kurban ediliyorsa bu sapikliktir... bence dikkate alinmasi gerekir. sempati duyanlarla bizzat yuzyuze tartismak da isterim.
eywallah
tanıdığım kemik Dark Funeral fanı yok.yada yaptıklarını onaylayan.olursa sözüm olsun salarım kafana
''Aqua'' diye bi kiytirik pop grubu vardi bi ara. ''Barbie Girl'' diye bi $arki söylemi$lerdi, zaten ondan sonra hic gözükmediler. One hit wonder yani kisaca.