Manowar

Yabancı Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
KeyahNu
Üye
Üye

Manowar

Mesaj gönderen KeyahNu »

Bu gune kadar manowar dinlemediyseniz hata etmisiniz demektir....

eger muzik yapanlar varsa konserlerini izlemediyse hata etmis demektir...
i know someday you will have a beautiful life i know someday you 'll be a star in somebody elses sky, but why cant it be mine..........
Kullanıcı avatarı
smoke76
Üye
Üye
Konum: across the gates of heaven, behind the gates of hell...
İletişim:

Mesaj gönderen smoke76 »

Kings of Metal.. 8)
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

ben manowar i hic sevmem.
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Doğu Yücel in bi yorumu vardı Manowar için;Hayatlerını Sex,Drink,Bady Building ve Fuck üstüne kurmuş olan ve maço,militarist çıkışları olan bu herfileri niye dinliyorum diodu.Gerisi unuttum
Ama kötü amaçlı bi yorum diildi tabi
Ben fazla sevmem bu herifleri
Hatta 80 lerden fazla beğenmediim bikaç gruptan biri
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

hah aynen.
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Sex-Drink-Bady Building and "Fuck" cümlesini yanış yazmışım ama olsun beaw
Aynı kapıya çıkıo zaten :D
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Ben şarkı sözlerinin çoğunu okudum baya komik gelmişti.Çok basit ve aceleye getirilmiş sözlerdi bence
Özgürlük için savaş falan filan.Belli bi yerden sonra bayıyı sözler yani
Türkiye dede Diken grubu buna yakın(hafiften) sözler yazmıştı ama hoşuma gitmişti yani
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Ya demek istediğim sözlerin altyapısı hep aynı.Manowar hep aynı Manowar
Tabiki adamlara saygım sonsuz derece ama hep aynı tarz sözler gelmişti bana.Bütün sözlerini okumadım.O kadar detaylı yorum yapamamda okuduklarım hep öyleydi
Kullanıcı avatarı
KeyahNu
Üye
Üye

Mesaj gönderen KeyahNu »

o zman napıyoruz pek fazla bilmedigimiz birseyi biliyomusuz gibi ortaya atmiyoruz...
gelelim manowar hep aynı manowar a ...biz buna yıllar ve tecrube diyoruz keske her muzik yapan grup icin boole soylense en azından sabit seviilen ve buyuuuk bi kitleye sahipler..

ayrıca begenmeyen ve muzik yapmaya calısan arkadaslara ,,keske onlar gibi muzik yapabilseydiniz ve ole begenmeseydiniz diyorum...
i know someday you will have a beautiful life i know someday you 'll be a star in somebody elses sky, but why cant it be mine..........
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

KeyahNu yazdı:o zman napıyoruz pek fazla bilmedigimiz birseyi biliyomusuz gibi ortaya atmiyoruz...
gelelim manowar hep aynı manowar a ...biz buna yıllar ve tecrube diyoruz keske her muzik yapan grup icin boole soylense en azından sabit seviilen ve buyuuuk bi kitleye sahipler..

ayrıca begenmeyen ve muzik yapmaya calısan arkadaslara ,,keske onlar gibi muzik yapabilseydiniz ve ole begenmeseydiniz diyorum...
Buyur burdan yak
Hoca lafı ortaya mı attın bana mı attın bilmiyorum ama üstüme alındım
Beni tanımıosun
80 model kafa yapısı olan bir adamım müzikal anlamda.Onun için polemik yaratmayalım.Hadi kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
smoke76
Üye
Üye
Konum: across the gates of heaven, behind the gates of hell...
İletişim:

Mesaj gönderen smoke76 »

şarkılarda belli bir tema işlemek de bir stil
frp üzerine şarkılar yazan da bir çok grup war
bu adamlar da 80lerde böyle yapmışlar
hatta cesaret üzerine güzel bi "courage" adlı şarkıları wardır. sözlerin hepsini okumuş ve çounu hala hatırlayan bi adam olarak takdir edilesi bi grup diorum
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

susun yaaa.. olm 213 benim kanka. bu forumdaki saglam adamlardan biridir. smoky sen de seninkine sahip cik deli etmesin beni.. :P
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

Dünyanın en gürültülü müziği diye Guiness Rekorlar Kitabı'na girmişler sanırım eğer yanlış hatırlamıyorsam,hatam varsa düzeltin
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

grungy yazdı:susun yaaa.. olm 213 benim kanka. bu forumdaki saglam adamlardan biridir. smoky sen de seninkine sahip cik deli etmesin beni.. :P

8)
Eywalla moruk.Sende bize sahip çıkmasan Manowar fanları savaş başlatır,parçalamaya kalkar bizi.Ama Speed-Thrashin sönmez meşalesi olarak ben gögüslerimi siper ederim icabında :D :D
Kullanıcı avatarı
mavisakal_kan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mavisakal_kan »

DeLi yazdı:Dünyanın en gürültülü müziği diye Guiness Rekorlar Kitabı'na girmişler sanırım eğer yanlış hatırlamıyorsam,hatam varsa düzeltin
ewet doğru :) manowar hiç sıkılmadan dinlediğim nadir gruplardan.. kingdom come manyaq bi parça.. heart of steel de favorilerimdendir
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
Kullanıcı avatarı
darkcity
Üye
Üye

Mesaj gönderen darkcity »

gitar ritimleri ve davul iyi sıkı bi grup...severim...
deathLess
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen deathLess »

hail hail hail and kill :twisted: Manowar dinlemeyen bence bişeyler kaybetmiştir :) 8)
Kullanıcı avatarı
altaria
Üye
Üye

Mesaj gönderen altaria »

ben hail and kill,heart of steel vs. gibi genelde en çok bilinen, sevilen parçalarından ziyade en çok "holy war" parçasını severim nedense 8)
beyond reality
Kullanıcı avatarı
RainbowInTheDark
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen RainbowInTheDark »

manowar. davul hep aynı, adamların kelime dağarcığı yok. hepsi ayı. basçıları tam bi öküz.

ama en sevdiğim gruptur.
hadi bakalım 6 ağustos.
oh we will pray, it's alright...
AngelofDeaTh
Üye
Üye

Mesaj gönderen AngelofDeaTh »

slayer ve iron maidendan sonra en sevdiğim grup
hail and kill tam bir harika..sözleri aşırı saçma ama müzik harika herkes dinlemedi :002
AngelofDeaTh
Üye
Üye

slayer ve iron maidendan sonra en sevdiğim grup
hail and kill tam bir harika..sözleri aşırı saçma ama müzik harika herkes dinlemedi :002
Kullanıcı avatarı
RainbowInTheDark
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen RainbowInTheDark »

AngelofDeaTh yazdı:slayer ve iron maidendan sonra en sevdiğim grup
nesi saçma sözlerin? tam hun atak havası var :) sevdim ben.
oh we will pray, it's alright...
AngelofDeaTh
Üye
Üye

Brothers of metal
We are fighting with power and steel
Fighting for metal that's all that's real
Brothers of metal will always be there
Standing together with hands in the air

ehh biraz komik yaa
ama güzel güzel savaş mavaş ii gidiolar :-)
Kullanıcı avatarı
drnobody
Üye
Üye

Mesaj gönderen drnobody »

ben niye komik bişey göremiyorum acaba?manowar ın bir felsefesi var.1982 den 2002 ye yaptıkları hiçbir albümde çizgilerinden şaşmadılar.evet militarist ya da faşist olarak adlandırabilirsiniz ama ne olursa olsun biz manowar ı seviyoruz.
''one more beer and heavy metal and i'm just fine''
queenseleN
Üye
Üye

Mesaj gönderen queenseleN »

Manowari gecenlerde dream tv de izledim..Ama begenmedim... :(