Manowar
Manowar
Bu gune kadar manowar dinlemediyseniz hata etmisiniz demektir....
eger muzik yapanlar varsa konserlerini izlemediyse hata etmis demektir...
eger muzik yapanlar varsa konserlerini izlemediyse hata etmis demektir...
i know someday you will have a beautiful life i know someday you 'll be a star in somebody elses sky, but why cant it be mine..........
Doğu Yücel in bi yorumu vardı Manowar için;Hayatlerını Sex,Drink,Bady Building ve Fuck üstüne kurmuş olan ve maço,militarist çıkışları olan bu herfileri niye dinliyorum diodu.Gerisi unuttum
Ama kötü amaçlı bi yorum diildi tabi
Ben fazla sevmem bu herifleri
Hatta 80 lerden fazla beğenmediim bikaç gruptan biri
Ama kötü amaçlı bi yorum diildi tabi
Ben fazla sevmem bu herifleri
Hatta 80 lerden fazla beğenmediim bikaç gruptan biri
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
Ben şarkı sözlerinin çoğunu okudum baya komik gelmişti.Çok basit ve aceleye getirilmiş sözlerdi bence
Özgürlük için savaş falan filan.Belli bi yerden sonra bayıyı sözler yani
Türkiye dede Diken grubu buna yakın(hafiften) sözler yazmıştı ama hoşuma gitmişti yani
Özgürlük için savaş falan filan.Belli bi yerden sonra bayıyı sözler yani
Türkiye dede Diken grubu buna yakın(hafiften) sözler yazmıştı ama hoşuma gitmişti yani
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
Ya demek istediğim sözlerin altyapısı hep aynı.Manowar hep aynı Manowar
Tabiki adamlara saygım sonsuz derece ama hep aynı tarz sözler gelmişti bana.Bütün sözlerini okumadım.O kadar detaylı yorum yapamamda okuduklarım hep öyleydi
Tabiki adamlara saygım sonsuz derece ama hep aynı tarz sözler gelmişti bana.Bütün sözlerini okumadım.O kadar detaylı yorum yapamamda okuduklarım hep öyleydi
o zman napıyoruz pek fazla bilmedigimiz birseyi biliyomusuz gibi ortaya atmiyoruz...
gelelim manowar hep aynı manowar a ...biz buna yıllar ve tecrube diyoruz keske her muzik yapan grup icin boole soylense en azından sabit seviilen ve buyuuuk bi kitleye sahipler..
ayrıca begenmeyen ve muzik yapmaya calısan arkadaslara ,,keske onlar gibi muzik yapabilseydiniz ve ole begenmeseydiniz diyorum...
gelelim manowar hep aynı manowar a ...biz buna yıllar ve tecrube diyoruz keske her muzik yapan grup icin boole soylense en azından sabit seviilen ve buyuuuk bi kitleye sahipler..
ayrıca begenmeyen ve muzik yapmaya calısan arkadaslara ,,keske onlar gibi muzik yapabilseydiniz ve ole begenmeseydiniz diyorum...
i know someday you will have a beautiful life i know someday you 'll be a star in somebody elses sky, but why cant it be mine..........
Buyur burdan yakKeyahNu yazdı:o zman napıyoruz pek fazla bilmedigimiz birseyi biliyomusuz gibi ortaya atmiyoruz...
Hoca lafı ortaya mı attın bana mı attın bilmiyorum ama üstüme alındım
Beni tanımıosun
80 model kafa yapısı olan bir adamım müzikal anlamda.Onun için polemik yaratmayalım.Hadi kolay gelsin
grungy yazdı:susun yaaa.. olm 213 benim kanka. bu forumdaki saglam adamlardan biridir. smoky sen de seninkine sahip cik deli etmesin beni..
8)
Eywalla moruk.Sende bize sahip çıkmasan Manowar fanları savaş başlatır,parçalamaya kalkar bizi.Ama Speed-Thrashin sönmez meşalesi olarak ben gögüslerimi siper ederim icabında
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
ewet doğruDeLi yazdı:Dünyanın en gürültülü müziği diye Guiness Rekorlar Kitabı'na girmişler sanırım eğer yanlış hatırlamıyorsam,hatam varsa düzeltin
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
- RainbowInTheDark
- Üye

- İletişim:
-
AngelofDeaTh
- Üye

-
AngelofDeaTh
- Üye

- RainbowInTheDark
- Üye

- İletişim: